Terörden terör örgütünden yanlış hatirlamiyorsamSelahattin hangi suçtan hüküm giydi
Herkes dünya düzde demişti onu bırakın
Ben idama karşıyım
Bugün suçlu olan yarın suçsuz olan asılır menderes ve deniz gezmişler gibi
Ay ben bi banlandım. Seçim bitti daha bugün açıldı banımSinan oğanın soyadını yanlış yazdıklarında verdiği tepki gibi sende özürü duyana kadar ısrar et
Benim anlattığım olay ne kadar tuhafsa. İzmir de yapılanda tuhaf. Ben bosandim kilicdaroglunu desteklediğimi anlatırken bana komşumuz fikirlerin düzgün olsa kocan seni bosamazdi ölümüne rte dedi. Düşünün artık nasıl bir çevrede yaşadığımı normal sohbet etmeye hasret kalıyorum bazen.
Kimin canı yanacak 5 yılda biz göreceğiz. Anında benzine zam altına zam gelmeye başladı. Bugün arkadaşım pazarda havuç sormuş 50 TL demiş pazarcıSizin için üzgünüm sorgulayan hanımefendi attınığınız bir kıytırırk fotoğrafa delil diyorsunuz.
Canınız çok yanıyor bir 5 yıl daha katlanacaksınız sizi de anlamaya çalışıyorum. Görmezden gelir ve mesajlarımı görmezsiniz. Benim mesajımı alıntılayıp soru soran sizsiziniz .
Mesajımda hdp nin chp sayesinde meclise girdiğini söylememe asıl gerçek can yakan cevabı aldığınızda nereden tutacağınızı şaşırdınız.Tekrar aynı soruyu sordunuz aldınız cevabı işte.
Ayrıştırdığınız dilden cevap vereyim karşı taraftan dediğiniz biz kadınlar sorgularız hem de öyle sorgularız ki bir B. başkanının hastaneye ziyarete gittiği fotoğraf üzerinden değil. P*k lıların cenazelerine giden chpli milletvekillerinin fotoğraflarına bakarak sorgularız. Y*g t*rör örgütü değildir diyen lidere bakarak sorgularız. Türklük ibaresi sorunlu çıkarılması gerekir diyenlerle (A.Babacan ) ittifak yapanlarla sorgularız. S.Demirtaşı hapishaneden çıkartıcaz diyenlere bakarak sorgularız. *t sürülerisiniz demelerine rağmen oy verenlerle sorgularız. Biz ihalara dokunacağız diyenlerle, Atatürk havalimanının amerikalılara vereceğiz diyenlerle vs. vs. vs. Sorgularız. Öyle sorgularız ki sandığa böyle gömeriz.
UMarım hiçbir canlının ülkemde canı yanmasın bu olaylar hiç yaşanmasınO zamanlar i hiç unutmam. Polis lojmanini taradılar uyarı bilmem ne dediler o korku hiç unutulmaz. Teyzem doğum yapmıştı bizde oraya gitmiştik o olaydan 1 sene sonrada 2polis şehit oldu. Eniştem vardı orda.
HgAy ben bi banlandım. Seçim bitti daha bugün açıldı banım
Yanlış biliyorsunuz hüküm giydiği tek bir suç dahi yokTerörden terör örgütünden yanlış hatirlamiyorsam
Yazdım ya canım terör örgütüne yardımdan finalsal kaynağı olmakla suçlandıUMarım hiçbir canlının ülkemde canı yanmasın bu olaylar hiç yaşanmasın
Bu ayrı mesele
AMa ben soruma cevqp alamadım
Selahattin hangi suçtan hüküm giydi
Yılkardı yargılanıyor niliyorsunuz
Ee o zaman belediye vardı elinde şimdi 2017 yasa değişikliği ile sınırsız yetkiO değil de o dönem karı koca gayet mütevazı görünüyorlar, emine Erdoğanın hermes çantalar takıp saray mutfağında mangolu aşure tarifi vermediği günler
Onu kk da söyledi salıverilme anladi AİHM ne karar verirse o demişlerdi. Ona hukuk karar verir artık. aponun heykelini dikcez demiş Selahattin demirtas Cumhurbaşkanı bunu böyle soylemistiYanlış biliyorsunuz hülüm giydiği tek bir suç dahi yok
Anayasa mahkemesi selahattin suçsuzdur diyor
Selahattinin nesi var neye destek olsunYazdım ya canım terör örgütüne yardımdan finalsal kaynağı olmakla suçlandı
Neolur bilemem ama asla çıkamaz bu saatten sonra çünkü siyaseti bırakmış.Yanlış biliyorsunuz hüküm giydiği tek bir suç dahi yok
Anayasa mahkemesi selahattin suçsuzdur diyor
Bakın apoyu o dönemde sizin oy verdiğiniz adamda destekledi ona idam istiyormusunuzOnu kk da söyledi salıverilme anladi AİHM ne karar verirse o demişlerdi. Ona hukuk karar verir artık. aponun heykelini dikcez demiş Selahattin demirtas Cumhurbaşkanı bunu böyle soylemisti
Ak parti dedi canım böyle ben bilmem valla görmedim duymadım bilmiyorumSelahattinin nesi var neye destek olsun
Dımdızlar bir avukat babası emeli memur
Eşide öğretmen
H*şbul*um
Apoyu kimse desteklemedi ne akp nede CHP. Sadece onu biliyorum gerisini bilmem .Bakın apoyu o dönemde sizin oy verdiğiniz adamda destekledi ona idam istiyormusunuz
Hoş geldim bacımAy ben bi banlandım. Seçim bitti daha bugün açıldı banım
Adalet dileyelim miNeolur bilemem ama asla çıkamaz bu saatten sonra çünkü siyaseti bırakmış.
Aile boyu
Kadro mütişşş.
Her Kim haksız yere icerdeyse rabbim yardımcısı olsun . Adalet verir bunun kararını.Adalet dileyelim mi
Eğer hak ediyorsa umarım gün yüzü görmesin
Eğer haksız hukuksuz yere yatıyorsa biran önce çıksın buna sebep olanlar içeriye girsin
Amin dermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?