Bende diyorum ki ŞERİATİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUM. Bilen insana tekrar anlatmışsınız ne olduğunu. Vaadedilen şeriat ile asıl şeriat farklı şey. Biz buna karşı çıkıyoruz.
Size katılmıyorum. Şahsi olarak da ben bahsettiğiniz adama ne küfrederim, ne beddua ederim. Depremzedelere de tüm yardımlarım, tüm hakkım helal olsun. İnsanlık başka bir şey. Karşıt görüş diye kimsenin yaşam hakkının yok olmasına sevinecek halimiz yok. Bende İzmir'li depremzedeyim. Anladığım kadarıyla başka argümanınız yok çünkü ikidir bi depremzede dediniz bi beddua dediniz. Bahsettiğiniz insanın da kirli dilini es geçmeyin derim.
Chp de şu an tamamen birleşme, kucaklama, sevgi dili var. Benim görüşüm doğrum bu yönde, aksi yönde düşünene de sizin sandığınız gibi beddua falan etmiyorum. Rızk Allah'ın elinde iyi ki, biz insanların elinde olsaymış çok başa kakılanlar olurmuş çünkü.
Ayrıca Muharrem İncenin de hitap dili adeta küçük Erdoğan maalesef. Ben şu an mevcudu değiştirme amacındayım anlayacağınız üzere, Kılıçdaroğlu vaadleriyle ve yaptıklarıyla bizi memnun edemezse ona da bay bay deriz. Demokrasi böyle bir şey.