• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Vaktiyle bir açilim süreci yapildi. Pkk ya silahi bırak bariş olsun doğu halki da rahat etsin dendi. O dönem dedikleriniz oldu. Bu dönemde belediyeler sağ gösterip sol vurdu. Hendekler kazındı belediye paralari kandile aktardı. Süreç çok yanliş yönetildi baştan. Bir sürü masum sivil asker öldürüldü Pkk tarafından. halk galeyana geldi iç savaş çıkarmaya çalişti selehattin demirtaş halki ayaklanmaya çağirdi. Daha sonra isyan bastirildi belediyelere kayyum atandi ve açilim süreci denen saçmalık bitti. Hangi silahi örgüt silah birakmiş zaten baştan hataydı. Bu arada selehattin demirtaş iyice gaza gelmişti aponun heykelini filan dikecegini haykırıyordu. Günümüze gelelim selehattin demirtaş zaten hapis şu an. Gün yüzü görmemesi için bunlar bile yeterken kiliçdaroğlu çok üzgün bir şekilde demirtaş neden içerde diye sorguluyor. Hdp mitinglerinde oylar kılıçdaroğluna seçimden sonra tüm tutsak Arkadaşlarimiz çıkacak diye vaatte bulunuluyor. Hdp ile resmi olmayan bir anlaşma var aralarında. 14 mayıstan önce bu saklanmiyordu ama iki haftadır milliyetçilere oynamak için inkar etmeye başladılar. Ne kadar samimi olduklarini da terörist pkk kurucularından sakine cansiz öldürülünce neden öldürdünüz? Neden yargılamadınız? Dediklerinde gördük.
Çıkmadan sanada hatırlatayım dedim canim güneydoğu gazileri dernegi ve turkiyedeki butun emekli askerler rütbeliler kk yi destek karari aldilar. benim 3 amcam ve babamda asker emeklisi rutbeli. Neden destek veriyorlar bir düşün canim

Kazansin valla cidden ben de bir şey demiycem artık,

Türkiye yuzyilini gorelim bakalım 🙃
Eşim doğuda görev yapıyor burada buralı olan arkadaşları da Kılıçdaroğluna artık oy vermeyeceklerini söylemişler ilginç siz de aynısını söylediniz daha sonra arkadaşımın oğlu var Diyarbakırlı o da Kılıçdaroğlu'na vermişti ilk seçimde ama şimdi vermeyeceğini söylemiş o da ama sizin konunuz farklı araba yokmuş haklısınız

İnternette 10 bin tand video var kk demiş gibi birseyi söyluyorlar adamlar başliyor yardırmaya sonra diyorlar rte soyledi o zaman bi bildiği var oluyor :KK57:
Fox tv altınada yorum yazıyorlar diyorlar ki fox yandaş olma yandaş yayın yapıyorsun.fox uda kendilerine istiyorlar.

Eşim doğuda görev yapıyor burada buralı olan arkadaşları da Kılıçdaroğluna artık oy vermeyeceklerini söylemişler ilginç siz de aynısını söylediniz daha sonra arkadaşımın oğlu var o da Kılıçdaroğlu'na vermişti ilk seçimde ama şimdi vermeyeceğini söylemiş o da ama sizin konunuz farklı araba yokmuş haklısınız
İlk turda kullanmadım, bu tur kullanacaktim kısmet belli olmaz.

Ne zarar verdi İslamiyet'e? Evet dinimi yaşamaya çalışan bir insanım. Erdoğan müslüman bir ülkenin başına gelip ülke yönetmiyor, halife mi ki örnek bir İslami yönetici gibi düşüneyim ben onu.
Ben başörtüsü ile okula gidebildim.
Ben başörtüsü ile memur olabildim ve buna kimse karisamadi.
Dünyadaki birkaç ülke hariç bütün müslüman gariban coğrafyalar Erdoğan için dua ediyor. Neden? Türkiye'yi İslamiyet'in kalesi gibi gördükleri için. Erdoğan İslamiyet'e ne zarar vermiş size göre merak ediyorum.

Mustafa İslamoğlu kimdir nedir biliyor musunuz? Ben burda daha önce kimseyle bunu konuşmadım ama sizin de dininizi yaşamaya çalışan bir insan olduğunuzu düşündüğüm için söylüyorum. CHP bu adam ile görüştü birkaç gün önce. Yani sırf bu adam devletin dini bir kurumuna gelse bile yeter zaten.

Back
X