Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Welcome to the club, benim de kıyafetim, tipim ve namusum dillerine dolanıyor hep. Başörtlüler de bizim başörtülü bacılarımız sizin başörtülü bacılarınız olarak ayrılıyor. Bu ülkede kimse birleşemiyor.
Düşüncelerimizi söylemekten çekinirdik olduk ya. Ülkenin ekonominin gidişatı anlatıyım dedim bi arkadaşa demediğini bırakmadı terörist gibi düşünüyorsun dinini yasamana izin vermeyecek o oy verdiğin insanlar kazanırsa dedi bana. Sanki dini biz bu insanlardan öğrendik…

Akp seçmeni Atatürk'ün adını ağzına almasın rica ediyorum. Atatürk'e ayyaş diyen adama gidip oyları basıyorsunuz. Savunmanızı ya da kötülemenizi başka şeyler üzerine yapın, Atatürk'ü savunmak size kalmamış.

Doğru siz çok daha Atatürk cüsünüz ...ondan dimi hdp yle birlik olmanız ve hapiste olan demirtaş ve diğerlerini çıkarma çabanız...tamda Atatürk ilkesi inkılâbı düşüncesi...dimi

Atatürk ömrünü bu ülkeye adadı sizin övdüğünuz kesimden ülkeyi uzak etmek için sınır bütünlüğü için ülkenin bir karış toprağını düşmana vermemek için harcadı...onunla birlikte binlerce şehit verdi bu vatan..

Ondan kemalin itleri diye bağıran biriyle ortak olmanız Neyse...

Konuyu bu şekile nasil getirdiniz hanı ayrışma yoktu hanı herkes düşünce de özgürdü hani oydu hanı buydu ...

Öyle klavyeden yazmayla biz daha çok Atatürk cüyüz kavgasıyla olmuyor...sıra buna mi geldi

Işte öyle olmuyor bir durusu bir görüşü olmalı ülkeyi bölme çabası değil özerklik diye bas bas bağırmak dimi yada sınırları ypg ye pkk ya bırakmak dimi onca askerin şehit olması da boşa dimi ...yazık...doğru sizsiniz...
Günümüzde Atürkün biz kadınlara verdiği seçme seçilme hakkını kullanıp da Mustafa kemalin itleri denmesi ne kadar trajik bir yorum
Aynen bende buna tepki verdim ama haklisin diyecekleri yerde bana tepki verildi

Bunu diyen sırrı sakık ...böyle bir şey nasıl denir diye tepki verecekleri yerde bana yazılıyor neymiş Atatürkü savunmak bize düşmemiş

Neymiş benim seviyem yetmezmiş kafam almamış...görüyorum bana tepki verip hakaret edenlerin kafası ve seviyesi baya almış baya basmış

Kılıçdaroğlu için diyorsanız bugün çekimleri yapılacak. Editler bitince yayınlanır.
Daha çekimleri başlamadan Melih Gökçek laf attı. Oğuzhan da: "Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz? =) Buyurunuz geliniz, kendiniz görünüz"diye yapıştırdı kapağı.

Bu arada çekimler çok uzun saatleri alıp ancak 4 5 saate editliyorlar. Bu gece uzun olur.

Düşüncelerimizi söylemekten çekinirdik olduk ya. Ülkenin ekonominin gidişatı anlatıyım dedim bi arkadaşa demediğini bırakmadı terörist gibi düşünüyorsun dinini yasamana izin vermeyecek o oy verdiğin insanlar kazanırsa dedi bana. Sanki dini biz bu insanlardan öğrendik…
Seçim seçim olmaktan çıktı 3.dunya savasina döndü. Yürüyün aslanlarım diye çıkacak birisi alllahhh allahhh sesleriyle cepheye koşuyoruz tövbe tovbeee iyice sıyırdım😁😁😁🤣🤣

Atatürk ömrünü bu ülkeye adadı sizin övdüğünuz kesimden ülkeyi uzak etmek için sınır bütünlüğü için ülkenin bir karış toprağını düşmana vermemek için harcadı...onunla birlikte binlerce şehit verdi bu vatan..
Atatürk cemaatlere karşıydı şimdiki iktidar ses çıkarmıyor, hatta devleti içine sokup kadro veriyor. Atatürk Saray a karşıydı bu yüzden egemenliği Saray dan alıp halka verdi şimdi ki sistem sarayı savunuyor, Atatürk din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasını yani " Laiklik " i benimsemiştir. Şuan ki hükümet laikliği kaldırdı. Dini siyasete alet etti.
Ondan kemalin itleri diye bağıran biriyle ortak olmanız Neyse...
Ortak değiliz. Diyen kişinin de Allah belasını versin...
Işte öyle olmuyor bir durusu bir görüşü olmalı ülkeyi bölme çabası değil özerklik diye bas bas bağırmak dimi yada sınırları ypg ye pkk ya bırakmak dimi onca askerin şehit olması da boşa dimi ...yazık...doğru sizsiniz..
Özerklikten bahseden de Erdoğanın kendisidir. Geçmiş mesajlarda videosunu paylaştım. Bakabilirsiniz. 2000 yılından sonra şehit sayımız artmış...Valilere ben emir verdim diyen kişi de Erdoğandır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinde valilere 'baskı yapmayın' talimatı verdiklerini ve bu dönemde ülkeye ciddi manada silah girdiğini söyledi. Erdoğan daha önce şehirlere silah yığınağı yapıldığını söyleyenlere demediğini bırakmamıştı​

Son düzenleme:
Savaş sonrası almanyasının hiper enflasyonla tanıştığı yıllarda bi bavul dolusu markla ekmek alındığını okumuştum. Türkiye’nin gidişinin bu yönde olduğunu görmeyecek kadar kör insanlar .Ama eskiden daha kötüydük derler
malum kişilerin ''eskiden yağ kuyruğunda beklerdik'' laflarına bir atıfta bulunacağım.
Eskiden para varmış, ürün yokmuş. yetersiz üründen dolayı kuyruk beklenirmiş.
E şimdi ürün dolu dolu, para yok? Rafa git izle o zamanında beklediğin yağı. Ne fark etti? Yine alamıyorsun. Yine elde sıfır.

Hdpyi alamadığı için hüdapardan medet umanları ne yapsak ki, hortlatacak terör örgütü hazırda bekletiliyormuş meğersem, hizbullahın öldürdükleri için de konuş lütfen, masum kadınlar gazeteciler askerler yok mu orada.

Ayrıca kimse dünyaya kazık çakmayacak. Adam 69 yaşında, babam 70 yaşında 2 defa kanser atlattı, alzaimer hastası. Bu adam hayatını kitap okuyarak geçirdi, emekli polis, zihni tıkır tıkır işlerdi şimdi her şeyi birbirine karıştırıyor. Bu yaşlar bir ayağın çukurda olduğu yaşlar, kimse sonsuza kadar yaşamayacak, ülkemi 5 yıl yönetmeye aday adamın sağlıklı görünmesini dik yürüyebilmesini aynı zamanda söylediğini unutmayıp inkar etmemesini de beklerim. Neden bu kadar zoruna gitti ki hasta olduğunu söylememiz.
Hdp örneği verenleri samimi bulmuyorum zira hüdaparı normalleştirmeye çalıştırıyorlar. Terörü bu kadar lanetliyorsun hadi diyelim millet ittifakını da samimimi bulamıyorsun iki aday yoktu ki Ata ittifakına niye vermedin o zaman.

İmamoğlu'nun pazardaki Hüdapar ne? diye cevap istediği kadın mısın sen dedirten bir şey? 🙄

Savaş sonrası almanyasının hiper enflasyonla tanıştığı yıllarda bi bavul dolusu markla ekmek alındığını okumuştum. Türkiye’nin gidişinin bu yönde olduğunu görmeyecek kadar kör insanlar .Ama eskiden daha kötüydük derler
malum kişilerin ''eskiden yağ kuyruğunda beklerdik'' laflarına bir atıfta bulunacağım.
E şimdi ürün dolu dolu, para yok? Rafa git izle o zamanında beklediğin yağı. Ne fark etti? Yine alamıyorsun. Yine elde sıfır.
Geçen gün birisine ekmek 20 lira olacak,bir çuval parayla alışveriş yapmaya gideceğiz dedim.Bana,bıkmadınız şu ucuz siyaset yapmaktan dedi.Nasil anlatabilirsin ki bu insanlara durumun vahametini.

Eskiden hastane kuyruğu beklerdik falan. e teknoloji gelişti, evimde bekliyorum artık? Hadi ben cildiye randevusu arıyorum aylardır bulamıyorum, onkolojide bir tehkik için 6 ay bekletmek nedir ya? 6 ayda o kanser olduğundan şüphelendiğin hücre vücudu bitirir zaten. Hastane ücretsiz diye övünüyorsun, ilaçların çoğunu zaten sgk karşılamıyor. ilaç fiyatları uçmuş ya. Kardeşim lupus hastası, çocugun aldığı ilaçların, iğnelerin sayısı tonla. zaten bu ilaçlar olmazsa çocuk ağrıdan, döküntüden yatağından kalkamıyor be. romatoloji randevusu bulmak ölüm gibi ölüm. Kardeşimin sadece teşhisi için için kaç ay oyaladılar aklınız durur. Allah kimseyi düşürmesin şu durumlara. Yazıktır .

Asla adil dövüşmüyorlar 😡

Eklentiler

• DF10284A-8D6E-4A7F-B224-F7A1C72C4A2B.webp
    DF10284A-8D6E-4A7F-B224-F7A1C72C4A2B.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 39
Back
X