• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bugün pazara gittim oradan bir arkadaşa uğradım.
Neler olmuş öyle .
Bu arada geçen hafta unuttuğum kavunu pazarcı verdi.
Dürüst esnaf görünce insan mutlu oluyor.
Benim pazarda her zaman alışveriş yaptığım adam da poşeti bağlayıp verdi normalde hiç yapmazdı. Eve geldim bi baktım hepsi çürük nerdeyse😑
Bağlı poşetleri kontrol etmeden almayın diye not düşüyorum

Tutacağız çenemizi bebişim,litfen🙄🤗.
Ben diktatör istiyom, başka türlü yola geleceğiniz yok dedi ya.🤣 Şöyle güzel derdini anlatabildiği yorumu sayılıdır. Ha bi de okudukça zapıtıyomuşuz okumasak daha iyiymiş.:KK53:
Diktatör istiyorum ben cumhurbaşkanı da değil vallahi diktatör olsun normal anlamıyorsunuz zorbalık lazım size

Ben diktatör istiyom, başka türlü yola geleceğiniz yok dedi ya.🤣 Şöyle güzel derdini anlatabildiği yorumu sayılıdır. Ha bi de okudukça zapıtıyomuşuz okumasak daha iyiymiş.:KK53:
O diktatör bir gün onu öttürürse görür diktatör istemeyi. Saniyor ki rüzgar hep kendinden tarafa eser.

Şaşırmış bu iyice kendini,neyse seçim üstü banlandigi iyi olmuş.Cildirtirdi beni burada😣.

Benim pazarda her zaman alışveriş yaptığım adam da poşeti bağlayıp verdi normalde hiç yapmazdı. Eve geldim bi baktım hepsi çürük nerdeyse😑
Bağlı poşetleri kontrol etmeden almayın diye not düşüyorum
Konya da o olay var ne yazık ki.
Hava lojmanlarinin karşısında bir pazar vardı.
Oraya çıkıyordum.
Bildiğiniz poşeti dugumluyorlardi.
Burada seçerek alıyorum zaten.

Back
X