Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben siyasetçiler içinden bir tek Mansur bey'i yürekten ve severek destekleyebilirim
Mansur Yavaş’ta babamın arkadaşlarından ama çok yakın değillerdi. Onun hakkında çok bir bilgim yok. Babam 2020’de vefat etti. Babam koyu ülkücüydü. Siyasi kimliği sebebiyle 1980’de öğretmenlikten atıldı. Sonra ticaret yapmaya başladı. Devlet Bahçeli’yle anlaşamıyordu. Devlet Bahçeli’ye çok sert söylemler yaptığı için partiden de ihraç ettiler. Meral Akşener’le arası iyiydi. İyi parti kurulurken babamı çok davet ettiler ama babam o zaman sağlık sorunları çekiyordu. En yakın arkadaşı Naci Bostancı’ydı. Naci Amca Akp geçince aralarında soğukluk oldu.

Uuuuu! Durum tahmin ettiğimden de kötü yani.
23 yaşında ve hala ortaokul mu okumaya çalışıyor? Yanlış anlaşılmasın, ayıplamıyorum. Ama kendi söylemleri hiç de ben okuyamadım zamanında, şimdi eksiklerimi tamamlıyorum vs. tarzında değil. Gayet de örgün eğitimi yerdi. Yani kaybettiği senelere karşı bir üzüntüsü yok. Hal böyleyken ben de garipserim bunu arkadaş.

V Vah zavallım geldiği gibi gitmiş yine
İyi bari seçimde burada olamayacak, hiç üzülmedim

Ah ya kıyım olmuş. Selena’ya ve benzer zihniyetteki diğerlerine laf anlatmayın. Cehâleti, eğitimsizliği gurur duyulacak bir şey sanıyorsa, bırakın bununla gururlansın. Temel dil bilgisi dahi olmayan insanlarla tartışmayın.

Son düzenleme:
ben bugün kıymanın kilosuna 340 tl verdim.nasıl 170? onu da almazdım da,annem bende rahatsız.iyi beslemem lazım.yoksa en ucuz protein,tavuğa,bakliyata devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…