Aynen böyle olduSeçimler hiç adil olmadı ki zaten, silah zoruyla köylerde oy kullandırıldı tahmin edin kimeMühürsüz oy pusulaları geçersiz olmaları gerekirken geçerli sayıldı, önceden hazırlanan çuvallarla gerçekleri değiştirildi. Bunları video ya çekip sosyal medyada paylaşanlar olunca nedense birden twitter kapatıldı. O kadar çok olay döndü ki seçimlerde
Adam savunma sanayisinde devrim yaptı dogalgazi buldu yerli otomobili yaptı ona oy verenler geri heykel.dikmekten başka bir icraatı olmayanlara oy verenler ileri görüşlü öylemi
Maalesef bu acı gerçeğin farkındayım, bakın bunlar yeni haberler değil, 7-8 yıldır süregelen sorunlar.Sağda solda çöpe dökülen gördüğünüz ürünler ne biliyor musunuz çiftçinin elinde kalan ürünler, neden çünkü kendi çiftçimizden almayıp yabancı ülkelerden alıyoruz.
Kafamızda saç bırakmadılar yahuDevamını da yazayım en son kuaför saçını yakınca mecburen yanda ki kuaföre gidip düzelttirdi. En azından yakan kuaförün düzeltemeyeceğini anladı.
Ramazanda söylemese bari oruçlu oruçlu
Ahaber'den duymuş galiba.
İzmir'den çıkacakmış bir de değil mi
Bunu da paylaşmasam olmazdı
Yani o kadar gözden çıkarılmış ki İzmir den aday olmuş sanırım 6. sıradanİzmir'den çıkacakmış bir de değil mi
Bir arkadas cahille sohbeti kestim diyince bu cevabı vermis, yarildim.. bence cok seapmayin.Ne mutlu bana
Seçim ters zamana denk geldi, adam ne yapsınRamazanda söylemese bari oruçlu oruçlu
Ülkedeki dev aynalarını toplatsalar da insancıklar bir an önce tedaviye başlayıp normale dönse.Yani o kadar gözden çıkarılmış ki İzmir den aday olmuş sanırım 6. sıradan
Karl Marks, der susarımAbdest namaz nasıl kaldırılacakmış ya? Bu meczuplara inananlar var mı? En iyi bildikleri şey de cehennemle tehdit etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?