- 30 Aralık 2009
- 4.563
- 19.057
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiiinnnnnNe uyarısıymış o, montajlar dolanırken kimseye uyarı yapmıyorlardı. A gayret seçim yasaklarına kadar kalsın yeter. Allahım sen bu kaderin tersine dönmesine yardım et![]()
Sigara konusunda olmasınlar ama insallah ülkemiz ekonomisi düzelir ve eski cömert günlere döneriz.Kimse artık o kadar cömert de değil aslında![]()
Ben bimde bir zeytin vardı tadı güzel ama fiyatı 19tl falandı.amann tadı güzel birazcık pahalı olsun ne olacak derdim şimdi 90 gelmiş fiyatı.50 tl çeyrek altın aldığımı hatırlıyorumdelirmemek işten bile değil
Şimdi düğünden nikahtan kaçıyoruz2007 de 52 tl idi çeyrek.
Nikahımda çeyrek takanlara çok bozulduydum.![]()
20 tl ile dugunlere takı takmaya giderdik2007 de 52 tl idi çeyrek.
Başka argüman bul, bunlar çok bayatladıKoskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...
Her yiğidin harcı değil artık çeyrek2007 de 52 tl idi çeyrek.
Paket? Ben yıllardır paket görmedim. Tabakam var. Kendim dolduruyorum tak tuk tak tuk...Artık herkes paketini saklıyor
Daha önce ikram diye bişey vardı
Ne hallere geldik![]()
Eskiden elimizde 50 tl düğüne takıya giderdikŞimdi düğünden nikahtan kaçıyoruz![]()
SüpersinPaket? Ben yıllardır paket görmedim. Tabakam var. Kendim dolduruyorum tak tuk tak tuk...
Sanırsın 10 bendi ezbere biliyorBaşka argüman bul, bunlar çok bayatladı
Hele bide yemekli düğünse yemek parası vermiş gibi olurdun 2-3 kişi giderekEskiden elimizde 50 tl düğüne takıya giderdikyakın akrabalar 100 takardı mikrofonla bütün salona duyururlardı hayat basitti keyif vardı
Bende şöyle birşey var. Nasıl fakirleştik enter2007 de 52 tl idi çeyrek.
Bir de insan aynı karşılığı götüreyim diyorsa kafası karışır şimdi.Eskiden elimizde 50 tl düğüne takıya giderdikyakın akrabalar 100 takardı mikrofonla bütün salona duyururlardı hayat basitti keyif vardı
En son 26-27 idiKahve Mehmet efendi nasıl fiyatları fırladı.
5 tl idi.