Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda degıl reelHangisi dedi ohalar başıma
Bu da onu siler işte, tarafsız kalması gerekiyordu. Kendi düşen ağlamaz.sinan ogana devlet bahçeli karsınızda olsa ne dersiniz diyorlar
turk bayragındakı turk ısmını cıkarmak ısteyen huda par ıle turk mılliyetcileri nasıl yanyana gelebilir diyor
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi olacak eger desteklerse
Polise karşı gelenler başımıza musallat eden bir hükümet..yarın sizin çocugunuz da olabilir ..bunları düşünerek oyunu ver..
Bazı iddialar var, Aliyev denilen diktatör Oğan ile görüşmüş şeklinde, acaba ne kadar doğru? Dolaylı olarak Putin ve Aliyev Erdoğan’a destek vermesi için baskı oluşturmaya çalışıyor diyebiliriz o zaman. Duruşunu bozmamak amaçlı kendince tarafsız durabilir;ama eğer böyle bir şey varsa, Oğan benim için tarihe karışır.
Az önce halk tv de Özgür özel vardıCanım bu adam demiyomuydu cehennemin kapılarını ben kapatcam demedimi yaaaa .cumhur ittifakı kapımdan geçemez Ogan dedi nezaman kilicdaroglu oganla görüştü o zaman koştur koştur çağırdı istediğini aldı ogan
Onlar zTen cepteŞu an Burger King’teyim. Arka masamdaki 16 17 maximum 18’lik çocuklar siyaset konuşuyor. Oğan’dan bahsediyorlar, seçim konusunda tahminlerini konuşuyorlar. Hepsi de Kılıçdar’a dedem diyor![]()
Lütfen oyunuzu kullanın lütfen.
Oy kullanmayan seçmenlerin %90+ Chp seçmenidir...Öğrenilmiş çaresizlik işte....Nasılsa Erdoğan gitmez diye düşünmüşlerdir. Ya da anketlere bakıp her türlü kazanıyoruz demişlerdir. İzmir de son yazdığım sebepten gitmeyen 2 kişi ile çok pis kavga ettim telefonda. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Günlerdir benden özür diliyorlar çok pişmanlarİki tane de aydından ve aksaraydan ben ekleyeyim
CHP görüşlü karı koca arkadaslarım
Birisinin Türkiye içi
Diğer ciftinde yurt dısı gezesı geldi secım haftası
Toplam dört kayıp
Ve halen donmediler...........
İşte biz bi trollAklar kadar olamıyoruzOy kullanmayan seçmenlerin %90+ Chp seçmenidir.
Beyin yıkama takımı iş başında