- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
S. Oganı dogramıcam bıcaklıcam diyorsun yemek yaparkenYemek yapacam hırsımı öyle alayım azcık görüşürüz iyi akşamlar hepinize![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S. Oganı dogramıcam bıcaklıcam diyorsun yemek yaparkenYemek yapacam hırsımı öyle alayım azcık görüşürüz iyi akşamlar hepinize![]()
![]()
Sonra bizim milliyetçiliğimizle dalga gecerler tabi haklılar neyse kendi bilirÇok büyük çook.
Dün anlasam da konduramadım ağzından duyana kadar ve burada methiyeler düzdüm adama.
Daha iki hafta önceki söylemlerini böyle yutacağını hiç düşünmedim, bu kadar dönülür mü yahu!!!
Bunu söyleyeceğime asla inanmazdım demekki oluyomus bahçeli bundan daha duruşlu en azından başından beri Erdoğan'ın da erdoganim diyor bu bilir otarafa göz kirptti bir otarafa all ümit Özdağ sana kapak gibi cevap verdi kendi tercihidir bizim ittifakla alakası yoktur dedi2.devlet Bahçeli geliyor![]()
İpucu verseniz biraz![]()
NoktaaaaaaaaaHay ağzınıza sağlık inşallahhhhhhhhhhhhhh![]()
Sımdı sıra çevrenizden kimleri etkıleyebılırsınize geldiKemal Kılıçdaroğlu
Çok şükür yine ona![]()
Ümit Özdağ ve bahçeli bundan daha duruşlu şimdi anladimSonra bizim milliyetçiliğimizle dalga gecerler tabi haklılar neyse kendi bilir
Gazeteci Özlem hanımın bir tabiri var, bu gelen yeni akım milliyetçi değil vatanperver.Sonra bizim milliyetçiliğimizle dalga gecerler tabi haklılar neyse kendi bilir
Ümit ozdag ı da kaybetti Sinan. Onun secmenlerini deBenim sığınmacılar defolup gitsin diyen arkadaşım Sinan oğana oy vermiştiYanlış bi hamle yaptı ona oy verenlerin çoğu zaten Erdoğan seçmeni değildi Ümit Özdağ sayesinde oyları iyi oldu
Aynen bende.Ben çok şey tahmin ediyorum ama burada yazamam.
Bahcelide degılÜmit Özdağ ve bahçeli bundan daha duruşlu şimdi anladim
Zamanında soyluda çok atıp tutuyordu akp için şimdi görüyoruz yani o şekil düşünOğan'ın Erdoğan'ı desteklenmesine hiç şaşırmadım. Zaten ona destek olmak için girmişti seçime. Benim merak ettiğim şey mülteci konusunda nasıl anlaşacaklari.
Valla kesinlikle yapmamız gereken buSımdı sıra çevrenizden kimleri etkıleyebılırsınize geldi
Biz calısmalara basladık![]()
Kaybetti kaybetti zaten çok çapkın bir adammış birlikte olduğu MHP Li kadınlar oy Verse Cumhurbaşkanı olur diyenler bile vardıÜmit ozdag ı da kaybetti Sinan. Onun secmenlerini de
Muharrem den gelenleri de.
Kendisine oy veren kimse olmadı zTen
Ay cok yakısıklı diyen Bi iki manyak histerik dısında
Hatta tepki oyları kk’na gidebilirBu demektir ki Millet İttifakında taleplerine sıra gelmedi liste kalabalık. Planladıkları İçişleri Bakanı kim çok merak ediyorum
Oylarının tamamını taşıyamayacağıni kendi dahil herkes biliyor asıl soru işareti talepler