Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 53 3,9%

  • Ankete Katılan
    1.353
Dün gece dedi. Hatta hasta olduğunu öğrendiğini ve kendisine ulaşmaya çalıştığını ve sonradan ulaşıp konuştuğunu söyledi.
Tweetlerine baktim gormedim. Baska birisinin onun ağzından yazdığını gördüm. İhtimal vermiyorum o tarz paylaşımlara.
 
Ömer Çelik öyle düşünmüyormuş ama Selana. Bir de neyin nasıl olacagına siz karar vermezsiniz bir de bakmışsın kıznızın cinsel tercihi farklı oluyormuş olur ya "büyük lokma ye büyük söz konuşma" diye boşa dememiş atalarımız.
Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuz
 
İsmail Saymaz yazdı konuştuklarını. Dün gece tv programındaydı Kılıçdaroğlu orada da söylemiş olabilir. Tam olarak bilmiyorum.
Umarim oyledir. Bunu gerçekten isterim. Şu an mantıklı olan çekilmemek değil, cumhur ittifakına çalışmadığını ispatlamak olmalı. Bakalim ne karar vermişler. Ben çekilmesini istiyorum ama çekilmeyeceğini düşünüyorum.
 
Back
X