Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İnce son dakika bırakmasıyla meşhurdur benim nazarımda. Söylediklerini hep takip ettim ve CHP ye muhalefet etmekten öte de gitmedi.
Tabiki demokrasiye sahip çıkma zamanı.
Yazdıklarımda sert bir açıklama yok, ikinci tura kalamayacağı aşikarken diretmesi mantıksızdı. Anlaşarak önümüzdeki dönem için değerlendirilebilirdi,hatta o zaman destekçileri de artardı diye düşünüyorum, bu benim fikrim.
Bizim göremediğimiz siyasi hırslar vs bilemiyoruz iç yüzlerini.
Chpnin evladiyken ortada birakildi. Chpnin uyeleri bile ona veri gitmedigini soylerken buna hiç inanmayan bir kitle var. Bir sey demiyorum. Ince'nin öfkesi evinden kovulmuş olmak. Eleştirdiği diger konularda da hak veriyorum ona. Muhalefet sağlam bir muhalefet degil. Ama simdi demokrasiye sahip cikma zamani. Sonrasina sonra bakariz.

Pamuk ben bir durgunum sanırım. Hala ilişki kuramıyorum. Adaylıktan çekilerek nasıl kendini temize çıkardı
Muharrem İnce AK Parti’ye çalışıyor, para aldı; adaylıktan çekilmesi söz konusu değil diye analiz kastılar. O da çekilerek kendini temize çıkarmış oldu.

A.Davutogluna soruyorlar anlasamamazlik durumunda ne olacak onun cevabi da "kriz cikar secime gideriz" bu ifade acikcasi beni korkutuyor.Bakalim halk tercihini millet ittifakindan yana kullanirsa yaşayip gorecegiz
Öyle bir yetkisi yok Cumhurbaşkanı yardımcılarının. Ben Ortak Mutabakat Metninde yapılan açıklamaları referans alırım. Hepsinin altında imzası var.

Seçilirse mi ? Şimdi mi?
Temmuz ayına kadar çalışmaları tamamlayacağız yazıyor, vaat vermiş, sanki şu an yapılıyormuş gibi yazmışlar “yükseltiyoruz” falan. Diğer yazısı küçük neden acaba :KK70: Amaaan pandemi zamanında “sağlıkçılarımızın hakkını ödeyemeyiz” dediler, ödemediler. Önce sağlıkçıların, polislerin ek ödeneklerini ödesinler.

Benim şahsi düşüncem cekilmemeliydi.
Bu ülkede siyasetçilere,sanatçılara ilk kez iftira atılmıyor.
Bahçeli içinde söyleniyor yıllardır genel başkanlıktan bile istifa etmedi.
Kemal k. için herşey söyleniyor adam yıllardır kazanamıyor ama yine devam ediyor.
Yine İmamoğlu için de neler neler denildi devam ediyor.
Baykal örneği var önümüzde kaseti tüm ülke izledi evet istifa etti ama milletvekili olarak siyaseti bırakmadı.
Son dakika seçmenlerini bırakmasını ben hoş görmüyorum açıkçası
Herşeyde olduğu gibi siyasette de risk var ve göze almak lazım.
Bir önceki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gördük yine incenin üzerine oyunlar oynandı seçmen yanındaydı ama kendisi geri çekilince çoğu seçmen yanında durmadı değil mi?
Yahu sevelim sevmeyelim iktidar neler neler yaptı herşeyi gördük yine istifa etmediler.
Benim en başından beri seçimim CHP ydi bana değişiklik olmadı ama çok üzüldüm böyle bitmemeliydi.

Ya kimlere ne iftiralar atılıyor, herifin teki kaç gündür video yayınlayacak mesela, dünkü adam mı bu yıllardır siyaset yapıyor bilmiyor muydu başına geleceği. Şey çok güzel milleti yükseltip yükseltip sonra kedi yavrusu gibi ortada bırakıveriyor ya, öff.
Muharrem İnce'yi çok seviyorum. Bu yaptığını ortada bırakmak olarak görmüyorum. Belki de bu karardan önce ona oy vermekten vazgeçtiğim için kırılmadım yine. Gelecek seçimde veririm diyordum zaten erzurum olaylarindan beri. Onu hala çok seviyorum.

Millet ittifakı aleyhine çalışıp oyları bölüyor deniyordu ya, amacı iktidara karşı oyların tek bir yerde toplanamaması idi diye görülüyordu.
Şuan bunun tersi olduğu gösterildi.
Yurtdışı İnce ye verilen belki de Chp seçmeninden giden oyları geçersiz saydı bu açıklaması büyük ihtimalle. Ysk ne diyecek bakalım

İkinci tura gerek kalmazda olaki kalırsa CHP'nin yaptıkları ve yapacakları olumsuzluklari düşünürse tabikide AKP'ye vermesi gerekiyor önce vatan bayrak yani
Bi sizinkiler zaten vatan bayrak seven. Bu ülke bunca yıl onlarsız nasıl ayakta kalmış hayret. Bayrak için canlarını verirler ama vergi veremezler. Bu devlete bir tek can lazım çünkü.

Bebeğin hayırlı olsun bu arada, kız evlat candır, candan ötedir. Sağlıkla doğup temiz ve adil bir ülkede büyüsün inşallah.

Chpnin evladiyken ortada birakildi. Chpnin uyeleri bile ona veri gitmedigini soylerken buna hiç inanmayan bir kitle var. Bir sey demiyorum. Ince'nin öfkesi evinden kovulmuş olmak. Eleştirdiği diger konularda da hak veriyorum ona. Muhalefet sağlam bir muhalefet degil. Ama simdi demokrasiye sahip cikma zamani. Sonrasina sonra bakariz.
Kesinlikle muhalefet sağlam durmadı bu zamana kadar. Kazanırsa; milletin isyanından, iktidarın kötülüğünden kazanacak millet ittifakı.
Ben siyaset üstü bir söylem yapmıyorum benimki güven meselesi.
Ülkemiz için hayırlısı olsun inşallah.

Ya kimlere ne iftiralar atılıyor, herifin teki kaç gündür video yayınlayacak mesela, dünkü adam mı bu yıllardır siyaset yapıyor bilmiyor muydu başına geleceği. Şey çok güzel milleti yükseltip yükseltip sonra kedi yavrusu gibi ortada bırakıveriyor ya, öff.
Ben öyle görmüyorum ve İnce’nin çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum.
Sadece tek bir cephede savaşmadı, iktidara, muhalefete, kendi müttefikine derken delik deşik oldu.
Bugüne kadar olan siyaset hayatındaki yeriyle bir başkaldırı sergilemeye çalıştı aslında.
Ego da kibir de diyebiliriz lakin yaşlılık emareleri işte, 10 sene önceki İnce değil kendisi.
Ve en çok yıpranan aday olduğu, çekilmesinin ilk olarak kendi için hayırlı olduğunu düşünüyorum, doğrusu buydu.
Şuan ne millet ne cumhur ittifakından yara alamayacak, hodri meydan dedi gitti😂
Saygıyı hakediyor.

Muharrem İnce'yi çok seviyorum. Bu yaptığını ortada bırakmak olarak görmüyorum. Belki de bu karardan önce ona oy vermekten vazgeçtiğim için kırılmadım yine. Gelecek seçimde veririm diyordum zaten erzurum olaylarindan beri. Onu hala çok seviyorum.
Ben de olanlara çok üzüldüm :110:

Back
X