- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
Aynen öyle valla kılıçdaroğlu nasil dedi babama tv de bir kac kişinin folkloru çıktıya akpartiyle sakin dedi lütfen o kardeşlerimizi paylaşmayın dedi işte bu sevgi dilidir montajları yapan nasil bir genç akil anlamıyorum cok tehlikeliymis gercekten insanlar bildigin linç ediyordu çinlileri hele sosyal medyada allah göstermesin kilicdaroglunu öldürebilirlerdi boy bir grup var troll yazik bir secim icin ama suç burda cumhurbaşkanının söylemlerinde kendi seçmeni zaten körü körüne bağlı mhplilerde var arada tabi hurda saldırıyorlar onlarda bakıyor. Süleyman soylu chp nin bol olduğu mahalleye bilerek tahrik etmek icin gitti istanbulda chp iste boyle pkklilar diye bağırıyor otobüsten bide polislerimizi kullanıyor bunlari karakola götürün diye bide ohhh olsun diyor yaa bu neyin nefreti.boyle kazanicaksiniz kazanın aman alın sizin olsun koltuk.yayilin yillarca kilicdaroglu kazanmasada deminde söyledim hic üzülmüycem adam kendini akladı ya bosver seneye martta belediye seçimleri var .Valla secilemyecegine hic üzülmüyorum bakalim ekonomi nereye gidecek bakalim görelimİşte burada da sosyal paylaşımı yapmak bundan tehlikeli. Hem sizin hem de sitenin başı yanabilir. Ben gördğm paylaştım deyip kurtulamazlar. Ortalık montaj doldu