Mehmet Şimşek iki kez sunulan teklifi reddetti, yine de dün çıkıp Mehmet Şimşek ve ekibiyle çalışacağız seçim sonrası dedi.Tabii ekenomist, bu sistem olmadı Şimşek'le yeni bir plan çalışıyorlarmış. Ne demek bu: Ekonomiden anlamayan cahil olarak dünyada hiç denenmemiş sistemi denedim, olmadı. Ama itiraf etmem, kılıfını değiştirim. Halk zaten benden cahil, kulum, tebaam. Ne dersem o.
Dönen dönene yetişemiyoruz ki, Eski Demokratik Sol Halk Partisi Kurucu Genel Başkanı Hulki Cevizoğlu, AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptıBu hangi ara böyl olducidden.
Motordan bile hızlı bunlar:))Dönen dönene yetişemiyoruz ki, Eski Demokratik Sol Halk Partisi Kurucu Genel Başkanı Hulki Cevizoğlu, AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı
Reyizz işte sjksjksjksjk
Çok şeker
Kitapları da eskisi gibi satılmıyor, tamamen duygusal sebeplerle aday olmuş olabilirMotordan bile hızlı bunlar:))
Başvuramıyorum, nasıl yapılıyor acaba?
Şunu da buraya bırakayım
İzledikleri kanallarda sabah akşam tek bir kişiyi över, diğerlerine tü kaka derlerse olacağı da bu olur.
Çok şeker
Yüzünden nur damlıyor neden öyle diyorsunuz
Çok şeker
Aynen zorda kaldı demek ki.Kitapları da eskisi gibi satılmıyor, tamamen duygusal sebeplerle aday olmuş olabilir
1 bardak çay içmeyi bile lüks olarak gören bir kitle varken,kendi ağız kokularına baksınlar açım diye bağırırken.Cumhur a oy verebilirsiniz
En demokratik hakkınız
Ama kalkıpta kiralar 500 tl, fakirlik yok, herkesin evi var, avmler dolu deyince sapıtmış, saçmalamış ve anlamsız cümleler s.çmış oluyorsunuz.
İnsanların tepkisi cumhura vermenize değil, buna.
Aaa bela okuyan bacı gelmiş.. Dinlendin mi mapus damlarındaBaşvuramıyorum, nasıl yapılıyor acaba?
siyasi görüşlerini zerre benimsemesem de babasının vizyonunun % 1 i bile yok,fatih erbakan'da.babasının kemikleri sızlıyordur.Oysa Necmettin Erbakan,RTE için İsrail'in uşağı demişti ama Selena'nin gözü kör,kulağı sağır.
Daha da basitleştirmek lazim: Asıl sorun sarayın varlığı, ülke olarak saraya ihtiyacımız yok. Çünkü halk olarak yoksuluz.bak " canım",bilal 'e anlatır gibi anlatıyoruz ama neden anlamak istemiyorsun.asıl sorun,sarayda kimin oturduğu ,kimin oturacağı değil.asıl sorun o sarayın yapılması ve hala süregelen günlük masrafları.
vatandaş,enflasyon altında ezilirken,tl nin,diğer paralar karşısında ki değeri bu kadar düşükken,kişi başına düşen yıllık gelir az gelişmiş ülkeler seviyesinde çıkarken,o saraya verecek paramız yoktu.
bunu kimin yaptığı önemli değil.kılıçdaroğlu da yaptırsaydı,biz onu da eleştiridik.siz ne hikmetse,her yaptıklarını kanun gibi görüyorsunuz,reisinizin.sizin dediğiniz gibi haklı olsaydı,beraber yola çıktığı yol arkadaşları,neden yarı yolda vazgeçtiler,yanında durmaktan.
Ah Selena vah Selena...,akp iktidarına doğmuşsun,genç olamadan evlenip kayınbaba evinde esir hayatı yaşıyorsun. Sana nasil anlatalım ki meramimiziAyakkabı var ayakkabı var 200 300 tl lik var 5 on bin TL lik var az la yetinen bir millet olmayı ne zaman öğrenecek siniz azla yetinmeyen çoğu bulamaz
Ha HDP ha CHP hay sizin zihniyetinizeRefah kimle yürüyor seçimde habaerin varmı haa refah haa akp.
kayit.turkiyegonulluleri.orgBaşvuramıyorum, nasıl yapılıyor acaba?
Ama ben çok şeker dedimkiYüzünden nur damlıyor neden öyle diyorsunuz
Osloda masaya kim oturdu,haburda lahmacunları kim ısmarladı,hdp ile görüşmeye kim gitti hayy sizin zihniyetinizeHa HDP ha CHP hay sizin zihniyetinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?