• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
O zaman sizin önderiniz Atatürk olmalı, dilediğiniz dini istediğiniz şekilde yaşama hakkını tavizsiz şekilde sunan o çünkü.
Ve malum siz kendi dininizi yaşarken, başkasının dinsizliğini yaşamasını istemiyorsunuz asıl mesele bu.
Oy verdiğiniz şey kendiniz değil, başkalarında rahatsızlık duyduğunuzun ortadan kalkması.
Yoksa bu ülkede ne ezan sustu ne cami kapandı ne başka bir şey oldu, olamaz da.
Ha ayasofyayı cami yapmayı bilirken alkış, başka ülkede cami kilise yapılsa savaş çıkar ama.
Nerede kaldı din özgürlüğü?
Öyle mi peki neden kendi annesi dahi çarşaflı olan Atatürk çarşafı yasakladı?
Neden özgür olamadı o zaman kadınlar
Neden sarık sarmak istediği için asıldı onca insan şapka takmakla mı saygı duyulacaktı
Neden herkes istediği ilmi öğrenemedi? Özgürlük mü bu ?
Kimsenin dinine.de yaşantısına da bi sözümüz yok bizim. Ama saygısızlık ve nefrete sözümüz var..
Kimsenin başını zorla kapattıramaz bizim anlayışımız peki Atatürk zihniyeti neden basortulerine asıldı zamanında kardeşlerimizin ?

Gazeteci adımı vereyim 😅
Evet, tam da kaynak o demek.
Hangi ajans hangi muhabirin yaptığı haber.
Size şöyle söyleyeyim altında isim görmüyorsanız genelde gazetecilikte öyle yapılır, atmasyondur o.
Çünkü isim verirseniz dava hakkı doğar.
Diğer türlü spekülasyon çıkarmak için, kaos adına böyle manşetleri isimsiz kaynaksız atarsınız ki ara ki bulasın ama böyle okuyan 3 5 kişi en iyi pr yöntemi kulaktan kulağa ile milyonlara yaysın.

Gazeteci adımı vereyim 😅

Burda bahsi geçen soruşturmaların hepsinin 1 kişi tarafından açıldığını ve sonucunun da FOS çıktığını biliyorsundur umarım. Ayrıca çalmakla ilgili bir konu yok, bahsi geçen bir senet varmış, 2 kişi arasında olan bi durum. O da sonuca ulaşmış. Haber 2019 yılına ait zaten. Seni şikayet etmemi engellemiyor bu olağanüstü kaynak

Öyle mi peki neden kendi annesi dahi çarşaflı olan Atatürk çarşafı yasakladı?
Neden özgür olamadı o zaman kadınlar
Neden sarık sarmak istediği için asıldı onca insan şapka takmakla mı saygı duyulacaktı
Neden herkes istediği ilmi öğrenemedi? Özgürlük mü bu ?
Kimsenin dinine.de yaşantısına da bi sözümüz yok bizim. Ama saygısızlık ve nefrete sözümüz var..
Kimsenin başını zorla kapattıramaz bizim anlayışımız peki Atatürk zihniyeti neden basortulerine asıldı zamanında kardeşlerimizin ?
Size de sorayım, kaynak?
O sarıklı dediklerinizin mevzusu din değil, bambaşka.
Çarşaf çağdışı, hani dünya lideri diyorsunuz ya kadınlarımızın ezilip hor görülmesin diye başörtüsüne çevildi, hiçbir zaman çıkarılmadı.
Pardösü ve eşarpla da aynı görüntü sağlanırken dünyanın itelediği bir görüntüde olmak size gurur mu verirdi?
Hangi ilimi alamadınız hanımefendi?
Ben aldım çünkü de, siz neyde noksansınız yardımcı olalım.

Ülkeye bir faydası olduğunu düşünüyordu o zaman çoğu kişi liderim de aynı şeyi düşünüyordu ötesi yok hatta feto kendisi anlatıyor tayyip erdoğanin konuşmasını duyduğunu "evvela bunların hakkından gelmek" dediğini..
Bize hiç öyle yansimiyordu ama neyse😒.

Back
X