Doğu ve Güneydoğu'da görev yaptınız mı oralarda görev yapanlar bilir ki ben askeri bir ailede büyüdüm tekrar tekrar soyluycem övünmek için deiil yanlış anlaşılmasın hatırlatmak icin Enistelerimde polistir biri şehit oldu. Doğu ve Güneydoğu'da halkin sevinme ve selamlama işaretidir buna kime sorarsanız sorun bunu bilir PKK mıdır nedir onu bilmem Allah'ta belalarını verir terörün dibini yaşamış kadınım ben polis lojmanımiz tarandı ölümden döndük biz sence aptalmiyim acaba pkklira kol kola yürüyecek Parti'ye oy vermek için. böyle bişey olsa oy verirmi insan . Kol kola yurunmuyor onlar "" kendisi istiyor oy vermeyi""gel birliktemi yürüyelim dediler yooo hayır bunu herkes bilir. Üstüne basa basada soyluycemgaffar okkanin katilleri nerede peki meclise kimin partisinden girdi. Hudaparin açıklamalarını dinlediniz mi asıl tehlike o 14 yaşındaki kızlara reşit ve olgun dedi şok oldum Türk Cumhuriyeti denmeyecek dedi buna bas basa söylüyor bide TV ye çıkıp ya diğeri kadına şiddet yasasını kaldirtiyor refah bu şartları kabul edildiği için girdiler meclise
Peki neden acaba? Ben hüdapar in açiklamalarini da hdp nin de dinledim. Bir farklari yok benim için.