Konuyu dönüp dolaştırıp inanca getirmen de bravo vallahi. Evet ben algı yapıyorum, ben de seninle ilgili büyük yanıldım söylüyor muyum. Siyasi olarak aynı dusunmek zorunda mıyız . İnancliyim evet ne alaka şimdi ne yapmamı bekliyorsun inancliyim diye. Sevmiyorum kardeşim, bizim dinimizde hırsızlık suç, yolsuzluk suç, sabah hz Ömer'i anlattim git de oku. Burda bir kere bile kime oy vereceğimi yazmadım, kimseye de söylemiyorum oy ile ilgili düşüncemi söylemek zorunda da değilim. İstersem kullanmam. Allah bilir.
Lgbt ile ilgili tek bir sözüm de yok, saygi duyduğumu mu yazdım. Inancimdan oturu saygım yok evet. Ama bunu orda burda dile getirmiyorum, bana ne diyorum, napacam elime ne geçecek konuşunca.
Mesela kk veya başkası değil, onlara olan sevgi falan da değil. Mesele rte ve ona olan nefretim. Bunu sürekli de yazacağım. Ha sen ve senin gibiler de istediğiniz kadar inancimdan vurun. Benim dinim gösteriş dini değil, dinim insanlara dinsiz, imansız diye parmak sallamıyor. İste sizin gibi insanlar yüzünden millet dinden nefret ediyor. Takıldım söylediklerine çünkü başka bir şey demiyorsun, ittifak ittifak hay sizin ittifakiniza. İttifak falan yok kendim araştıracak kadar zekam var şükür.
Bir daha beni dinimden inancimdan vurmayin bak çok pis cirkinlesirim, yeter ya. Yemin ediyorum bıktım artık, buraya da daha da yazmıyorum ne haliniz varsa görün. Allah'a havale ediyorum böyle sizin gibi sürekli dinden vuranları.
@Mune abla banliyorsan da banla. Selametle.