- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.044
- 798
Hala başörtüsünü istemeyenler var ne yazık ki...
Eki Görüntüle 3230299
Evet öyle zaten Mehmet Şimşek gitti olanlar olduEkonomistlere göre Türkiye nin uyguladığı yanlış ekonomi politikasının sonuçlarını yaşıyormuşuz ama tabi onlar sizden daha mı iyi bilecek
İstemesinler artık bu ülkede özgürlük var
şaşırdık mı?Bu görselde hocanın başörtüsüne karşı olduğuna dair bir ibare yok.
Kötü niyetli manipülasyoncuların algı oyunu sadece
Doğuda okul yaptılar terör örgütü yaktı bilmiyorum TV de göstermiyor o konu hakkında hiçbir fikrim yok araştırmadan dane söylesem yanlış olur öyle bir şey varsa da hatayı söylerim korkmam çevremdeki okullar nasıl diye bilemem ben yakın çevremi bilirim o bölgede eğitim yoksa oylarını vermezler olur biterya allahaşkına türkiye sizin çevrenizden mi oluşuyor zannediyorsunuz,anladık sizin evinizin karşısında spor salonu var,çocuklar spor yapabiliyor.çevrenizdeki okullarda akıllı tahtalar var,projeksiyonlar var.eee nerede fırsat eşitliği.doğuda ayağında ayakkabısı olmayan,sırtında montu olmayan çocuklar var. takmışsınız at gözlüğünü,bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti.
size cumhur u savunmayın demiyorum ama argümanlarınız mantıklı olsun bari.ben video yükleyemiyorum ama anlayan arkadaşlardan rica ediyorum,instagramda bir sürü okullara yardım projeleri var.mesela biri umut dalı projesi.oradan bir kare yükleyebilirseniz,arkadaş neyi savunduğunu görsün.
benim torunum,özel bir okulun kreşinde,artı,ayrıca ingilizce öğretmeni geliyor eve haftada 2 gün ama bu doğudaki çocukları görmezden gelmemi gerektirmiyor.sadece benim veya sizin çocuğunuz değil,bütün çocuklar gülsün,mutlu olsun,aç kalmasın,açıkta kalmasın istiyoruz.aksi takdir de o çocukların hakkı geçiyor bize.çocuklar affetse bile allah affetmeyecek hepimizi .kul hakkından da mı korkmuyorsunuz.
İşte bizim insanımızla oradakilerin farkı bu bizimkiler değil protesto etmek ağzına s.. yarabbi şükür diyorlar kiymanin kilosu 300 TL olmuş ne diyorsunuz diye soruyorlar eee zıkkım yesinler cevabını veriyorlar protesto olayına bakarak orasiyla burasını kıyaslamayın protesto yapacak algı beyin yok burdakilerdeZaten soyliycek bisey bulamayan gel turkiye de yasa diyor ornekte oldugu gibi
Burdada ekonominin kotu oldugunu soyluyorum
Turkiye de de hayat ucuz demiyorum
Dunyadan haberleri takip etseniz fransadaki protestolari gorurdunuz
Evet eğitim sistemi çok yetersiz ben bunu hep dile getiriyorum asla süper ooo siz nankörsünüz diyemem katiyyen kötü bir sistem2023 yılında bırakın da olsun,bir Afganistan değiliz sonuçta.Ayrica bunlar eğitimim çok iyi olduğunun bir göstergesi değil,içi boşaltılan bir eğitimden bahsediyoruz.
Evet Fransada emeklilik yaşı 62 den 64 yükseltildi belediye binasını ateşe verdiler bizde 65 e yükseltildi kimse tepki vermedi şimdi 65 rakamını nasıl gözardı edebilirim eşim 65 yaşına kadar nasıl çalışsınİşte bizim insanımızla oradakilerin farkı bu bizimkiler değil protesto etmek ağzına s.. yarabbi şükür diyorlar kiymanin kilosu 300 TL olmuş ne diyorsunuz diye soruyorlar eee zıkkım yesinler cevabını veriyorlar protesto olayına bakarak orasiyla burasını kıyaslamayın protesto yapacak algı beyin yok burdakilerde
Öyle demeyin hdp li olursunuzya allahaşkına türkiye sizin çevrenizden mi oluşuyor zannediyorsunuz,anladık sizin evinizin karşısında spor salonu var,çocuklar spor yapabiliyor.çevrenizdeki okullarda akıllı tahtalar var,projeksiyonlar var.eee nerede fırsat eşitliği.doğuda ayağında ayakkabısı olmayan,sırtında montu olmayan çocuklar var. takmışsınız at gözlüğünü,bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti.
size cumhur u savunmayın demiyorum ama argümanlarınız mantıklı olsun bari.ben video yükleyemiyorum ama anlayan arkadaşlardan rica ediyorum,instagramda bir sürü okullara yardım projeleri var.mesela biri umut dalı projesi.oradan bir kare yükleyebilirseniz,arkadaş neyi savunduğunu görsün.
benim torunum,özel bir okulun kreşinde,artı,ayrıca ingilizce öğretmeni geliyor eve haftada 2 gün ama bu doğudaki çocukları görmezden gelmemi gerektirmiyor.sadece benim veya sizin çocuğunuz değil,bütün çocuklar gülsün,mutlu olsun,aç kalmasın,açıkta kalmasın istiyoruz.aksi takdir de o çocukların hakkı geçiyor bize.çocuklar affetse bile allah affetmeyecek hepimizi .kul hakkından da mı korkmuyorsunuz.
mesele burdan ama yol yaptı yeaa ya bağlanacak diye ödüm kopuyorEvet eğitim sistemi çok yetersiz ben bunu hep dile getiriyorum asla süper ooo siz nankörsünüz diyemem katiyyen kötü bir sistem
Mehmet Şimşek gitmedi gönderildi. Faizi düşürmesi istendi düşürmedi, işine son verdiler. Politika faizi düştükçe fakirleşiyoruz. Liyakatsizliğin sonuçlarını yaşıyoruz yaniEvet öyle zaten Mehmet Şimşek gitti olanlar oldu
65 rakam değil belki o yardımcı olabilir sizeEvet Fransada emeklilik yaşı 62 den 64 yükseltildi belediye binasını ateşe verdiler bizde 65 e yükseltildi kimse tepki vermedi şimdi 65 rakamını nasıl gözardı edebilirim eşim 65 yaşına kadar nasıl çalışsın
yooo hiç onur kırıcı bir soru sorduğumu zannetmiyorum.siz sadece kendi çevrenizden örnekler veriyorsunuz.dogudaki bütün çocuklar bu söylediklerinizden faydalabiliyor mu,sizin ve benim yaptığımız yardımlarla olacak iş değil bu.sosyal devlet,bütün bu söylediklerinizi yapmalı zaten,ülkenin en ücra köşelerine hizmet götürmeli.Diğer çocukların değeri olmasa çevremde kim ihtiyaç sahibi diye öğrenmeye çalışmam yapılan iyilikler maalesef anlatılmaz sokak hayvanlarına dahi duyarlı olan bir insana bu soru oldukça kırıcı
Doğudaki köy okullarindaki eğitimi konuşsunlar biraz, ben güneydoğuda yaşıyorum, köyde doğdum büyüdüm. Benim kardeşlerim şu an lise okuyor, eğitimini anlatmak dahi istemiyorum, eğitim bile denemez buna. Ki benim köyüm şehrin merkezine yakın bir köy, ona rağmen eğitim yerlerde yani, ücra yerlerde belki okul dahi yoktur, zaten benim köyümde lise yok, o yüzden ben okuyamadım kız olduğum için, kendi çabamla okumaya çalışıyorum su an, sıfır temel sıfır eğitimle. Böyle herkes eşitmiş gibi konuşmaları midemi bulandırıyor artık.ya allahaşkına türkiye sizin çevrenizden mi oluşuyor zannediyorsunuz,anladık sizin evinizin karşısında spor salonu var,çocuklar spor yapabiliyor.çevrenizdeki okullarda akıllı tahtalar var,projeksiyonlar var.eee nerede fırsat eşitliği.doğuda ayağında ayakkabısı olmayan,sırtında montu olmayan çocuklar var. takmışsınız at gözlüğünü,bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti.
Sayı her ise işte bu saatte onu düşünemeyeceğim65 rakam değil belki o yardımcı olabilir size
Yazdığın onca destan ikisine değil, karaladığın sadece chp ve kılıçdaroğlu.
Bu kadar kötü madem ikisi de, destanın yarısında da hükümetin yanlışlarını yaz da samimiyetini görelim.
Düz mantık yani.
Ya size kim kılıçdaroğluna oy verin diyor ? Ben tamamına baktım bir kişi size gel kardeşim cahil olma bak bu kadar argüman koyduk defter defter anlattık 21 yılda ülke gerçekten bilimsel teknoloji ve eğitim anlamında geriledi etme takım tutar gibi hükümeti destekleme kılıçdaroğluna oy ver dedi. Ben okumadım varsa gösterin. Size yazanların hepsi sizden bir ülkenin gelişmesi kalkınması ve ilerlemesi adına yapılması gerekenleri yapmış mı mevcut hükümetiniz onu soruyor. Sebebini soruyorlar yani. Elçiye zeval olmaz. Net bir cevap verebilir bizi siz ikna edebilirsiniz. Beni edebilirsiniz ben açığım. Ülkem için asla erdoğana vermem demiyorum mesela. Madem ülkesini seven sizin gibi bir vatandaş canhıraş savunuyor. Kemal k. Tü kaka kaka. Bi bildiğiniz vardır. Anlatın biz de öğrenelim. Cahil kalmayalım. Ama tarih tarih. Gerçek verilerle. Bekliyorum.Ee bu et fiyatları son bir yılda böyleydi öncesinde böyle bir şey yoktu dünya genelinde bir artış var şimdi son yıllarda böyle bir şey oldu diye geçmiş 10 yılı çöpe atacak değilim
Tek parti dönemine gelince siz istiyorsunuz ki ben millet ittifakını destekleyim desteklemezsem beğenmedimleri atıyorlar kardeşim vermem Kılıçdaroğluna oy vermemmmmm
Ben şimdi doğuyu nereden bileyim ben çevremde gördüklerimi söylüyorum evet devlet her yere hizmet götürmek zorunda bakın siz ne güzel ifade ettiniz Doğuda hizmet yok dediniz böyle karşılıklı fikir beyan edebiliriz ben körü körüne iktidarı desteklemem beni tanımadığınız için yanlış şeyler söylemiş olursunuzyooo hiç onur kırıcı bir soru sorduğumu zannetmiyorum.siz sadece kendi çevrenizden örnekler veriyorsunuz.dogudaki bütün çocuklar bu söylediklerinizden faydalabiliyor mu,sizin ve benim yaptığımız yardımlarla olacak iş değil bu.sosyal devlet,bütün bu söylediklerinizi yapmalı zaten,ülkenin en ücra köşelerine hizmet götürmeli.
bir ziyaretimiz de ,oradaki çocuklara bildiğiniz kutularda satılan çikolatalı sütlerden dağııtılmıstı.çocuklar hayatlarında ilk defa içtiklerini söylediler.
siz çevrenizden gördüğünüz,3-4 kişiden örnekler vererek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.yoksa bana ne erdoğancı olmanızdan,ama yanlış örnekler vermeyin bari
Hala başörtüsünü istemeyenler var ne yazık ki...
Eki Görüntüle 3230299
Yazdığınız için teşekkür ederim anlamamıştımBir odtülü olarak doğrusunu yazayım da aramızda İngilizce bilmeyen varsa manipülasyona ve kötü niyete kanmasın
Bu bir online sınav yönetmeliği
İnsanlar ya kendileri yerine başkasını sokuyordu maske takarak
Ya da başörtüsü altına bluetooth kulaklık takarak kopya çekiyordu
Hoca da demiş ki kulaklarınıI ve yüzünüzü sınav boyunca açık tutun. Sınavlar platform üzerinden kamera ile yapılıyor.
Saçını aç dememiş. Kulağın açık kalsın demiş. Şaoka, saç veta başörtüsü ile kulağını ve yüzünü kapatma demiş
Kötü niyetin bu kadarı
Hocayı da hedef göstermiş
Yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?