Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Kimmiş? İstanbul'da/İzmir'de/Ankara da bu görüşün yaptıkları belli. Ülkede bu şekilde olacaksa eyvah ki ne eyvah
Ben Ankara' da yaşıyorum. Ben göremedim, ne yapmışlar acaba?

-Seçimleri oyların çalındığı yönünde şaibe altında mı bırakmışlar?
-Deniz feneri türünden hırsızlıkları örtbas mı etmişler?
-Bu tür hırsızlık ve hileleri doğal ve normal karşılayacak kıvama mı getirmişler?
-Başa geçelim de nasıl geçersek geçelim türü bir ahlaksızlığı millete demokrasi diye mi yutturmuşlar?
-Bu ahlaksızlıkları yutmaya hazır tarikatçı cemaatçi aklı dinle alınmış kitleleler mi yetiştirmişler?
-Türkiye'nin suriyeleşmesi, iranlaşması, yemenleşmesi gibi süreçlere mi sebep olmuşlar?
-Fetö gibi, din kisvesi altında ülkeye düşmanlarımızdan daha çok zarar veren tarikatların ciddi boyutlarda güç kazanması ve desteklenmesini sağlamışlar?
-Özgürlüğün yerini korkunun alması, tv sansürlerinin toplumu aydınlatacak her durumda uygulanmasına mı sebep olmuşlar?
-İşsizlik ve ekonomik kriz yaşanmasını mı sağlamışlar?
-Türkiye'yi hapislerde en çok gazeteci bulunduran ülke haline mi getirmişler?
-Siyasi rant uğruna ülkemin güzel ormanlarını, tarihi eserlerini mi yok etmişler?
-Eğitim standartlarının ciddi anlamda düşmesine mi sebep olmuşlar?
-"Umudum 25 Haziran, olmadı Belgrad Ormanı'ndaki ağacın dibine gömdüğümüz silahları oradan çıkarıp, sokaklarda vatan için savaşacağız" diye iç savaş tehdidi yapan Maranki'nin hala adaletin karşısına çıkarılmamasına yardım mı etmişler?
-Şeker fabrikaları, Seka, Sümerbank, et ve balık kurumu gibi kurumları mı sattılar?
-Ulaştırma bakanının oğlunu gemicilik sektörüne mi sokmuşlar?
-Evlerinde içine 4.5 milyon sığabilen ayakkabı kutuları mı bulmuşlar?

Bunların en az %10'unu yaptılarsa bende oy vermem, çünkü gerçekten eyvah ki ne eyvah!! Bunları yapan birilerine oy verirsem bende onlardan olurum çünkü. Lütfen sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

Çünkü ben Ankara' da yaşayan bir birey olarak Sn. Yavaş döneminde yapılanlardan memnunum.
-Yolsa konu sayısız kavşak köprü projesi yapıldı. Metroysa Mamak ve Dikmen için metro projesi yapıldı.
-Altyapı ise yüzlerce köyün açık lağım sistemi yenilendi, kansorejenleşmiş su boruları yenileniyor.
-Tarihi eserlere önem had safhada. Projeler üst üste gerçekleşiyor. Ayrıca AOÇ' ne verilen değer benim için çok önemli.
-Çiftçilere destek deseniz var.
-2013 yılından beri tek bir otobüs alınmış belediyeye yeni otobüs alımları yapıldı, üstelik elektrikli otobüsü bile oldu.
-Yeşil alanları kat kat arttırdı.
-Bir kart çıkardı ihtiyacı olanlara, marketine kırtasiyesine giyimine dilediği yere harcadı. Gariban vatandaşım dur sen üşüme dedi doğalgazına destek oldu.
-Hükümetin ısrarla görmedi SMA' lı çocuklar için sürekli çabaladı.

Gerçekten sorun tam olarak nerede? Ben göremiyorum bana gösterir misiniz? Eksik olan şey dinozorlar ise biz onun eksikliğini hissetmiyoruz aksine giden 800 milyon dolara ah vah edip üzülüyoruz.

banada mesela 20 yıllık hezimete oy vermek ironik geliyor.
bir kadının kendisine sürtük diyen birine oy vermek istemesi ironik geliyor.
bu milletin a.na koyacağız diyen birinin bağlı olduğu zihniyete oy vermek ironik geliyor.

Yalnız o kadar uzun yazmışımki umarım hitap ettiğim kitle okuyup cevaplayabiliyordur.

6 akıl bir olup, bı kişi çıkaramadı. CHP ye oy verenler kime oy vereceksiniz? Daha aday yok? Bu adamlarda öyle bir kitle var ki, bidon koy oy veriyor ...
Demokrasilerde devleti sistem yönetir
Bizim gibi ülkelerde ise kişi
Benim için önemli olan asli unsurlarının sorusuz çalışması
Yasama yürütme ve yargı düzgün çalışmalı
6 siyasi fügür bu işi yapmak iddasıyla bir araya gemiş ve bizide bir deneyin diyor
Eğer sistem düzelecekse 6 lı masanın iradesi olacak
Bir kişinin değil
Başa geçecek kişi NAMUSLU olsun yeterki düzeleceğine inanıyorum
Bu a olmuş b olmuş hiçbir önemi yok

Yineliyorum
Devletleri yöneten sistem olmalı kişi değil
Bunu iyice anlayın

Ama gel de anlat bunu. Anlamıyor. Çünkü onlar gibi düşünüyor. Kendini sürtük görüyor bence. Başka açıklaması yok.

Kalemine sağlık kardeş
Ama bunlara cevap verebilmek için bilgi birikimi lazım. Sağduyuyu,vicdanı geçtim artık.

Ellerinden gitti ya Ankara ve İstanbul.
her seçim öncesi imralıya da babam gidiyor zaten
Aynen bunu nasıl görmezler hayret bişi yani.

Kalemine sağlık kardeş
Ama bunlara cevap verebilmek için bilgi birikimi lazım. Sağduyuyu,vicdanı geçtim artık.
Bir de bunlara ek olarak okumak lazım. Ben yorumuna karşılık o kadar madde yazıp soru sormuş, hizmet açıklamışım. Şahıs sadece gülmüş. Komik olan neresi göremedim. Uzun görünce fıkra sandı okumadı galiba.

Karşı tez sunmuş olmuyorsunuz. Aday yok hanımefendi ortada. Sevimli Hayalet Casper aday deseler oy verecek insanlar bu bana delilik geliyir. Çok komik yaaaa. Koca koca aklı başında! insanlarla dalga geçiyor oy verdiği siyasetçiler sanki. İnanılmaz

İkinizinde alnınızdan öpüyorum yüreğinize sağlık arkadaşlar.

Hala devletle hükümeti aynı kefeye koyan bir kitle var,onlar değişmez ayrımı bilmiyorlar.

Ellerinden gitti ya Ankara ve İstanbul.

Aynen bunu nasıl görmezler hayret bişi yani.

sorgulama yok araştırma yok ondan.
biat kültürü mevcut.
devletin bir tane kurumu kalmadı sata sata bitti.
ülkenin bir tane limanı kalmadı hepsini sattı yabancılara.
yeni nesil tarihte bilmiyor ekonomide.

Abim yurtdışında yaşıyor. Annem yanına gittiğinde normalde tekstil ürünü ucuz olduğu için buradan havlu bornoz gibi giysi isterdi. Şu an aynı fiyata gelmiş durumda alma dedi. Fiyat olarak bakınca TL kazanıp Euro harcıyorsunuz bizimle aynı fiyat dizinde artık dedi. Fakirleştik. Fasfakiriz. Yani enflasyon olarak bakıyorsanız bahsettiğiniz ülkeler de virgül sonrasında bir zam olurken bizde doğalgaza yüzde 122, süt ürünlerine yüzde 100 zam geldi.
Yapmayın lütfen birilerinin inadı yüzünden fakirleştik. Çok değil iki sene önce maaşınıza kaç çeyrek alırdınız şu an kaç alıyorsunuz? Bu aradaki fark nereye gitti sizce?

Uzun uzun yazmışsın da parmaklarına yazık. O kafada anlayacak kapasite olsa baştan savunmaz zaten. Sinirlendiğini çaktırmamak için seriye bağladı, komik atıyor önüne gelene.

sorgulama yok araştırma yok ondan.
biat kültürü mevcut.
devletin bir tane kurumu kalmadı sata sata bitti.
ülkenin bir tane limanı kalmadı hepsini sattı yabancılara.
yeni nesil tarihte bilmiyor ekonomide.
Konfüçyüsün çok güzel bir sözü vardır çok anlamlıdır.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikelidir der.
Ne kadar doğru bir söz anlayana tabi.
Duydukalrıyla ancak dayı diyor ki sokak röportajında ben öyle duydum araştırmıyor adam sadece duyuyor.

Uzun uzun yazmışsın da parmaklarına yazık. O kafada anlayacak kapasite olsa baştan savunmaz zaten. Sinirlendiğini çaktırmamak için seriye bağladı, komik atıyor önüne gelene.
Aynen öyle, verecek cevabı olsa da ben de acaba hata ettiğim görmediğim bir nokta var mı diye düşünebilsem. Sorunumuz bu işte gördüklerini görmezden geliyorlar.

Yandaşlara soralım o zaman,bizlere o meşhur s...ük denirken göbek attınız demi.
Hele birinin iğrenç mahalle ağzı lafı vardı söyletmeyin şimdi burada.
Valla hatırladıkça çıldırıyorum canım sıkılıyor. Bir kadın bu sözleri nasıl yutabilir anlamıyorum

sizin anlamak istemediğiniz adayın kim olacağının önemli olmadığı.
artık demokrasi istiyoruz ülkemizde.
yasalarla yönetilmek istiyoruz.
tek bir adamın sırf işine gelmedi diye bir gecede kanun hükmünde kararname çıkartıp ertesi gün istediğini yaptırabilmesini istemiyoruz.
karşı tez savunmaya gerek duymamalıyız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…