- 15 Ekim 2016
- 22.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.106
- 598
Belli başlı sorular varki onun sorulacağı çok belli olduğu için o soru zaten kesin sorulur diye hazırlıklı gelmiş olmasın! (başörtüsü sorusunda olduğu gibi)
hatta bir yerde sunucu da şöyle dedi mesela pkk pyd terör örgütü müdür bu soruyu kim soracak çünkü her gelene bu soru soruluyor, dağdan başları gelse ona da bu soru sorulur sorulmadığı program ben hatırlamıyorum
Ben hiçbir programını sonuna kadar izleyemedim çünkü çok uzun sürüyor, o kadar vakit ayıramıyorum.Sorulacak sorular zaten biliniyor, bu adamlar da sosyal medya kullanıyor, gazete okuyup haber izliyorlar yani. Daha öncede programa videolar hazırlayıp gelen konuklar oldu, kendilerine yönelen eleştirileri biliyorlar, normal yani hazırlanıp gelmeleri
O yüzden henüz videolu cevaba denk gelmedim hiç , olabilir.
Ama dediğim gibi sorular alınmıyor diye bisey yok, zaten bence de alınmak zorunda. Başa çıkılamaz yoksa.
Verilip verilmediği kısmı herkesin kendi görüşü

sorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız
 sorular önceden toplanıyor aynı sorular olmasın diye. Programın sunucusunun kendi twetlerine bakabilirsiniz kanit arıyorsanız