- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
Ay ben öyle düşünmüyorum osslwm yaŞimdi evi supurmeye kalktım. Mis gibi toz torbalı süpürge hemi de yerli.
digerleri para tuzağı anacığım
kaç yıldır kullanıyorum.
Eki Görüntüle 3238035
Bizi çok küçük görüyoraman onların vicdanı çok rahat.hatta sizi vicdansızlıkla suçlayabilirler.
akp savunucusu bir arkadaş,50 000 kişinin öldüğü,deprem sonrası,marifetmiş gibi kentsel dönüşüm projesi yayınladı. ben de tepki gösterip,bir söz paylaştım.beni vicdansızlıkla suçlayan,bu yandaş hühühü diye ağlayıp,beni yönetime şikayet edip,usluptan ceza almama neden oldu.
halbuki arkadaşın kendisi,domates maden suyu,paylaşıp,asıl usluptan bi haber.ama olsun cezalar beni doğruyu savunmaktan asla vazgeçiremez.
hayatım boyunca haksızlık karşısında sesimi çıkarmaya devam edeceğim.
Dyson’ım var, gerçekten öyle. V15 Almanya’da Media Markt’ta 700 birim desem?Ay ben öyle düşünmüyorum osslwm ya
Yeni aldık dyson. Normal süpürgeyle çok farkı var
Ben evi süpürmüyormuşum meğer.
Çıkan tozu anlatamam
10 yıllık bir Dyson ım var hala taş gibi...Dolar o zaman 1.5 TL falandı sanırım iyi ki almışım diyorum.Ay ben öyle düşünmüyorum osslwm ya
Çıkan tozu anlatamam
Kim bu vatandaş yahuuuBizi çok küçük görüyor
Dyson süpürge almaya, dışarıda bir kahve içmeye hakkın yok senin
Ama o togg sırasından sana selam çakıp hazmet diye maden suyu gönderiyor.
Bir de allaha havale ediyor utanmadan
En sevdiği sözmüş. Allah katında iftira atmak ne demek acaba. Onu da bilse keşke
Avrupanın göbeğinde yaşayıp İngilizce bilmemesine inanmıyorum
Ortalığı kızıştırmak istedi
Ya da bu salakların İngilizcesi yoktur zaten. Durun bi sallayayım heheh de demiş olabilir. Ne de olsa biz daha iyi yönetilmeye layık olmayan 2.tür canlılarız
TanıyorsunKim bu vatandaş yahuuu
Yanlış dedi ya öyle deme bir ara kabul etti RTE ye oy vermeyeceğim dedi dimiN e v a sonra ne vazgeçirdi onu bilmiyorum
Tahmin ettim şimdi.Tanıyorsun
Yine olmamış
Ara vermişti yine başlamış
Halbuki züğürt tesellisi yapmıştım.Ay ben öyle düşünmüyorum osslwm ya
Çıkan tozu anlatamam
Agamm eğleniyor gene heba ed,yor kendiniYine olmamışDenemeye devam
Bu arada İmamoğlu göreve geldiğinde kapakların değiştirilmesi ile ilgili talimat vermiş. Sonrasında ne olmuş bilmiyorum.
Rögar kapaklarına basmadan yürüyenlerden misiniz
Sevsinler şugüzelliği varya ne güzeller öyleTeyzoşları evlatlarımın mamişleri Avrupa’dan geliyor. Ekonomik durumlar ve dövizin artışı onları bile etkiliyor. Konuşmaya başladı ufaklığım, sizce İstiklâl Marşı’nı ezberletebilir miyim, Binali Yıldırım’a fark atarlar mı?Eki Görüntüle 3238264
Kendi kendine pimpirik yapıp kendini küçük görmüşsün sadece. Kompleksi olmayan bir insan bu sözleri diyemez.Bizi çok küçük görüyor
Dyson süpürge almaya, dışarıda bir kahve içmeye hakkın yok senin
Ama o togg sırasından sana selam çakıp hazmet diye maden suyu gönderiyor.
Bir de allaha havale ediyor utanmadan
En sevdiği sözmüş. Allah katında iftira atmak ne demek acaba. Onu da bilse keşke
Avrupanın göbeğinde yaşayıp İngilizce bilmemesine inanmıyorum
Ortalığı kızıştırmak istedi
Ya da bu salakların İngilizcesi yoktur zaten. Durun bi sallayayım heheh de demiş olabilir. Ne de olsa biz daha iyi yönetilmeye layık olmayan 2.tür canlılarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?