• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Körü körüne savunacak değilim İmamoğlunun ihtiyacı yok zaten ama insanoğlu babam olsa güvenmem.
Ama Mansur Yavaş için belge olmadan inanmam.
He Mansur Yavaş çıkar açıklar o ayrı ama iması bile iftiraya girer.

Konu inanıp inanmamaktan öte, hukuki bir suça giriyor. Birine çalıyor diyorsan bir dayanağın olmalı. Bekliyoruz.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den 1 yıl süreyle geçici çıkarma cezası almasına sebep olan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar'a yönelik cinsiyetçi sözleri nedeniyle yargılandığı davada beraat etti....Sebebi bile saptırıyorsunuz. Ki o kadını da daha sonra izledim düşman başına :olamaz:

Eklentiler

• Screenshot_20230512_031324_Chrome.webp
    Screenshot_20230512_031324_Chrome.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 43
Körü körüne savunacak değilim İmamoğlunun ihtiyacı yok zaten ama insanoğlu babam olsa güvenmem.
Ama Mansur Yavaş için belge olmadan inanmam.
He Mansur Yavaş çıkar açıklar o ayrı ama iması bile iftiraya girer.
İftira atmaktan korkarım bu ara belirteyim.
Şimdi iktidarı savunacak cevaplar gelecektir belgeleri atabilirim.
Ayakkabı kutusundan çıkan paralari,gemileri,bilmem ne adasındaki hesapları.
Ama yavaş için bir belge yok beyan da yok zaten hâlâ borç ödediği için faturalar vardır ancak.

Tayyip en azından bi gönderilen göndermişler nabza göre şerbet yapmıyor iki yüzlülük denir kk nin yaptığına
Bir de hiç yüzü olmayan var.
Zamanında gün gelir soğanı peyniri almakta zorlanırsanız bana oy vermeyin diyen.
Ya da fakir iyi çalamadığı için fakirdir diyen😁
Pkk ile sarılıp şimdi sağa sola törörösst diyen.

Fetöye vatan hasreti çekiyor aaahh ahhhhhh deyip asıl hainlerin ekmeğine yağ sürerken garibanı rezil rüsva edip önüne gelene fetöcü diyen.
Devam edeyim mi?

Namutenahii Namutenahii neden güldün? Osmanlı benim dedem dedi. Benim dedemin ismi de mehmetmiş mesela. Büyğk büyük büyük dedem de ahmet. Bi sultan değilim yani. Hanedan mensubu değilim
Ama aramızda hanedan mensubu var. Biraz hayatını anlatsın. Çok ilgi çekici
:) Arkadaşlar gerilmeyin lütfen
Açıp okuyabilir yahut gidip görebilirsiniz
Önderimiz peygamber efendimizin izinden gittikleri için bu şekilde ifade ettim.

O kadar şey sordum bi tane cevap alamadım ppk ile olan ortakliginizdan hiç bahsetmedin özerklik felan hani
Çözüm sürecinde PKK işi çözülecek denilmişti hâlâ devam ediyorsa bu seçimde iktidar özerklik bile verebilir değil mi son seçim çünkü.

:) Arkadaşlar gerilmeyin lütfen
Açıp okuyabilir yahut gidip görebilirsiniz
Önderimiz peygamber efendimizin izinden gittikleri için bu şekilde ifade ettim.
Peygamber efendimizin izinden giden onlarca kişi varken bula bula hırsızı mı buldunuz.
Bundan 2 seçim öncesi cumhurbaşkanlığı seçiminde bunu göz önünde bulundurup kime oy verdiniz.
İktira mi?

Vatan sevgimiz ortada aslında aynı şeyleri söylüyoruz birbirimize ama hdp pkk ve CHP gerçeği varken milliyetçilik ten konuşmanız pek doğru olmuyor bunlara hak veriliyor sözler veriliyor ben bahsettiğiniz partiye bir söz verildiğine şahit olmadım
Söz verilmesi şart mı?
Sevsin okşasın ama söz vermesin mi yani?😊
İslam menfaatinden biri olarak sapkın olan bu güruhun yanınızda olması yetmez mi?

Ben neyi kimi savunup desteklediğimi iyi biliyorum. Hiçbir şehidin kemiğini sızlatmayacağım oyum ile de anlattığım ders ile dee(elimden gelen bu)
Siz peki?15 temmuz şehitleri? Hocaefendi iken bi anda terörist olan fetö olan yapılanma yüzünden verilen şehitler?

Kazanırsa yapar marifet burda 😅 malum İstanbul da ankarada oluyor çünkü kazandılar ve çalıyorlar
Burdaki hanımlar maşallah herseyi araştırıyor dinliyor okuyor öyle yorum yapıyor ben siyasetin sıkı takipçisi değilim yaşadıklarimi biliyorum ama. Eşim kamuda görevli bundan yıllar öncesi şube müdürlüğü sınavına başvurdu 1 Ay çoluğun çocuğun yüzüne bakmadı odalara kapandı ders çalıştı. Sınavda da çok iyi puan aldı hatta ilk 100 e girmişti. Sonuç ne oldu biliyomusun eşimden cok cok düşük puan alanlar atandı. Mülakatta da pinpon topunun ağırlığını sormuşlar dalga geçer gibi. Şimdi bu haksızlık değil mi? Daha bu en basiti. Konu Müslümanlıksa eğer... elhamdülillah ben korkarım yastığa başımı koyamam. Yorum senin

O kadar şey sordum bi tane cevap alamadım ppk ile olan ortakliginizdan hiç bahsetmedin özerklik felan hani
Ben size söyleyeyim pkk ile ortaklığı.
Açılım sürecinde bu ülkenin ohal dönemi subaylarını cinayetten yargılamaktır pkk ile ortaklık.
Öldürdükleri teröristlerin hesabını sormaktır ortaklık.
Ve dahası itirafçılarla işbirliği yapıp, devletin kendi askerine ordusuna ‘terörist’ demektir ortaklık.

Tamam ben bir şey demiyorum, her türlü önderinizi seçebilirsiniz de ülke yönetici seçimi bu.
Burada peygamberimizin önderliği neden?
Şimdi şey gibi, matematik alanında en başarılı tenisçiyi kendinize rol model almazsınız değil mi?
Mevzular başka çünkü.

Ha çok yazarım da önderini güya peygamber alan kişinin ne dine ne vicdana sığar yaptıklarını, gerek yok.
Kılı kadar yolunu izleseydi, böyle de olmazdık.
Keşke alsaydı be, inanın…
Çünkü dinimi yaşama noktasında bana kim.destek oluyorsa onun yanındayım
Örtüye saygısı olmayan dine saygısı olmayan dini.deger Ve objelere saygısı olmayan.birine oy verecek değilim ve bu millet vatanını seviyor. Yaptığı bu tercihler neticesinde kaybedecek. Deniz Baykal dönemi çok daha farklıydı gerçekten Atatürk'ü takip eden bir yolu vardı ama zihinler ve yollar değişti bu apaçık ortada

Nagehan la çok eğleniciik, bir yerlere gitmesin o.
Dönmenin şahını yaşayıp yanlışlıkla 360 a bağlayıp hala yanlış yerde durduğunu anladığında daha da eğleniiciik.
O kadına çok ayar oluyorum ya kim para kazandırıyor bu kadına anlamıyorum kim izliyor bunun çıktığı programları anlamıyorum. Kocası da kendisi de aşırı itici insanlar

Kazanırsa yapar marifet burda 😅 malum İstanbul da ankarada oluyor çünkü kazandılar ve çalıyorlar

Hala bunun için bekliyorum. Alıntıladım ama göremedin heralde. Var mı bi haber, kanıt ? Yoksa hakkında şikayette bulunacağım. Laf olsun diye konuşamazsın, iftiranın da bir bedeli var.

Burdaki hanımlar maşallah herseyi araştırıyor dinliyor okuyor öyle yorum yapıyor ben siyasetin sıkı takipçisi değilim yaşadıklarimi biliyorum ama. Eşim kamuda görevli bundan yıllar öncesi şube müdürlüğü sınavına başvurdu 1 Ay çoluğun çocuğun yüzüne bakmadı odalara kapandı ders çalıştı. Sınavda da çok iyi puan aldı hatta ilk 100 e girmişti. Sonuç ne oldu biliyomusun eşimden cok cok düşük puan alanlar atandı. Mülakatta da pinpon topunun ağırlığını sormuşlar dalga geçer gibi. Şimdi bu haksızlık değil mi? Daha bu en basiti. Konu Müslümanlıksa eğer... elhamdülillah ben korkarım yastığa başımı koyamam. Yorum senin
Amaaann eskiden de varmıştı.
Birazda onlar kayırsın

Çünkü dinimi yaşama noktasında bana kim.destek oluyorsa onun yanındayım
Örtüye saygısı olmayan dine saygısı olmayan dini.deger Ve objelere saygısı olmayan.birine oy verecek değilim ve bu millet vatanını seviyor. Yaptığı bu tercihler neticesinde kaybedecek. Deniz Baykal dönemi çok daha farklıydı gerçekten Atatürk'ü takip eden bir yolu vardı ama zihinler ve yollar değişti bu apaçık ortada
O zaman sizin önderiniz Atatürk olmalı, dilediğiniz dini istediğiniz şekilde yaşama hakkını tavizsiz şekilde sunan o çünkü.
Ve malum siz kendi dininizi yaşarken, başkasının dinsizliğini yaşamasını istemiyorsunuz asıl mesele bu.
Oy verdiğiniz şey kendiniz değil, başkalarında rahatsızlık duyduğunuzun ortadan kalkması.
Yoksa bu ülkede ne ezan sustu ne cami kapandı ne başka bir şey oldu, olamaz da.
Ha ayasofyayı cami yapmayı bilirken alkış, başka ülkede cami kilise yapılsa savaş çıkar ama.
Nerede kaldı din özgürlüğü?

Back
X