- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.698
- 408
Bizim Sağlık Bakanı da Göttingenli Ethem’e benziyor. Vay arkadaş! Edit: Sanırım sahte haber, neyse ki gülelim diye attım.
Aynen sahte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim Sağlık Bakanı da Göttingenli Ethem’e benziyor. Vay arkadaş! Edit: Sanırım sahte haber, neyse ki gülelim diye attım.
Bugün haberlerde bir teyze ağlayarak tavuk kemikleri aldığını söylüyordu. Çorba yapacağım diyordu. Tavuk önceden kırmızı et yiyemiyoruz bari beyaz ette lezzet alalım durumundaydı. Mangal vs. Artık öyle değil. Yemeğin içine koyacak 300 gr lık kıyma bile düşünülerek alınacak durumda artık. Yazık
Lgbt yi destekleyenlere destek veremeyeceğim şehitlerin kanını akıtanları savunamayacağım için idam edileceğimi bilsem gitmem tabii sen bunu anlayamazsın o başka mevzu
Çoookkk az kaldı![]()
bugün anlatılmaz yaşanır... Bu kaçıncı hareketli saatlerÇoookkk az kaldı![]()
Seçim güvenliği diyordu haberdeMillet İttifakı ne için toplanıyor acaba
Reisi destekliyoruz baktık ki seçileceğiz bu yük bize ağır gelir arkadaş üstelik alışık da değiliz malum tüm oylar reise diyeceklerdirMillet İttifakı ne için toplanıyor acaba
Günün şakası mıReisi destekliyoruz baktık ki seçileceğiz bu yük bize ağır gelir arkadaş üstelik alışık da değiliz malum tüm oylar reise diyeceklerdir![]()
Kk da adaylıktan çekiliyormuşMillet İttifakı ne için toplanıyor acaba
Şakasına gülünmeyen adamGünün şakası mı
Yok ebesiKk da adaylıktan çekiliyormuş
Ne g... oluruz![]()
Halay başı milletçiler olsun amaTatlı tatlı yoluşunseçim günü ve akşamı Cumhur ittifakı Millet İttifakı hepinizi tam kadro burada görmek istiyorum, demokratik hakkımızı özgürce kullandığımız için beraber halay çekeceğiz
![]()