• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Oysa ki İnönü orgenerallikten emekli olmuş bir paşadır.

Hüsamettin Cindoruk esprisi açıklamış zaten.

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, "Biz İnönü’nün, asker kaçağı olduğunu söylerdik ve de inanırlardı." dedi.​

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un DP’nin gençlik kollarında siyaset yaparken yaşadıklarını anlattığı esnada sarf ettiği sözler yeniden gündeme geldi. Cindoruk, DP'de siyaset yaparken vatandaşlara İsmet İnönü'nün asker kaçağı olduğunu söylediğini ve bazı vatandaşların buna inandığını ifade etmişti. Cindoruk, "Biz İnönü’nün, asker kaçağı olduğunu söylerdik ve de inanırlardı. Düşünebiliyor musunuz, adam hem paşa, hem Garp Cephesi komutanı, hem de asker kaçağı..." ifadelerini kullanmıştı.
bunu hakkaten yapıyorlarmış
geliyorlarmış kahvelere filan il-ilçe başkanları vs. işte "o sağır gominis asker kaçağı zaten, ona oy veren de zındıktır" gibi şeyler diyorlarmış ve o lafları da duyan gelip köyünde anlatıyormuş

mesela buna şeksiz şüphesiz inanan DP'li (ve o çizgiden devam) bir büyük büyük dedeyi biliyorum ben (ben çok küçükken ölmüştü), adam askere gidiyor, askerlik o zamanlar 20 ay mı ne (ne kadarsa artık) geçiyor 2 sene bu hala askerde
alt devreleri geliyor. biri bunu tanıyor memleketten, "abi sen niye hala askersin senle gelenler hep terhis oldu, sen hasta filan mıydın?" diye merak edip soruyor
gerizekalının zamandan aydan da haberi yok terhisi 4 ay filan geçmiş bu uyuyor
gidiyor çavuşa, (arada çavuş değişmiş, gelen de atlamış bunu) neyse bakiyor aaa geçmiş bile, tezkereyi veriyor tabi

bu gelmiş köye, bu sefer de "Allahsız gominisler bana zorla 4 ay fazla askerlik yaptırdı" diye anlatmış ölene kadar

neyse işte torunu var bunun, o da geldi 60 yaşına, 5 dakika muhabbetine denk gelsen çıldırırsın. Allah'ım bu kafa baskın gen midir nedir bilmiyorum tıpkısının aynısı dedesi...

- Biri 20 kusur yildir siddet iceren eylemde bulumazken digeri kan dokmeye devam ediyor.

- Biri mitinglerde ve secim stantlarinda Sanli Turk Bayragimizi serefle dalgalandiriyor. 🇹🇷 Digeri “Dise dis kana kan seninleyiz Ocalan” sloganlari atiyor.

- Biri sirtimizi Kandil’e dayadik diyor ve dunku mitinginde kendilerine kopruden gecerken dayi muamelesi cekiliyorsa bedel odetiriz diye tehdit savuruyor.

Sizce yok mu?
Eyy gidi çincap
:işsiz:

Bütçe görüşmelerini izliyorum, bakanlara bakıyorum hiç utanmaları yok. Gökhan Günaydın'ın videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Özellikle size diyorum sayfada görüntüsü olup da sesi çıkmayan :KK58: :KK66:

"Allah utandırmasın" diyerek yola çıktılar, dilekleri kabul oldu zerre utanmıyorlar hiçbir şeyden.

2 yıl önce burda farklı yorumlar yapan kişilerin de düşüncesi değişmiştir bence hatta pişman olmuşlardır oy verdiklerine. Ülke gündemini iyi takip eden, olan biteni gören herkes durumun farkında.
Hiç sanmıyorum. Biat edenler ve menfaati olanlar diye iki kısım onlar.

Ben işini yapmayan herkesi eleştiriyorum. Ankara'nın su sorununu duyanlar var mı aranızda? 30 eylülden beri suyumuz doğru düzgün verilmiyor. Bu konuda da ses duyuramadık. Konu sadece su sıkıntısı, baraj doluluğu da değil.

Aski'nin üst kotlara yoğun kullanımdan dolayı basınç yetersiz açıklamalarından ötürü üst kotlar Ankara'nın tüm susuzluk yükünü çekti bu tarihten sonra. Tanıdığım birçok farklı ilçede arkadaşım suyumuz var derken birkaç ilçe üst kotları aynı sorundan muzdarip. Misal Çankaya da doğru düzgün kesinti olmadı.

Hala suyumuz yok. Cimerinden,tüketici hakem heyetine kadar şikayet ettik. Su ihtiyacımız siyasi boyuta ulaştı ben doğduğumdan beri Ankara'da bu rezilliği hiç yaşamadım. Geçen başka şehirden kardeşim geldiğinde Afrika'ya su kuyusu açanlar buraya yatırım yapmalı dedi.(!)

Ben işini yapmayan herkesi eleştiriyorum. Ankara'nın su sorununu duyanlar var mı aranızda? 30 eylülden beri suyumuz doğru düzgün verilmiyor. Bu konuda da ses duyuramadık. Konu sadece su sıkıntısı, baraj doluluğu da değil.

Aski'nin üst kotlara yoğun kullanımdan dolayı basınç yetersiz açıklamalarından ötürü üst kotlar Ankara'nın tüm susuzluk yükünü çekti bu tarihten sonra. Tanıdığım birçok farklı ilçede arkadaşım suyumuz var derken birkaç ilçe üst kotları aynı sorundan muzdarip. Misal Çankaya da doğru düzgün kesinti olmadı.

Hala suyumuz yok. Cimerinden,tüketici hakem heyetine kadar şikayet ettik. Su ihtiyacımız siyasi boyuta ulaştı ben doğduğumdan beri Ankara'da bu rezilliği hiç yaşamadım. Geçen başka şehirden kardeşim geldiğinde Afrika'ya su kuyusu açanlar buraya yatırım yapmalı dedi.(!)
Evet canım twitter gündeminde görüyorum. Yaşanacak en kötü durumlardan biri. Umarım daha fazla mağdur olmasınız da çözüme kavuşur.

bunu hakkaten yapıyorlarmış
geliyorlarmış kahvelere filan il-ilçe başkanları vs. işte "o sağır gominis asker kaçağı zaten, ona oy veren de zındıktır" gibi şeyler diyorlarmış ve o lafları da duyan gelip köyünde anlatıyormuş

mesela buna şeksiz şüphesiz inanan DP'li (ve o çizgiden devam) bir büyük büyük dedeyi biliyorum ben (ben çok küçükken ölmüştü), adam askere gidiyor, askerlik o zamanlar 20 ay mı ne (ne kadarsa artık) geçiyor 2 sene bu hala askerde
alt devreleri geliyor. biri bunu tanıyor memleketten, "abi sen niye hala askersin senle gelenler hep terhis oldu, sen hasta filan mıydın?" diye merak edip soruyor
gerizekalının zamandan aydan da haberi yok terhisi 4 ay filan geçmiş bu uyuyor
gidiyor çavuşa, (arada çavuş değişmiş, gelen de atlamış bunu) neyse bakiyor aaa geçmiş bile, tezkereyi veriyor tabi

bu gelmiş köye, bu sefer de "Allahsız gominisler bana zorla 4 ay fazla askerlik yaptırdı" diye anlatmış ölene kadar

neyse işte torunu var bunun, o da geldi 60 yaşına, 5 dakika muhabbetine denk gelsen çıldırırsın. Allah'ım bu kafa baskın gen midir nedir bilmiyorum tıpkısının aynısı dedesi...
Bir söz vardır nesli tükenen kel aynak kuşları diye,torunda o misal işte.

Yaz döneminde gram yağmur yagmasi şu kesintisi olmadı. Bir çok belediye aynı şeyi söylüyor ve ben buna inanmıyorum. Bizim bölgede de herkese aynı bahane söylenerek şu kesiliyor

Back
X