Mansur Yavaş’ta babamın arkadaşlarından ama çok yakın değillerdi. Onun hakkında çok bir bilgim yok. Babam 2020’de vefat etti. Babam koyu ülkücüydü. Siyasi kimliği sebebiyle 1980’de öğretmenlikten atıldı. Sonra ticaret yapmaya başladı. Devlet Bahçeli’yle anlaşamıyordu. Devlet Bahçeli’ye çok sert söylemler yaptığı için partiden de ihraç ettiler. Meral Akşener’le arası iyiydi. İyi parti kurulurken babamı çok davet ettiler ama babam o zaman sağlık sorunları çekiyordu. En yakın arkadaşı Naci Bostancı’ydı. Naci Amca Akp geçince aralarında soğukluk oldu.Ben siyasetçiler içinden bir tek Mansur bey'i yürekten ve severek destekleyebilirim
Uuuuu! Durum tahmin ettiğimden de kötü yani.Yok daha açık liseye de geçemedi ortaokulda.
Eşinin ailesi ile aynı evde yaşıyor.
Hayali üniversiteyi de okuyup başka yerlere gitmek. Bunları kendi yazdı.
Bazen yazdıklarını iki farklı kişi yazıyor hissi uyandırıyor bende.
Herkeste olması lazımI ıh tarayıcıdan giriyorm ondan mı acep
Herkeste olması lazım
Laikçi...ilk kez duyuyorum.Aha selenayı bulduk galiba
Vah zavallım geldiği gibi gitmiş yineCanım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık
Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık
ben bugün kıymanın kilosuna 340 tl verdim.nasıl 170? onu da almazdım da,annem bende rahatsız.iyi beslemem lazım.yoksa en ucuz protein,tavuğa,bakliyata devam.Dün ufak bir alışveriş yaptım Trabzon Vakfıkebir soğan 10 TL
Patates 12.5
Bir kg kaşar 130
Sütü kv veriyor
Kooperatif markette kıyma 140 ben kasaptan 170 e aldım
Kırmızı etin fiyatı kıyma ile çok farklı olmaz Makarna 10 TL
Yerli muz 24
İthal 36... Elma 14..
Çarliston 14
Domates salkım 25
Patlıcan 13....
Anlayacağınız bugün musakka yaptım...
O mitinge gitmem için önce beni idam etmeleri lazım
Ben mitinglerin kalabalıklığına bakıp bu iş bitti diyemem ama hoşuma gidiyor bu görüntüler. Niloya bacım da gitti mi acaba
Bu kadın var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?