Siz hiç bir şey yapmayın zaten zorunda da değilsiniz. Biz ona minnettarız ama sizin bunu anlayabileceğinizi hiç zannetmiyorum.Adam için nöbet tutuluyor yas günü var millet o kadar kuyrukta durmak zorunda mi
Müslüman olsa ne olmasa ne? Ne bu ya?Ha belli şöyle gelin işte ona göre fazla dil dokmiyim
Doğru anlamayana ne anlatımSen dil döksen ne dökmesen ne? Ne dediğini çoğu kişi anlamıyor zaten.
Canımsu bak biri şikayet falan eder, mahkemelik olursun sonra kocan o evi dar eder sana. Menderes'in getirdiği kanunu harfi harfine ezberletirler adliyede. Yapma. Ben seni düşünüyorum bak. Durduk yere gül gibi huzurundan olma. Kızamadım bile ya, kalıbına göre fazla cesursun, kırarlar kalbini.Üzerim canım üzülmem
Ayyhh iki cümleyi bi araya getiremiyosun zaten ne anlatcan bas gitDoğru anlamayana ne anlatım
Ülkenin hayrına bişey yapmadıki harf inkılabı mi camileri kapatması mi muezzinleri asmasi mi hocaları idam etmesi mi tekkeleri kapatması miÜlke kurmasaydı diyorsun.
Sen değil miydin körü körüne tapıyorsunuz diyen.
Atatürk'ü sevmemeni anlamıyorum hadi anladım diyelim sevmiyorsun diye ülke kurmasaydı diye nasıl diyebiliyorsun?Ülke kavramı bu kadar kolay dilinden dökülebiliyor mu?
Amanın, Kofi gibi olmuşYorma kendini Selena, dinlen biraz
Gayet ultra müthiş birşeyValla siz öyle düşünebilirsiniz ama Cumhurbaşkanımız TOGG u seçim kampanyası olarak kullanıyor, ultra müthiş bir şeymiş gibi
Çarpılırsın,yapma.Ülkenin hayrına bişey yapmadıki harf inkılabı mi camileri kapatması mi muezzinleri asmasi mi hocaları idam etmesi mi tekkeleri kapatması mi
Kofiye siz kurban olun.Amanın, Kofi gibi olmuşBen düşünmekten yorulmasın diye öyle söyledim, şikayet edeceğim anlamında değil. Ben şikayet etmiyorum. Hiç etmedim daha.
Geride derken adam öleli 80 yıl oldu, onun bıraktığı fabrikaların kaçı ayakta, arkasından 3 4 hükümet sonra yok etmeye başladılar.Onun yüzünden bu ülke bu kadar geride hiç bir şey borçlu değilim
Ayasofyanın duvarlarını mı kemirecek asgari ücretli.Ayasofyayi açtı yetmez mi
Bende bam yedim o gün ama umrumda değilSelena sakince konuşalım dedim ama yok mümkün değil.
Atatürk'e vatana dil uzatıyorsun.
Devam edersek ben ban yicem.Hiççç gerek yok.Hiç hiççççç
Üzülmem dedi ne yazıyorsun o kadarCanımsu bak biri şikayet falan eder, mahkemelik olursun sonra kocan o evi dar eder sana. Menderes'in getirdiği kanunu harfi harfine ezberletirler adliyede. Yapma. Ben seni düşünüyorum bak. Durduk yere gül gibi huzurundan olma. Kızamadım bile ya, kalıbına göre fazla cesursun, kırarlar kalbini.
Hı hııı. Kocanın kayınbanın tersini görene kadar o.Üzülmem dedi ne yazıyorsun o kadar
Ben dini savunan bir insanım eğer müslüman olmayan insanlarla konuşursam boşuna konuşurumDil dökme Selena, senin diline kimsenin ihtiyacı yok.
Kuranıda ayakladı de tam olsunÜlkenin hayrına bişey yapmadıki harf inkılabı mi camileri kapatması mi muezzinleri asmasi mi hocaları idam etmesi mi tekkeleri kapatması mi
Milli mücadele'yi de araştır Şeriye ve Evkaf Vekaleti'ne ek olarak.Ülkenin hayrına bişey yapmadıki harf inkılabı mi camileri kapatması mi muezzinleri asmasi mi hocaları idam etmesi mi tekkeleri kapatması mi
Kız bu A haber de izlemiyor bence orda bile bu kadr değillerMilli mücadele'yi de araştır Şeriye ve Evkaf Vekaleti'ne ek olarak.
A haberden bakma ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?