Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok büyük çook.
Dün anlasam da konduramadım ağzından duyana kadar ve burada methiyeler düzdüm adama.
Daha iki hafta önceki söylemlerini böyle yutacağını hiç düşünmedim, bu kadar dönülür mü yahu!!!
Sonra bizim milliyetçiliğimizle dalga gecerler tabi haklılar neyse kendi bilir

2.devlet Bahçeli geliyor 😂😂
Bunu söyleyeceğime asla inanmazdım demekki oluyomus bahçeli bundan daha duruşlu en azından başından beri Erdoğan'ın da erdoganim diyor bu bilir otarafa göz kirptti bir otarafa all ümit Özdağ sana kapak gibi cevap verdi kendi tercihidir bizim ittifakla alakası yoktur dedi

İpucu verseniz biraz🙁

Bir çok noktada soru işareti olan seçmene cevap oldu ve bir çok konuda cevap buldu bence
Son parça yarın. Eğer tarafsız kalırsa Ogandan ayrı olmaz bir nevi onun msjlarini desteklemiş olur
Ben Millet ittifaki açıklamasını hiç beklemiyorum
O taraf ile çok ters düştükleri kesin. İlk onlar ile görüştüler çok net konuştular sonra zaman kaybı oldu.

Sonra bizim milliyetçiliğimizle dalga gecerler tabi haklılar neyse kendi bilir
Gazeteci Özlem hanımın bir tabiri var, bu gelen yeni akım milliyetçi değil vatanperver.
Bozkurt yolunda değil Atatürkçü vatanseverler diye, çok doğru.
Ama kendi değilmiş ne yazık ki…

Benim sığınmacılar defolup gitsin diyen arkadaşım Sinan oğana oy vermişti 😂😂 Yanlış bi hamle yaptı ona oy verenlerin çoğu zaten Erdoğan seçmeni değildi Ümit Özdağ sayesinde oyları iyi oldu
Ümit ozdag ı da kaybetti Sinan. Onun secmenlerini de
Muharrem den gelenleri de.
Kendisine oy veren kimse olmadı zTen
Ay cok yakısıklı diyen Bi iki manyak histerik dısında

Sımdı sıra çevrenizden kimleri etkıleyebılırsınize geldi
Biz calısmalara basladık 🤣
Valla kesinlikle yapmamız gereken bu😬
Şayet karşı taraf çoktan başlamış bile anneme falan bu oyunu değiştirmesi yönünde mesajlar bile atan akrabalar var düşünün 😏

Ümit ozdag ı da kaybetti Sinan. Onun secmenlerini de
Muharrem den gelenleri de.
Kendisine oy veren kimse olmadı zTen
Ay cok yakısıklı diyen Bi iki manyak histerik dısında
Kaybetti kaybetti zaten çok çapkın bir adammış birlikte olduğu MHP Li kadınlar oy Verse Cumhurbaşkanı olur diyenler bile vardı😂😂böyle adamlara zaten hiç güven olmaz nerde Ekrem Mansur Başkan ve güzel aileleri nerde bunlar🇹🇷🥰

Bu demektir ki Millet İttifakında taleplerine sıra gelmedi liste kalabalık. Planladıkları İçişleri Bakanı kim çok merak ediyorum
Oylarının tamamını taşıyamayacağıni kendi dahil herkes biliyor asıl soru işareti talepler
Hatta tepki oyları kk’na gidebilir

Back
X