Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
ya biz kücüktük hatirliyorum o dönem sanirim refah partisi var idi erbakan otobusle bizim mahalleden geçiyordu adamı yuhlamışlardı bizim mahallede mikrofondan " sizleride seviyorum ben sayın vatandaşlar herkesin görüsüne saygimiz sonsuz" tarzı bir şey soylemisti.
o yaşta uslubuna hayran kalmıştım, birde mesut yılmaz, süleyman demirel ve erbakanın bi canlı yayın programları var o kadar sakin o kadar saygılı konusuyorlar ki insan ya biz niye bu döneme denk geldik diyo içinden.
Suleyman Demirel Gebze meydanında Gebze yi il yapacağım demişti.
Babam da gözün nereye bakıyor önce yolları yaptır p......... demişti.
duydu
Dönüp yolları da yaptıracağım demişti.
Gebze hiç il olmadı
Tabii saygi çerçevesi içinde eleştirmek istediğim.
Bahsettiğiniz dönemleri ben hatırlıyorum.
Gırgır dergisi idi sanırım
Sadece alaya alırdı siyasileri.
Unutmamalı onlar hizmet için var.
Benim ülkemin hüviyeti bu kadar kolay önüne gelene verilmemeli.
Mültecilerin Gitmesini İstiyorum.Nokta
😊

Evet var işte biz de onu diyoruz. Ama Konya’ya ülke diyen adama oy mu vericem denince komik oluyor. Tencere yüzün kara, seninki benden kara hesabı

Dün ben bakan listesi açıklamalı demiştim bugün adından bile emin değilim Sayın Uysal kendisine saygı duydum başkan yardımcısı olmaktan vazgeçelim Ogani açıklayalım demiş. Halk net tepkiler bekliyor şu an onların arasında dönen ilişkiyi kimse anlayamaz tahmin edemez. İnsanlar bir umut bekliyor veya bir kismi hiç umut beslemiyor gerek yok diyor gerçekten iyi niyetli ve farklı ise bu adımları atar. Yok değilse ztn 6 li masa + Ogan ve Özdag 5 sene hükumet Bile kuramaz oyuncak kavgasına döner. Ben bu ayrımı görmek isterdim ztn ekibi net 2. Tur kimle yürüyeceğiz belli.

Ben demirelin deli oğlum dediği insan ile 8 sene çalıştım o zamanların siyaseti daha başka şimdi çok az kaldı o insanlar. Çoğunun ztn onu kapaniyor

din her zaman çok kullanışlı bir malzeme olmuş maalesef.
cenneti vaad ederek, hurileri vaad ederek nice insanlar harcanıp yok oldu.
ben böyle insanların kutsal kitaplarını bile anlayarak, mantık çerçevesinde değerlendirerek okuduklarini sanmiyorum.
eğer öyle olsaydi çok eşliliği normal görup peygamberimizin de üc dört hanımi vardı dinimiz de var gibi saçma sapan bir açıklama yapacaklarını sanmiyorum.
ülke olarak okumama, yada okuduğumuzu anlayamama gibi bir sorunumuz var bizim.
Gerekli koşullar altında özellikle dini kullanarak, insanları her şeye inandırmak mümkün. Ahraz ve bağnaz olup sorgulamazsak, aptallık seçim değil; kader hâline gelir. Aklımızı kullanmazsak, kullanılamaz hâle geldiğini anlayamadan, onu başkaları ele geçirir. İşte HAŞHAŞ etkisi…

ya biz kücüktük hatirliyorum o dönem sanirim refah partisi var idi erbakan otobusle bizim mahalleden geçiyordu adamı yuhlamışlardı bizim mahallede mikrofondan " sizleride seviyorum ben sayın vatandaşlar herkesin görüsüne saygimiz sonsuz" tarzı bir şey soylemisti.
o yaşta uslubuna hayran kalmıştım, birde mesut yılmaz, süleyman demirel ve erbakanın bi canlı yayın programları var o kadar sakin o kadar saygılı konusuyorlar ki insan ya biz niye bu döneme denk geldik diyo içinden.

Erbakan siyasi bir deha imiş şimdi mezarında ters dönüyordur
Memurlar çok zorda imiş onları rahatlatan o olmuş ama şahit olan daha net yazar belki

Memurlar çok zorda imiş onları rahatlatan o olmuş ama şahit olan daha net yazar belki
Erbakan askeriyeye %70 lik bir zam yapmıştı.
Memura daha az yapmıştı.
Benim tanıdığım.
Subay astsubay aynısı olacak zannedip erdogana da oy verdiler.
Sonrasını biliyorsunuzdur.

Bu sizde olabilirdiniz sizde o sırada bekleyen olabilirsiniz cocugunuz sevdiginiz anneniz babanız olabilir ölüme terk edilebilirsiniz bunun telafisi olamaz..
Oldum tatlım olmaz mıyım.
Pandemi de Samatya hastanesi suriyeli doluydu.
Annem iki gün sedye de yattı.
Sonra taburcu oldu biri biz çıktık odaya katda bir tane Türk yoktu.
Kadınların kogusu cümbür cemaat ziyarete gelip erkek çoğunluğu gelenlerin, yemek yiyorlardi.
Ve ellerinde hep kamera bağıra bağıra konuşuyorlardı.

Erbakan askeriyeye %70 lik bir zam yapmıştı.
Memura daha az yapmıştı.
Benim tanıdığım.
Subay astsubay aynısı olacak zannedip erdogana da oy verdiler.
Sonrasını biliyorsunuzdur.

Yok çok küçüktüm olayları zamanla eşdeğer hatırlamam imkansız

Kafam karıştı sabah böyle deyip akşam degisirmi fikir anlamadım MHP dünyanın lafını söylemedimi kapınızdan gecemezsiniz demesini yuttu yani lafları pessssss
O Herkel zamanında muhalefeti Chp ye bırakmıyordu. Belli olmaz onun işine.

benim bildigim asgari ucrete en yuksek zammi yapan kendisi yuzde yuz oraninda falanmış, yanlişda biliyo olabilirim.

Back
X