• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayatını teslim ettiğin adamın aldığı maaş gözüne gelmeyecek. Babamı ameliyat ettirdiğimiz cerrah gece asistanlarına video çektirip evden durum değerlendirmesi yapıyordu. Nöbetçi değil bir şey değil mecbur muydu bunu yapmaya, doktorlarının tamamı böyle özverili çalışsın istiyorsan maddiyat konusunda bonkör olacaksın. Hayat şakaya gelmez
Aynen öyle. Düşün ki ameliyat masasındasın, seni ameliyat edecek doktorun kafasında geçim derdi var; nasıl güvenip o masaya yatacaksın. Adamın kafası rahat olacak ki kendini işine versin. Doktorlar 14 martta grev yapacaklarını ilan etmişlerdı. Bu konuşma onun üzerine yapildi. Bir sürü sorunları varken tek sebep paraymış gibi aksettirılıyor. Şunu da ekleyeyim; greve katılacak olan doktorlar 1 ay öncesinden yazı gönderip o tarihlerde randevu verilmesin demesine rağmen bir tarafına takan olmadi. Grevden haberı olmayan hastalar hastaneye gidip doktorların grev yaptığını oğrenince hır gür cıkardılar. Yandaş medya şöyle bır başlık atmışı “doktorlar grev yaptı vatandaş mağdur oldu” bir de çocuklu bir aile gösterip iyice ajitasyon yaptilar. Ulan adamlar resmî yazı göndermiş! Randevular niye açık?! Biz 1 günde tiksinmedik kirli siyasetten…

Son düzenleme:
Yaaaaa hemde nasıl araba sportta üstelik frensiz ... Bizde fren yok biliyorsun 😂😂.. öyle yani..😎😎😎😎
Gidin gidin, iyice alkışlayın, dolar 50lira olduğunda da türk lirasından medil yapıp arkasında halay çekersiniz 😁

Hiç sanmıyorum,bak gör kalacak Kılıçdaroğlu.Oyumuzu artıdık diyecek.Sana söz başka bahara diyecek.Seçim ertesi Erdoğan istediği oyu alamadı dedi düşünsene,sanki kendi aldı da,şaka gibi.
Ben bir solcu Ermeni gazeteci dinledim, kendi ağzıyla söylüyordu aslında seçimi Recep Tayyip Erdoğan kazandı fakat ülkede kaos olmasın insanlar birbirine düşmesin diye bilerek ikinci tura bırakıldı yoksa bu iş bitti dedi.. kimse kendini kandırmasın, insanları alıştıra alıştıra seçim sonucunu gösterecekler ....dedi... Ve muhalefete çok çok sinirliydi özellikle ilk akşam öndeyiz kazandık tweetleri için insanları kandırmaya kimsenin hakkı yok diyordu...

Aynen öyle. Düşün ki ameliyat masasındasın, seni ameliyat edecek doktorun kafasında geçim derdi var; nasıl güvenip o masaya yatacaksın. Adamın kafası rahat olacak ki kendini işine versin. Doktorlar 14 martta grev yapacaklarını ilan etmişlerdı. Bu konuşma onun üzerine yapildi. Bir sürü sorunları varken tek sebep paraymış gibi aksettirılıyor. Şunu da ekleyeyim; greve katılacak olan doktorlar 1 ay öncesinden yazı gönderip o tarihlerde randevu verilmesin demesine rağmen bir tarafına takan olmadi. Grevden haberı olmayan hastalar hastaneye gidip doktorların grev yaptığını oğrenince hır gür cıkardılar. Yandaş medya şöyle bir başlık atmıştı “doktorlar grev yaptı vatandaş mağdur oldu” bir de çocuklu bir aile gösterip iyice ajitasyon yaptilar. Ulan adamlar resmî yazı göndermiş! Randevular niye açık?! Biz 1 günde tiksinmedik kirli siyasetten…
Annem haftalarca doktor koşturdu o eylemler yüzünden, ilçelerde her doktor yok il merkezine geliyorlar. Günübirlik gelip gitmek zorunda olanlar perişan oldu

Gidin gidin, iyice alkışlayın, dolar 50lira olduğunda da türk lirasından medil yapıp arkasında halay çekersiniz 😁
Düşünsene en büyük banknotla 1 kg et alamıyorsun ama ekonomiyi bu hale getiren kişi kazandı diye balkon altlarında kutlama yapıyorsun 🥲

Kaybedersek gerçekten hiç üzülmeyeceğim, ekonomik kriz bağıra bağıra gelirken gündem takip etmeden olanı biteni bilmeden hüloloğğğğ diye tribünlere oynayana oy verenler krizi de hak ediyordur. Özellikle Asgari ücretliye hayırlı uğurlu olsun.

Bu defa 'sol geldi kıtlık geldi' söyleminden kıl payı yırtmış oluruz 😁

Ben bir solcu Ermeni gazeteci dinledim, kendi ağzıyla söylüyordu aslında seçimi Recep Tayyip Erdoğan kazandı fakat ülkede kaos olmasın insanlar birbirine düşmesin diye bilerek ikinci tura bırakıldı yoksa bu iş bitti dedi.. kimse kendini kandırmasın, insanları alıştıra alıştıra seçim sonucunu gösterecekler ....dedi... Ve muhalefete çok çok sinirliydi özellikle ilk akşam öndeyiz kazandık tweetleri için insanları kandırmaya kimsenin hakkı yok diyordu...
Solcu Ermeni gazeteci mi.Ermeniler kadar bizim ülkeye insanlarına düsman olan yok .Erdoğan kazansın isterler tabi .

Buna inandiniz yani😆 reisini senden daha iyi tanimam 🤗

Hadi ya Erdoğanın çocuğunun gemisi de Erdoğanı bağlamaz o zaman var mı böyle mantık 😂 dedesinin haberi olmadan yapildi diyorsunuz yani tabi öyledir. Herşeye kilif bulmayın yanlişa yanlişa yapmiş demek zor olmasa gerek.
Şu artık sıkmaya başlayan müthiş haber alma dönemimizde bile öğrenemediğiniz ssk batırma olayı.
Kk ssk da çalışan bir memurdur.karar alma ve karar uygulama yetkisi yoktur.demirel ve özal zamanında çıkarılan sonra indirilen emeklilik yaşları mali dengeyi bozmuştur.kk bunu dile getirmiş hatta arada yok olan12mil doların peşine düşmüştür.bu kararları o dönemin hükümeti verir ve sen memur olarak uygulamak zorundasındır.

Ayrıca ssk gibi kurumlar asla batmaz hazine desteğiyle tekrar işler duruma getirilmeye çalışır.günümüzdede sgk sıkıntılı bir duruma girdi.bu durumda sgk müdürü değil karar mercii hükümet sorgulanır.

Annem haftalarca doktor koşturdu o eylemler yüzünden, ilçelerde her doktor yok il merkezine geliyorlar. Günübirlik gelip gitmek zorunda olanlar perişan oldu
Bazı ilçelerde hastane bıle yok. Amac hastayla doktoru karşı karşıya getirmek. Herkes grev olduğunu bilmeyebilir ama sen bakanlık olarak biliyorsun, randevu verme işte.

24 milyon kişinin en az yarısı senin gibidir haklısın, hatta kazayla basanlar falan da dahildir kesin bu sayıya 😡

Youtube o izlenme sayısına göre para ödüyor bu insanlara, aç kapa yapanları sayıyorlar mıdır dersin. Mutlaka belli bir izlenme süresi kotası vardır.
24 milyon kişi izlemedi 24 kişi izlemiş en fazla. Gerisi yanlışlıkla basmış. Sayfanın altında yorumlar var okumadınız mı? Ben buraya nasıl geldim vs şeklinde :olamaz:

Akp çıkarmış kararı sonra çoluğunu çocuğunu torununu torbasını sigortalatmaya başlayınca bunlarda bizim başımız kel mi madem öyle bizde yaralanalım demişler.

Tabi bizim başimiz kel mi diye yapinca doğru oluyor 😃
Şu artık sıkmaya başlayan müthiş haber alma dönemimizde bile öğrenemediğiniz ssk batırma olayı.
Kk ssk da çalışan bir memurdur.karar alma ve karar uygulama yetkisi yoktur.demirel ve özal zamanında çıkarılan sonra indirilen emeklilik yaşları mali dengeyi bozmuştur.kk bunu dile getirmiş hatta arada yok olan12mil doların peşine düşmüştür.bu kararları o dönemin hükümeti verir ve sen memur olarak uygulamak zorundasındır.

Ayrıca ssk gibi kurumlar asla batmaz hazine desteğiyle tekrar işler duruma getirilmeye çalışır.günümüzdede sgk sıkıntılı bir duruma girdi.bu durumda sgk müdürü değil karar mercii hükümet sorgulanır.

Tam olarak nerede bahsetmişim ssk batirma olayından. İyiceden halisülasyon mu görmeye başladiniz nedir? Bir de öğrenemediniz diye laf sokmaya çalişmişsiniz. Evet biz cahiliz sizler müthiş kültür bilgi akiyor maşallah

Anlatamazsın, yorma kendini.

Bırak onlar balkon konuşması yapsın, alkışlasınlar. Kuru ekmek yiyebilen açım demsin deriz biz de vakti gelince onlara 😁

Babala TV'de kılıçdar oğlu programına ben de tıkladım ama ben izlemedim benim gibi kaç tanesi de izlememiştir
Mevzular açık mikrofonun diğer videoları niye bu kadar izlenme almadı peki? Savundugunuz adama çok benziyorsunuz:)

Back
X