Huda par mülteci suriyeli çözüm süreci bunları o kadar çok yazdım yazildi ki
Hep aynı şeyler hep ayni sorular ufacık bi akp desen o hemen karşına bunlar sunuluyor..
Kk da hdp deyip terör orgutunu destekleyip sonra daha 4 gün once çıkıp biz masaya oturmadık mehmetcigi şehit edenlerle demedi mi ..
Ümit özdağ kk kazanırsa iç savaş çıkar ülke bölünür özerklik gelir hdp doğuya hakim olur dedi ama su an Chp ye yeşil ışık yakıyor siyaset bu meral akşener asla hdp nin olduğu yerde biz olmayız dedi suan tam göbeğinde mitinglerde pkk bayrağı açıldı...
siyaset pis bir sey hemde çok pis..yanar döner..
Erdoğan öfke saçıyor diyorsunuz da kk nin ne yaptığını görmüyorsunuz sanırım ülkeyi adım adım bölüyor
Deprem bölgesine yapılan küfürleri biliyorsunuz bununla ilgili yazdım herkesi bir yapmadım
Zaten yüreğinde insanlık taşıyan herkes yardim etti dedim bunun siyasi görüşü partisi olmaz dedim birlik beraberlik olduk dedim...ama bazıları ki bunlar chp seçmenleriydi neler dediklerini hepimiz duydu dedim bunun nesini anlamadınız halen herkes bir mi diyorsunuz ..
ozaman şu sonuç çıkıyor rte zamanında hdp kucaklarken, apoyu cıkarmaya calısırken çözüm arıyordu oluyor ,
şuan ki olay ülkeyi bölmek.
yanı bunu nasıl görmek ıstersen oyle gorursun aslında olay bu,
sızın acınızdan hızbullah, hdapar olayı bölünme terör örgütü değilse sorun yok zaten .
HDP CHP ile ittifak değil bakarsanız sevınırım,
ama HUDAPAR-AKP ıle ıttıfak ..
HDP bundan 10 yıl once AKP desteklerken herkes ıyıydı sorun yoktu , sımdı adamlar CHP oy verıyor vatan haını oldu herkes şaka gıbı gercekten ,
KK kıme ne sunmuş zaten meclısın cogunlugu AKP, Bır onerı sunulsa RED gelse onaylanmayacak bunu gormek cok zor degıl..
ama iş kendıne degıl baskasına donunce herkesı terorıst dıye damgalamak RTE en sevdıgı olaydır ,
kol kola PKK yı karsıladıgı vıdeolar sarıldıgı vıdeoları unutmadık ..
ülkeyi satmak konusunda da rte kadar kımse olamaz , KATAR da parası olan herkes ev alıp tc vatandası olabiliyor,
deprem bolgesındekılere yapılan ahlaksızlıgı savunmuyorum, ama herkesı aynı kefeye koymanızı anlayamam..
neyse bekleyıp görelim 5 yılda neler olacak,
umarım bu hızbullah meclıste , akp ile refah ıle bır olupta kadın haklarını kısıtlamaz sonumuz IRAN gıbı olursa zaten burda bambaska seyler konusuyor oluruz ..
ayrıca da ; hızbullahın dedıklerını destekleyen bır cok kesımde var , bekleyıp gorecegız..
ayrıca dıyorsunuz da meral aksener vs neler dıyordu şuan ortaklar vs.
MHP ıle AKP bırbırlerıne neler dedıler zamanında şuan cok ıyı gıbı ortalıkta gezıyorlar..
işte Mhp kendısı tek basına ıktıdar olamayınca Rte ye sıgındı baktı kı olmuyor dger turlusu ne yapsın işte yedı yuttu herseyı, Sinan da aynısını yaptı ..
saraydan bır kac oda da ona verırler bırlıkte yerler işte .
bızde burda bır peynır nasıl bu kadar pahalı olur, bir kahve ıcmeye cıksak mı aman neyse cıkmayalım diye dusunuruz .