- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.883
- 598
Muhafazakar miBen bunun sebebini daha önce yazmıştım, iktidarda olan parti muhafazakar bir parti ve haliyle seçmen kitlesi de öyle. Muhafazakarlığın tanımında değişime kapalı olmak var, şuanda ki durumun daha iyi olabileceğini düşünememek var. Bu düşünce bazı koşullar gerçekleşmedikçe çok zor kırılır, şuan da ülkemizde bu koşullar gerçekleşti. Bazı insanlar değişime açık hale geldiler. Kimse kendini kandırmasın ekonomi kötü sebebi iktidar, adalet yok sebebi iktidar, kadın cinayetleri arttı sebebi iktidar, mülteci sorunu var sebebi iktidar....
Haklısınız:) Muhafazakar görünümlü siyasal islamcı bir parti demek daha doğru sanırım. Benim muhafazakarlıktan kastım değişime kapalı olmaları yoksa partinin kendisi siyasal islamcıMuhafazakar mi
Muhafazakarliga dair sadece Arap bacinin türbanıni görüyorum o partide
46 yaşıma az kaldı, ömrümde görmedim bu adam gibi birini, çocukluğumuzdaki topaçlar gibi mübarek
Kendi aralarında anlaşamayanlar, bir aday bile çıkaramayanlar ülkeyi mi yönetecek yağ, ilaç kuyruklarında beklemeye niyetim yok üstelik AKP karşıtı biri olarak söylüyorum bunu hep karşıtlığını yapmış biri olarak üstelik
Hem de hep karşıymış.Hahah karşı mıymış bide
Seçim calismalarina başlamış bile oysa
Birbirlerine çok yakışıyorlar körler sağırlar birbirini ağırlar46 yaşıma az kaldı, ömrümde görmedim bu adam gibi birini, çocukluğumuzdaki topaçlar gibi mübarek
Bir ara hayatını okumuştum, dokunduğu kimse iflah olmamış, adam lanet gibi hiçte yüzü kızarmıyor arkadaş hayretler içindeyim
Bugun bende uzun uzun bu bedduayi ettim biliyormusunuz ic sesimle ..empati kuramayan o ani yasamayip kuru kuru sıkan herkes umarim bir gun ayni caresizligi yaşar dedim icimden .Neyse hep beraber bekleyelim görelim 2 ay kaldı şunun surasinda.Sadece şunu yazacagim o enkaz altında bırakılan insanlarla aynı şeyleri yaşamalarını diliyorum bunlara sebep olanların.Kulagi sağır gözü kör olanların.
Muhalefet olmakta Niloya gibi olHem de hep karşıymış.
Körler sağırlar birbirini agirlar46 yaşıma az kaldı, ömrümde görmedim bu adam gibi birini, çocukluğumuzdaki topaçlar gibi mübarek
Bir ara hayatını okumuştum, dokunduğu kimse iflah olmamış, adam lanet gibi hiçte yüzü kızarmıyor arkadaş hayretler içindeyim
malesef siyasete giren herkesin u donusleri ile ilgili bir video yapilmaz ne yapmaya editci yeter nede o kadarini izlemeye vaktimiz olur .
İnternet sağolsun gençler eskiye ait söylemleri araştırıp görebiliyor. Siz bilmezsiniz bizim zamanımızda.... diye başlayan amcalarının, teyzelerinin sözlerine kanmıyormalesef siyasete giren herkesin u donusleri ile ilgili bir video yapilmaz ne yapmaya editci yeter nede o kadarini izlemeye vaktimiz olur .
bahcelinin ve bir cogunun zamanla nasil kendileri ile celistiklerine dair kisa kisa bir cok video mevcut
o begenmedikleri yeni nesil hazir cevap ve akli basindaİnternet sağolsun gençler eskiye ait söylemleri araştırıp görebiliyor. Siz bilmezsiniz bizim zamanımızda.... diye başlayan amcalarının, teyzelerinin sözlerine kanmıyor
Bu kadar kötü bir eğitim sistemine rağmen internet sayesinde sorgulayabiliyorlar.o begenmedikleri yeni nesil hazir cevap ve akli basinda
Bunlar daha iyi günleriniz, diyenler mi koruyacak
Kemal beyin bunları bilerek yola çıktığını düşünüyorum, umalım da bu tarz şeyler yaşanmasınBunlar daha iyi günleriniz, diyenler mi koruyacak
İlaç lobisi hökümeti devirmek için uğraşıyor yaniİktidar kazanmasın diye oynanan oyunların hepsi seçim üstü ilaç bulamamak tesadüf olmasa gerek
Sizinkiler,bizimkiler ne kadar bölündük böyle,oysa elimizde sadece bir Vatan kaldı.KK adayım değildi şahsen ama en azından çıkarıp gösterebileği bir diplamasi var.Heee SSK'yı batırdı falan filan palavraları da Akp'lilerin uydurmuş olduğu koca nir şehir efsanesidir.Millet ittifakı kimi öngördü ise oyum ona,çünkü artık bıktım anlatabiliyor muyum?Evet sizinkiler çok zeki de çıka çıka Kılıçdaroğlu çıktı masadan yapmayın Allah aşkına daha da tartışamayacağım herkesin oyu kendine kime istersen ona atmakta özgürdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?