- 30 Aralık 2009
- 4.574
- 19.116
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudukça sapıtıyoruz okumayınca uzaya çıkıyoruz senin gibi yani. Anladim. Bu öğüdünü hayat felsefesi yapıp diplomayi yırtmaya gidiyorum.Okuyorum zaten elli kere mi soylim ki gocunmuyorum Ömer Döngeloğlu hoca diyodu ki İlk okul mezunu dersiniz adam yerine koymazsiniz ikiside hukuk mezunu insan aynı evde bir ay dayanamıyor lar diye azıcık o dedelerinizden ebelerinizden bişey öğrenin her şey okumakla olmuyor okudukça pamuk musun nesin sapitiyosunuz
pes ettirdi vallahiHepiniz yaptığıma geleceksiniz![]()
İlla okula gidip öğrenmek gerekmiyor illa hukuk mezunu üniversite mezunu olmak da gerekmiyor kendini her türlü gelistirebilirsin bı yerlere gelmeden de yaparsın bunu
Geldim ama Seloşum neredeBorellus80 özleniyorsun bebişim
Kiyim oldu bi suru kisi banlandiGeldim ama Seloşum nerede?
İyi bugün yoğundum,yoksa ben de giderdim seçim üstüKiyim oldu bi suru kisi banlandi![]()
Uçtu oGeldim ama Seloşum nerede?
Ben hala tırsıyorumİyi bugün yoğundum,yoksa ben de giderdim seçim üstü.
KatılıyorumBence ona basılan oylar boşa gidecek ama bir çok kişi oy atacak.
Bu mesajda burda dursun
Canım ne anlatıyorsun tane tane sakin, kim hukuk mezunuymuş kim bi evde duramıyor, konunun ebemle alakası ne, 80 yaşında kadın benim girdiğim hiçbir yere girmedi, okuduğumu okumadı, mesela sosyal medyada neler döndü en basitinden bilmez, telefonu da alo demeye bile kullanamaz, neden ebeme soruyorum ben ebem bana sorsun yav.Okuyorum zaten elli kere mi soylim ki gocunmuyorum Ömer Döngeloğlu hoca diyodu ki İlk okul mezunu dersiniz adam yerine koymazsiniz ikiside hukuk mezunu insan aynı evde bir ay dayanamıyor lar diye azıcık o dedelerinizden ebelerinizden bişey öğrenin her şey okumakla olmuyor okudukça pamuk musun nesin sapitiyosunuz
Ya ülke çok iyi halde ekonomi çok iyi millet çok iyi geçiniyor herşey ucuz demiyorum evet bunlar var ama bunları duzeltebilicek başka aday yok yok Erdoğanin. Karşısında Kılıçdaroğlu ndan bekleyip kendinizide kandırmayın