Çok ezbere soru sorma şekilleriSadece fikirlerini sormuşlar, ne kadar düzgünler hiç saçı başı dağınık, üstü ütüsüz tshirtlü yok
Kaç kere okudular, çalıştılar acaba bu gençler soruları?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ezbere soru sorma şekilleriSadece fikirlerini sormuşlar, ne kadar düzgünler hiç saçı başı dağınık, üstü ütüsüz tshirtlü yok
Bumu bahsettiğin tuğce.
Halk arasında hak ve hukuk kavramları birbirine hep karıştırılır ve çoğu zaman da birbirinin yerine kullanılır. O yüzden dönüp dolaşıp demirtaş meselesinde debeleniyoruz. Ben burada hak konusuna değinmiycem hukuk konusuna değinicem. Lütfen kavramların birbirinden farklı olduğunu bildiğimi düşünerek okuyun yazdıklarımı. Hukuksuzluk neden kötü biliyor musunuz? hukuksuz yere demirtaş içerde ya; hukuksuz yere sapık bir tarikat şeyhi serbest bırakıldığında kendimizi yırtsak da bir cacık olmuyor. hukuksuz yere istanbul sözleşmesi feshediliyor; kendimizi yırtsak da bir cacık olmuyor. Kpss 1.si öğretmen, kuzeni bilmem ne uygulaması kullanmış diye mülakatta eleniyor. “Suç kişiseldir” ilkesine rağmen. Bir sürü örnek var. Kişiye göre muamele yapılınca ülke böyle dingonun ahırına dönüyo işte. Hukukun üstünlüğü bu yüzden önemli.Ben inanmıyorum Zemheri guven vermiyor dedikleri özellikle doğuyla ilgili planları demirtasi çıkması mesela tekrar tekrar yazdım peki bunca şehit ne olucak onlara günah degilmiydi ..
Eren Aybuke doğuda köyleri basıp onca çocuğun kadının katledilmesi terhis olan askerlerin şehit edilmesi ve bir dünya canlı bomba bir dünya karakol baskını bir dünya suikast
Otobüs durağında bekleyen masumlar taksimde daha kışın içinde ölen canlar çocuklar
Öcalanin heykelini dikicem diyen biri teröristler hapisten çıkamaz
Siz hiç bir şehit eşiyle birlikte oldunuz mu onun çocuğunun gözünden süzülen yasa tanık oldunuz mu ateşe düşmüş gibi yanan bir anne gördünüz mü bakın bunları yazıyorum burdan bir şey çıkarmayın sadece benim dediğim
Bu ülkenin bölünmesi için uğraşan ve bunun için çoluk çocuk masum demeden canlarını alanlara lafım hem kendi halkını hem batıyı hem doğuyu karıştıran örgüte ve bu teröristleri destekleyip birlik olup masum gösterip özgürlüğünü verenlere
Bunları akp nin onların cümleleri mi degil mi bilmem öyleyse bu durumu nasıl kelime ve cümleyle anlatayım
Ben inanmıyorum onca anne onca şehit ailesi susacaklar mi ülke de çatışma olmayacak mı
Kandille aynı dili kusura bakmayın ama chp konuşuyor ve kimse de demiyor ki Chp bir Atatürk partisidir ...Atanın kurduğu partide terörün ne işi var demiyor ama işlerine gelince herkes Atatürkçü.. peki ona ne diyelim
Benim komşumun kızı ankara da Gara atılan bomba da şehit oldu daha 15 yaşındaydı teyzesine hastane ziyaretine gitmişti ne günahı vardı eren ve adini hatırladığım binlerce insan onlar şuan özgürce yaşam hakkı yokmuydu
Işte bunlar bana dokunuyor bir başkasının özgürlüğünü al canını al aileri ateşe düşür babasız büyüyen bir dünya çocuk büyüsün ama demirtasin öcalanin günahı ne özgürlük haki değil mi ??? Buna hep sessiz kaldınız defalarca yazdım
Bunları yazdım diye begenmedimler kahkaha emojileri aldım ama kimseye de sana bir küfür ederim höst demedim cahil demedim önce yazmayı öğren sen nere mezunusun diyen birine gülme emojileri atmadım mevzu emoji de değil artık inan umrumda bile değil
Arkadaşınızın biri dedi ki çocuk istismarına niye sesiz kaldınız burda yazıldi mı bilmiyorum denk gelmedi bana denk gelseydi bu kadar çirkin bir şey ki ben sanki çocuk istismarini savundum gibi boyle bir şey olamaz..bunun dini ülkesi partisi olamaz bunu diyecek lanetlicek kelime yok böylesi sapkınlık ve buna sessiz kalmak gibi durum olamaz ki lanet de bitişe yaramıyor bu igrenc insanlara
Hani ne desem ne yazsam az kalır bunun için kanuna karşı gelenler yada rızası vardı diyenlere bugün cuma lanet olsun ...az çok forumlarda tanıyorsunuz beni benim bÖyle biri olmadığımı az çok bilirsiniz
Fakat bir dünya çocuğu katleden kursuna dizen yasam hakkını alan kadınlara işkence tecavüz edip öldüren 40 yılı aşkındır ülkeye bela olan bir örgüte destek vermek bana ters çok ters çocuk her yerde çocuk hangisi ülke olursa olsun çocuğa öyle böyle uzanan her el benim için iğrençtir peki buna sessiz kalanlara ne diyelim
Ailesine izin alıp giden bir araba Ankara plakalı diye ki hep bunlar oluyordu bati plakasi olanlar yolda durdurulur şiddet yapılır yada kursuna dizilirdi iste böyle bir günlerde plakası ankara olan birini arabayı durdurup eşinin ve çocuklarının yaninda işkence yapılıp şehit edilen askere ne diyelim özgürlük herkesin hakkı ama birilerinin ozgürlüğünü kısıtlayan yok edenlerin değil..
Ben fikrimi dedim ters olanları dedim hepsi bu kimin cümlesi bilemem ha bu konu da belki akp lilerle aynı düşüncedeyim ve öyle yazdım ama beni akp chp ilgilendirmiyorum ben yukarda yazdıklarımı yine yazıyorum hep yazicam...
Ha her yazdığım da hÜdar öne sürüldü yine aynısını yapmayın her lütfen ikisi de aynı ... bununla ilgilide soranlara cevabımı yazdım..değişken bir şey yok al birini vur ötekine
Baya uzun olmuş destan olmuş...![]()
Biri bana da atsın bariBende görmek istiyorum ya
Fotolara bakmayan, videoları izlemeyen nadir kişilerdenim sanırım.Mazallah kemik kıran haller bunlar sjskjksjksjk artistik buz patinajı gibi
Ayyy ben neler diyommm öylee![]()
Biri bana da atsın bari![]()
Zamanında o yolsuzlukları yapanlar paylaşıyor bunu...Kuyruk acısı var parasını alamamış. Abileri paraların üstüne çökmüş.Ben sunu anlamiyorum ellerinde bu belgeler yada videolar olanlar cok adil olsaydi neden ellerinde? .hadi ellerinde tutuyorlar daha oncesinde neden paylasmiyorlar(yolsuzluk vs)
Sadece fikirlerini sormuşlar, ne kadar düzgünler hiç saçı başı dağınık, üstü ütüsüz tshirtlü yok
1026 da da ben varım bekliyim istersenLa yavaş yazın, daha 1011. sayfadayım![]()
Ben de sadece fotoları gördüm video varsa da bakmak istemiyorum psikolojim bozulduNeymiş o hangi video foto gördüm ama video görmedim bana da atın![]()
Ben de sadece fotoları gördüm video varsa da bakmak istemiyorum psikolojim bozuldutwitterda çok üstüne gidilmiş yazık onun da psikoloji kaldırmadı sanırım kapattı hesabı
Göstermelik koymuslar birtanesini tığ örgülü şapkalı yiSadece fikirlerini sormuşlar, ne kadar düzgünler hiç saçı başı dağınık, üstü ütüsüz tshirtlü yok
Çok haklısın ama çok uykumuz vardı ben çoğu şeyi gözüm kapalı yazdım sayılır. Ama haklısın teessüf etmekte.Bu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.
Bilmiyorum kime gönderdiği belli değil fotoları, kumpas olabilir , bu ifşalar hoş değil, gündem iğrenç bir hale geldi, ama bazı şeyleri de anlatıyor, mesela namusun başörtüsünde olmadığınıİyi cesaret ama o fotoları çekip göndermek anlamadığım o adamın eline nasıl geçiyor bütün bunlar
Göstermelik koymuslar birtanesini tığ örgülü şapkalı yi
Bilmiyorum kime gönderdiği belli değil fotoları, kumpas olabilir , bu ifşalar hoş değil, gündem iğrenç bir hale geldi, ama bazı şeyleri de anlatıyor, mesela namusun başörtüsünde olmadığını
Düşünme öyle...Kaybederse bile bırakmaz diye düşünüyorum artık ben.
Ben o sırada eşarba uzanan elime cetvel yemekle meşguldüm.Çok haklısın ama çok uykumuz vardı ben çoğu şeyi gözüm kapalı yazdım sayılır. Ama haklısın teessüf etmekte.