• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kızlar hem burayı hem ev işlerine nasıl yetişiyorsunuz ya ? Dünya kadar işim var hala burdayım :halay:
Ben tembel insanım, sadece gerekli olanları yapıyorum. Bu gün 3. Makine çamaşırı attım mesela, bir de kahvaltı masasını toplayıp bakla ayıkladım. Seçim bitene kadar kopamayacağım buradan, sonra da depresyone girerim muhtemelen. Akşama buranın özgürlük parkında açık mikrofonu dev ekran yayınlayacaklarmış ona gideceğiz 😁 ülkemin geleceği gündemdeyken ev işini çok düşünemem kimse kusura bakmasın.

Pardon da kimle kavga etmişim habire banlanan sizlersiniz 😂 merak etme arkadaşm insan ilişkileri burası gibi değil. Biz sağcisi solcusu bütünüz. En yakın arkadaşlarimiz komşularımız. Provakörler olur önemli olan fırsat vermemek.
Hahh ve kuzum alt tarafı seçim 3.dunya savaşı deil

Ben tembel insanım, sadece gerekli olanları yapıyorum. Bu gün 3. Makine çamaşırı attım mesela, bir de kahvaltı masasını toplayıp bakla ayıkladım. Seçim bitene kadar kopamayacağım buradan, sonra da depresyone girerim muhtemelen. Akşama buranın özgürlük parkında açık mikrofonu dev ekran yayınlayacaklarmış ona gideceğiz 😁 ülkemin geleceği gündemdeyken ev işini çok düşünemem kimse kusura bakmasın.
Keşke burda yazılanlardan insanlar etkilense gerçekleri görse o zaman her şeyi bırakır buraya yönelirim ama tık yok kimseden hala aynılar:olamaz:

Daha nelerrr neler offf

Eklentiler

• 0E427BC2-50C7-49CD-9BC1-82D6F8F247A4.webp
    0E427BC2-50C7-49CD-9BC1-82D6F8F247A4.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 71
Vallahi reklamını yapmak istemiyorum ama biliyorsun kedim kuşum var. İşim çok kolay bitiyor. Hangi marka alırsan al aparatları çok önemli canım yorumlarına kullananların izlenimine falan dikkat et. Airfreyi güle güle kullan canim.
Sende kedide olunca tüy derdi var tabi,sana lazımmış kullanım için.
Çok sağol güzel kaptanım çok daha iyileri sana olsun,detaylı bişi almadım kumtel bendeki 5,5 lt olandan 2 kişiyiz zaten yetti bile bize.
Airfry de yemek yakmazsın abla sende rahatsın yemekten kurtuldun hani iyisin :KK48: olan benim gibi elektronik eşyadan mahrum kalanlara oluyor:olamaz:
Patates çok iyi oldu yağdan tasarruf hemde,elektronik oldumu sıkıntı tabi
Ya gerçekten ne oldu bizim insanlarimiza 70li 80li yıllarda deiliz yaa bu neyin nefreti neyin dükkanlar taslaniyor falan çeşitli yerlerde seçim bitecek bitecek hepimiz hayata donucez
B hayatımda bu kadar alengirli seçim görmedim hiç.
Dışa vurumu deniyormuş buna.

Sende kedide olunca tüy derdi var tabi,sana lazımmış kullanım için.
Çok sağol güzel kaptanım çok daha iyileri sana olsun,detaylı bişi almadım kumtel bendeki 5,5 lt olandan 2 kişiyiz zaten yetti bile bize.

Patates çok iyi oldu yağdan tasarruf hemde,elektronik oldumu sıkıntı tabi

B hayatımda bu kadar alengirli seçim görmedim hiç.

Dışa vurumu deniyormuş buna.
Bende görmedim vallahi

Çok teşekkür ederim sağol,çok daha iyisi sana olsun tavsiye ederim kızartmalarda süper.
Patlıcan yaptım oturtma tarzı eşim çok beğenmedi yağda kızarınca daha iyi oluyor ya,yavan geldi sanki ona.
Amin inşallah 🙏🏿 bol yağdan ona geçince beğenmemiştir zamanla alışır abla kullanan herkes memnun

Olsun yesin enişte daha sağlıklı. 🥰
Yemedi enişte çok fazla bişide demedi gerçide çaktım durumu hemen :))
HÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Diyorum bende neden kulaklarım çınladı diye :olamaz: bunlar kendilerini ne zannediyorlar acaba ciddi merak ediyorum

Back
X