- 20 Mart 2008
- 142.160
- 214.435
- 1.423
- 61
Herşeyin hayırlısı olsun diyorum bende,kazanmak kadar kaybetmekte var,önemli olan seviyeyi korumak kötü laf etmemek.Aynen canım benim anlatmak istediğimde. Kaybedildiğinde de kotu sözler soylenmesin yeter kaybetmeyideblliriz sereflice
Geçmiş yıllarda ne laflar duyuyorduk burada..

Ağzı olan konuşuyor dedikleri tam olarak bu bence.
 Ağzı olan konuşuyor dedikleri tam olarak bu bence.
		 depremzede evleri diyorsun ya hani, 2020 Elazığ depreminde Malatyada ağır hasır alıp yıkılan evlerin yenisi teslim edilmedi henüz Allah'tan 'HAKİM' lermiş ya olmazsalardı
 depremzede evleri diyorsun ya hani, 2020 Elazığ depreminde Malatyada ağır hasır alıp yıkılan evlerin yenisi teslim edilmedi henüz Allah'tan 'HAKİM' lermiş ya olmazsalardı 

dönemin gazetesinde haberi çıkmış ya kilicdaroglu sgk yolsuzluğunu ortaya çıkardı diye. Başka şeyler söylensin artık. Çok haklısınız ben ekonomistim diyenler mitinglerde kasa boş diyor millette şakır şakır alkışlıyor
 dönemin gazetesinde haberi çıkmış ya kilicdaroglu sgk yolsuzluğunu ortaya çıkardı diye. Başka şeyler söylensin artık. Çok haklısınız ben ekonomistim diyenler mitinglerde kasa boş diyor millette şakır şakır alkışlıyor