- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Sen şansına şükret ilk defa bu kadar sakinim siyasette,çok ta güvenme derim.Saygıli olana saygı duyulur
Pazara ne kaldı
Yandimmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şansına şükret ilk defa bu kadar sakinim siyasette,çok ta güvenme derim.Saygıli olana saygı duyulur
Pazara ne kaldı
Yandimmmmm![]()
Bana diyene bak sen sen ben ilk buraya yazdığım zamanlara bı baksana her lafı ettilerde cizgimi asmadim ki bana dediklerinizin yarısını bile size demedim saygı hak edene duyulurDoğursam senin yaşında kızım olurdu saygısızca cevap verdiğin hanım ablanın torunu yaşındasın ama sizde utanma arlanma saygı yok ki ben şasirmadım sana cevap vermeleri bile bir lutüf![]()
Ablası 23 yaşında daha.Siz kaç yaşındasınız acaba merak ediyorum? Kılıçdaroğlu bas bas mitinglerde anlatıyor bilmem kaç kardeşin içinde okuyan sadece ben oldum durumumuz yoktu diye.
Üstüne devlet bahçeli anlatıyor kemal benim okul arkadaşımdı en çok çalışan okuyan başarılı olan öğrenciydi diye.
Hayal dünyanıza göre 20 senede o da olmuştur.Denesinler sen hiç oturduğun yerden gökten para yağdığını gördün mü
Hmmm ayyySen şansına şükret ilk defa bu kadar sakinim siyasette,çok ta güvenme derim.
Tırstınmı çocuğum korkma .Hmmm ayyy![]()
Hadi kaybol bebe seni ciddiye alıp yazanlara kızıyorum sana prim veriyorlar cahil gün yüzü görmemiş evinden salla dur bide neydi liselere bakiyorumda iyi ki gitmemiş diyorum demiştin dimi sen okusanda bir mok olmazsın işgal etme boşuna zatenBana diyene bak sen sen ben ilk buraya yazdığım zamanlara bı baksana her lafı ettilerde cizgimi asmadim ki bana dediklerinizin yarısını bile size demedim saygı hak edene duyulur
Senin Avrupa Amerika daki evsiz insanlardan açlıktan ölenlerden haberin yok herhalde ne zannediyorsun kk gelip 80 milyona ev araba verecek bedava etmi dağıtacakKendi halkı çöpten artık toplarken demi ...
Hanımefendi biz acaba farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? Siz senelerce atanamayıp intihar eden öğretmenleri hiç duydunuz mu? Mühendislik bitirip BİM'de çalışan insanları? Evine ekmek götüremediği için cebinde üç kuruşla intihar eden babaları? Her yer üniversite olduğu halde üniversite mezunlarının ne kadarının kendi bölümüyle ilgili bir işte çalıştığından haberiniz var mı? Siz hiç iş aramayı denediniz mi çalışana her türlü iş var diyorsunuz? Çalışana iş vardan kastınız öğretmen, mühendis adamın ya özel kurumlarda düşük ücretlere köle gibi çalıştırılması ya da BİM'de Şok'ta ve aldıkları eğitimin verdikleri emeğin hiç karşılığı olmayan bir yerde çalışmasıysa, bu insanlara böyle işlerin var olmasına gönlünüz razı oluyorsa bu vatanın evlatlarına bunu reva görüyorsanız eyvallah. 70+ yaşındaki, liseden mezun olunca tıkır tıkır memur olabilen akrabalarınızın ağzıyla konuşmayı bırakıp biraz ülke gerçeklerine bakın. Sizin bu ülkeye bakınca gördüğünüz Amerikan rüyası gerçekten çok uzak.Yalan atmayın ya siz herkes aç herkes sefil herkes sokakta parası yok yani çalışana her türlü iş var ya yapmayın devlete gitse devlet gene yardım eder bu kadar sefalet içinde yaşayan bir insan
Okuyorum zaten elli kere mi soylim ki gocunmuyorum Ömer Döngeloğlu hoca diyodu ki İlk okul mezunu dersiniz adam yerine koymazsiniz ikiside hukuk mezunu insan aynı evde bir ay dayanamıyor lar diye azıcık o dedelerinizden ebelerinizden bişey öğrenin her şey okumakla olmuyor okudukça pamuk musun nesin sapitiyosunuzKimse Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiyor demene yazdim. Sen de okumadigina bu kadar gocunacagina açıktan kaydol. Çocuğun büyüyüp annem ilkokul mezunu desin mi istiyorsun?
Hiç yorma kendiniHanımefendi biz acaba farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? Siz senelerce atanamayıp intihar eden öğretmenleri hiç duydunuz mu? Mühendislik bitirip BİM'de çalışan insanları? Evine ekmek götüremediği için cebinde üç kuruşla intihar eden babaları? Her yer üniversite olduğu halde üniversite mezunlarının ne kadarının kendi bölümüyle ilgili bir işte çalıştığından haberiniz var mı? Siz hiç iş aramayı denediniz mi çalışana her türlü iş var diyorsunuz? Çalışana iş vardan kastınız öğretmen, mühendis adamın yaz özel kurumlarda düşük ücretlere köle gibi çalıştırılması ya da BİM'de Şok'ta ve aldıkları eğitimin verdikleri emeğin hiç karşılığı olmayan bir yerde çalışmasıysa, bu insanlara böyle işlerin var olmasına gönlünüz razı oluyorsa bu vatanın evlatlarına bunu reva görüyorsanız eyvallah. 70+ yaşındaki, liseden mezun olunca tıkır tıkır memur olabilen akrabalarınızın ağzıyla konuşmayı bırakıp biraz ülke gerçeklerine bakın. Sizin bu ülkeye bakınca gördüğünüz Amerikan rüyası gerçekten çok uzak.
Konumuz avrupa yada amerika'mı.Senin Avrupa Amerika daki evsiz insanlardan açlıktan ölenlerden haberin yok herhalde ne zannediyorsun kk gelip 80 milyona ev araba verecek bedava etmi dağıtacak
Peygamberle kıyas pek olmamış be ona bakarsan saraylarda yaşan peygamberlere vardı bu kötü bisey degil...birde Tayyip yaptıklarını kefene sarıp yanında goturmeyecekEki Görüntüle 3246122
Cidden üzülüyorum bu halinize. Halkın zenginliği ve refahıyla, eğitimiyle, kültürel seviyesiyle övünmeli devlet başkanları.
Hepiniz yaptığıma geleceksinizHiç yorma kendini![]()
Ya ülke çok iyi halde ekonomi çok iyi millet çok iyi geçiniyor herşey ucuz demiyorum evet bunlar var ama bunları duzeltebilicek başka aday yok yok Erdoğanin. Karşısında Kılıçdaroğlu ndan bekleyip kendinizide kandırmayınHanımefendi biz acaba farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? Siz senelerce atanamayıp intihar eden öğretmenleri hiç duydunuz mu? Mühendislik bitirip BİM'de çalışan insanları? Evine ekmek götüremediği için cebinde üç kuruşla intihar eden babaları? Her yer üniversite olduğu halde üniversite mezunlarının ne kadarının kendi bölümüyle ilgili bir işte çalıştığından haberiniz var mı? Siz hiç iş aramayı denediniz mi çalışana her türlü iş var diyorsunuz? Çalışana iş vardan kastınız öğretmen, mühendis adamın yaz özel kurumlarda düşük ücretlere köle gibi çalıştırılması ya da BİM'de Şok'ta ve aldıkları eğitimin verdikleri emeğin hiç karşılığı olmayan bir yerde çalışmasıysa, bu insanlara böyle işlerin var olmasına gönlünüz razı oluyorsa bu vatanın evlatlarına bunu reva görüyorsanız eyvallah. 70+ yaşındaki, liseden mezun olunca tıkır tıkır memur olabilen akrabalarınızın ağzıyla konuşmayı bırakıp biraz ülke gerçeklerine bakın. Sizin bu ülkeye bakınca gördüğünüz Amerikan rüyası gerçekten çok uzak.
Okumaya da karşısın...Okuyorum zaten elli kere mi soylim ki gocunmuyorum Ömer Döngeloğlu hoca diyodu ki İlk okul mezunu dersiniz adam yerine koymazsiniz ikiside hukuk mezunu insan aynı evde bir ay dayanamıyor lar diye azıcık o dedelerinizden ebelerinizden bişey öğrenin her şey okumakla olmuyor okudukça pamuk musun nesin sapitiyosunuz
Pro olunca ne oluyor?Yemek yarışması varya orada oy kullanıyorsun,şansına çıkarsa kazen pro üyelik veriyor,yada bellibir ücret karşılığnda pro oluyorsun en son 50 liraydı herhalde.
Yemek topiğinide takibe al bence,şu anda tavuk yemekleri var.