Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Gene birileri mapusa düşmüş
Siyaset daha çok can yakar

O teşvik dediğiniz şey çiftçinin gübresini bile ödemiyor, dekor olsun vermedi denmesin diye komik rakamlar. 'Şu kadar milyon destekleme' deyince çok görünüyor tabi ama çiftçi başına düşen çok komik rakamlar.

siz iyi niyetli bir şekilde açıklama yapıyorsunuz da o üyenin ne olduğu umurunda bile değil. Zaten her şeyin de farkında, farkında ola ola savunuyor bu savunduklarını.

Sma’lı çocuklar konusu hükümetin çok basit şekilde halledebileceği ama cebini düşünmekten halletmediği konulardan biri. Trt vergisi zart vergisi zurt vergisi keseceklerine faturalardan her hane başına 5 tl bile kesseler smalılar için bir destektir. İnsanlar bari sevap işlemiş de olur. Ama varsa yoksa kendileri… Tabi deprem vergileri gibi cep etmezlerse…

Burdaki oylarda sandklardaki gbidir 3 e böl onu..
o değilde heryerde kendi adamalrı var.. bi arkadasın babasıda bunlarka calısıyo ve bosuna ugrasmayın oy torbaları smdiden hazır gidipte zahmet edip oy vermeyin dedi
Ne güzel algı yapmaya çalışmış yemezler… Gidiyorlar.

Sonuçta muslumanizya hani onunla ibadetimize yapiyoruz ya ondan önemli yani başa getireceginiz kişi biz müslümanlar için önemli olan hiç biseye değer vermediğini açıkça gosteriyo
Bir kere burası laik bir ülke ve laikliği dinsizlikle karıştırmayın. Müslüman bir ülke de değil başka bir dine mensup bir ülke de değil. Devletin dini olmaz bir kere bunu bilin. Seccade konusunu ise Kemal K. açıkladı çok net bir şekilde. Görmüşsünüzdür okumuşsunuzdur illaki. Başkası kandırıldık dediğinde hemen inanıyorsunuz üstelik bu yüzden ülke karıştı ama adam yoğunluk vardı ve görmedim yoğunluktan dediğinde ve özrünü dilediğinde ona takılıyorsunuz. Peki camiye ayakkabıyla girip namaz kılan rtea neden takılmadınız bu kadar? İşte bu önyargı ve beyin yıkanması… Sorgulayın.

Fişledikleri insanlara vermiyorlar. Kimin kime oy verdiği belli… Tıpkı depremde olduğu gibi. Kendinden olanı yaşatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…