Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Fetöyü palazlandıran ülkenin dört bir başına salan kendileri şimdi chp fetöcü oldu! HDP yi meclise sokan kendileri şimdi hdp ile kol kola yürüyen chp oldu! Yarın bir gün hüda par Hizbullahçılar başlarına bela olunca chp Hizbullahçı olacak :kızgın:
Amaaa kandırıldıkkkk (!) 🫠

Hanımlar iki gündür pek takip edemedim burayı. Mansur ve Ekrem başkanımı izledim ama aklıma takılan bir şey var. Seçimin üstünden bir hafta geçti ikinci tura çok az kaldı Kılıçdaroğlu neden miting yapmıyor bilginiz var mı? Diğer aday Antep falan geziyordu. Sadece tivitle videoyla olacak iş değil. Onları zaten takip edenler kararı kesin olanlar izliyor

Hanımlar iki gündür pek takip edemedim burayı. Mansur ve Ekrem başkanımı izledim ama aklıma takılan bir şey var. Seçimin üstünden bir hafta geçti ikinci tura çok az kaldı Kılıçdaroğlu neden miting yapmıyor bilginiz var mı? Diğer aday Antep falan geziyordu. Sadece tivitle videoyla olacak iş değil. Onları zaten takip edenler kararı kesin olanlar izliyor
Valla Erdoğan salı gününe kadar deprem bölgesinde olacak diyordu haberde.
Depremzedenin halinden anlarız vs diye konuşuyordu. Ben de anlamadım Kılıçdaroğlu ne yapacak bu hafta bi yerde görmedik

Evet o sözü bende severim ... birde şey var

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

o yüzden inan yoruldum...nasılsa anlamıyorsunuz aslında bir şeyi anlatma derdin de değilim bana gore yanlışı yada doğruyu yu yazıyorum fakat çoğunluk sizsiniz aranız da bazıları seviyeyi düşürüyor hakaret ediyor

Buna da bir söz var ...kişi kendinde olanı dışa vururmuş...içinde ne varsa diline yansırmış..kimseye hakaret etmedim aşağılamadım seviyemi bozmadım doğrum neyse yazdım.. uzatmiyacam merak etme..

Sen daha Atatürkçü ben daha tartışmasına yarışına hiç girme niyetin de değilim..ispat etme derdin de hiç değilim

mülteciler pahalılık feto huda par gibi gibi şeyler de sizlerle bir olduğum halde begenmedimler atıldı bak bak çevir kazı yanmasın dendi ..chp yi eleştirdiğim için buda hoşunuza gitmedi .. ..neyse

Sadece şunu yazmaktı niyetim... bu alıntıyı yaparken ..babanın sağlık sorunlarıyla ilgili bir şeyler yazmisin üzüldüm...çok zor sağlık bunu bende biliyorum hastaneden yeni çıktık heleki mesele.anne baba aile olunca Rabbim şifalar versin yardımcısı olsun ..sizlere sabırlar versin ..geçmiş olsun..
Bek o da çok doğru, anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az, 2 gün sonra yeniden uğradığında görüşürüz.

Güzel dileklerin için teşekkürler. Allah hepimizinkilere şifa versin inşallah

Hakkısın ama Adam hangi birine yetişsin, bir taraftan videolar çekiliyor, bir taraftan görüşmeler yapılıyor. Bu gece sabaha kadar oğuzhanın program çekiminde olacak. Elinden bu kadarı geliyor demek ki. Herkes dört koldan çalışıyor aslında. Kendini klonlatması lazım.

Seçimi kazanana kadar yorgunluktan ölecekler hepsi 😔 inşallah sonu hüsran olmaz

Miting yapmama karari almışlar miting yerine bütün vekiller şehirlere dağılmış durumda il il gezip durumu anlatıyorlar.koylere kadar gidiliyor. Cumhurbaşkanı da miting yapmiyacam demişti deprem bölgelerinde yapıyor sadece.

Hizbullah dediğimiz şey çok tehlikeli
Pkk gibi değil
Pkk sadece kürt milliyetçi tabanı etkiler ki artık etkileyemiyor bile
Hizbulllah için ise
Ülkenin çoğunluğu sünni müslüman şeriat söylemi tarikatlere çok cazip gelir
Karşısındaki tek kalkan anayasanın değişmez maddesi olan laiklik
Bu tehlikede bence
Oy veren bir daha düşünsün lütfen

Miting yapmama karari almışlar miting yerine bütün vekiller şehirlere dağılmış durumda il il gezip durumu anlatıyorlar.koylere kadar gidiliyor. Cumhurbaşkanı da miting yapmiyacam demişti deprem bölgelerinde yapıyor sadece.
Chp bu zamana kadar köylere çok fazla uğramıyordu asıl ikna etmeleri gereken insanlar onlar mitinglere zaten kendi seçmeni her türlü geliyor

Hizbullah dediğimiz şey çok tehlikeli
Pkk gibi değil
Pkk sadece kürt milliyetçi tabanı etkiler ki artık etkileyemiyor bile
Hizbulllah için ise
Ülkenin çoğunluğu sünni müslüman şeriat söylemi tarikatlere çok cazip gelir
Karşısındaki tek kalkan anayasanın değişmez maddesi olan laiklik
Bu tehlikede bence
Oy veren bir daha düşünsün lütfen
Anlatıyoruz da anlamak isteyen var mı bilemedim.

Aslında anlıyorlar biliyorlar
Sadece bu onlara yeterince kötü gelmiyor
Bence akp oy veren çoğu kişi şeriat istiyor
Laikliği ve demokrasiyi cumhuriyeti kendine düşman biliyor
İşte bu dahada kötü

Ekrem İmamoğlu zamanında seçimlerde çok büyük fark atmıştı tabi ülke geneli farklıdır ama herkes bir kişiyi bile ikna etse çok şey değişir ve eski güçleri yok .Malezyada diktatörlük 60 sene sonra yıkılmıştı bizimkisi ise 21 sene sonra yıkılacak buna inancım tam .

Back
X