• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bunlar bu zekâ seviyesiyle herkesi tabii ki üst akıl diye nitelerler. Geçerliliği olmayan haber ibareli pusulaları servis edişlerine bakar mısınız? Gerçi Misvak’ın yalan haberlerini paylaşan kitleye yediriyorlar, burada da gördük; bizlik bir şey yok.

Altına çok güzel dalga geçmiş millet 🤣

Çarpıtmanın âlâsını kendi yapıyor. Yalan haber paylaştı, düzenlemek yerine vıy vıy da vıy vıy, gıy gıy da gıy gıy. Her şeyi dine ve dine hakarete bağlıyor. Çok dindarsan yalan haberle ortalığı birbirine katma, açıklandıktan sonra düzeltme yap, öyle olduğunu bilmiyordum de; zeytinyağı gibi üste çıkma.

Bir kendi gibileri Müslüman sanan AK Müslüman prototipi, kendisi inkâr etse de. Ağlayıp, eziklenme, karaktere laf atma, mağduru oynama, alâkasız alâkasız bir şeyler yazıyor ne dediği de anlaşılmıyor; Mune’yi etiketleme ve kapanış şeklinde devam ediyor.
Alıntı alıp begenmedimler yapıyorsun ya senin kinin taaaa.oncelere dayanıyor o yüzden alıntın yada bir seyler yazman o kadar gereksiz ki önemsiz ki hiç dikkate almıyorum bosa yorulma bana önce Türkçe öğren demistin ama sen o Türkçeyi kine nefrete çevirip kullanıyorsun..

Çünkü inancla dalga geçildi sayfalarca sustum ben neden bunu sormadım acaba .. konu inanç mi diye ama sustum bana denmeyen kalmadı önce türkçe öğren dendi cahiller dendi ben iki partide beter dediğim halde partimi demedigim halde bana Akp zihniyeti dendi sana oyle bir küfür ederim dendi hepiniz beğeniler yagdırdınız şimdi bu tepk neden acaba ...inanca kimse karisamaz
Neye inanırsa inansin ...konuyu yine çarpıtıyorsunuz ..Neden vatan şehit terör etrafın da dönüyormuş ne etrafın da döneyim arkadasa mi sorucam
Karşı görüşe saygının tahammül yok

He he den geçin kim bunlar dendi
Ama herkes herseyi yazarken oda kendi dusuncesini savunuyor denmedi ...size kolay gelsin insanları bilmeden etmeden yargılamak kadar çirkin bir şey yok tartışma bike usule uygun olur ne usul var ne seviye ..

Bu vatan millet pkk muhabbeti yaparken Barzaniyi davulla karşılayan, kandillden inen teröristleri halay çekip karşılayan, göndere bayrağını çektiren, açılım yapicaz diye avuk subuk işlere imza atan babam heralde. Az destekli atın be

Tayyip’in taklidini yapan bir çocuk vardı. Buluşmuşlar. Rte’nin yüzünde bir kez tebessüm yok. Bu adam gidici heralde. 🤔Eşimde dedi twitter’da ifşa eden adam “epilepsi hastası herkesten gizliyorlar” demiş. Ayrıca da kansermiş.

Benim inandığım değerleri beğenmeyen, düşmanlık besleyen insanlar var elbette. İnkar etmedim, etmiyorum da. Yeri geldiğinde konuşurum da, benim nasıl bir Müslüman olduğumu da gökte olduğuna iman ettiğim Allah biliyor, gerisi boş.

Sabah ki videoyu da izledim, bunları bilmiyor muyuz sanki? İslam onlara uymuyor, napayim ne yazayım. Seçim ile alakalı olduğunu yazmışsınız.
Da bunun şu an Türkiye seçimleri ile ne alakası var? Her neyse.

Avrupa'yi niye küçümseyeyim ki. Gidip eğitim alma imkanım varsa giderim, gezme imkanım varsa gezerim. İlim ve hikmet kimden gelirse alınır, sadece muslumandan alinmaz. Bunu da islam söylüyor. Sen inancını öğrenmiyorsun ki sonuçta onlardan. Ben islam dininin asla geri olduğuna inanmıyorum. Ancak ve ancak yobaz ve geri kalan muslumanlar yüzünden öyle görülüyor.

Çok uzun zamandır kanser
Kimsenin kanser olmasına sevinmem ama mağdem bir sağlık sorunu var çekilsin kenara. Baksana yürümeye mecali yok. Keza Devlet Bahçeli’de öldü ölecek gibi. Neyin hırsı bu.
Kanserin tabii bir sürü çeşidi var. Belki kontrol altında tutulabilen bir türdür Tayyip’teki. Benim kayınvalidem akciğer kanserine yakalanmıştı. İnanılmaz hırçınlaşmıştı. Sonra beynine metastaz yaptı. Daha da dengesi bozuldu.

Benim inandığım değerleri beğenmeyen, düşmanlık besleyen insanlar var elbette. İnkar etmedim, etmiyorum da. Yeri geldiğinde konuşurum da, benim nasıl bir Müslüman olduğumu da gökte olduğuna iman ettiğim Allah biliyor, gerisi boş.

Sabah ki videoyu da izledim, bunları bilmiyor muyuz sanki? İslam onlara uymuyor, napayim ne yazayım. Seçim ile alakalı olduğunu yazmışsınız.
Da bunun şu an Türkiye seçimleri ile ne alakası var? Her neyse.

Avrupa'yi niye küçümseyeyim ki. Gidip eğitim alma imkanım varsa giderim, gezme imkanım varsa gezerim. İlim ve hikmet kimden gelirse alınır, sadece muslumandan alinmaz. Bunu da islam söylüyor. Sen inancını öğrenmiyorsun ki sonuçta onlardan. Ben islam dininin asla geri olduğuna inanmıyorum. Ancak ve ancak yobaz ve geri kalan muslumanlar yüzünden öyle görülüyor.
Yahu neden din konusuyosunuz, neden inancınızı inandirma derdine düşüyorsunuz? Seçim bu yahu. Gayet demokratik bi eylem. CHP gelince kimse zorla hristiyanlastiriliycak abi çok saçma bu muhabbet

Yahu neden din konusuyosunuz, neden inancınızı inandirma derdine düşüyorsunuz? Seçim bu yahu. Gayet demokratik bi eylem. CHP gelince kimse zorla hristiyanlastiriliycak abi çok saçma bu muhabbet
Tabi sen yenisin. Avrupa'dasin da oh.🥺

Şaka maka burda din üzerinden yürüyorlar çünkü. 2 gündür şurama kadar geldi, ben pes ediyorum artık hiçbirine laf falan anlatmayacağım

Alıntı alıp begenmedimler yapıyorsun ya senin kinin taaaa.oncelere dayanıyor o yüzden alıntın yada bir seyler yazman o kadar gereksiz ki önemsiz ki hiç dikkate almıyorum bosa yorulma bana önce Türkçe öğren demistin ama sen o Türkçeyi kine nefrete çevirip kullanıyorsun..
Beğenmedim tuşunu da mı tekelinize aldınız, siz yaparken sıkıntı yok da biz beğenmediğimizde mi sıkıntı oluyor? Ne alâka kin nefret? Bu topik harici profiline girip de tek bir şeye beğenmedim atmadım. Kendini çok önemsemişsin de, üzüldüm, kimsin de ne kini duyacakmışım? Böyle kendi kendinize hep kuruluyor musunuz siz? Tavşan dağa sürtmüş, dağın haberi bile yok. Aynaya bakmak iyidir, bakın. Birincisi bu topraklarda sadece senin dinine inananlar yok, ikincisi İslam senin gibilerin tekelinde değil; üçüncüsü LGBT’ye de saygı duyacaksın kendi değerlerine saygı istiyorsan. Sevmeme hakkına sahipsin, yaşam hakları var. Burada paylaşılan her haber karşıt görüş de olsa doğru olmayabilir, düzeltme yapıyoruz. Doğrusu bu diyoruz. Sana da tavsiye ederim.

Denk geldiğim dini kullanarak provoke etmek amaçlı paylaştığın yalan haberle ortalığı bulandırmaya çalışmasan cevap bile yazmam, ha ben görmedim bile Almanca olduğu için bana gösterildi; aksi hâlde kendin çal kendin oyna burada herkes yazabiliyor. Bir de ben seni görmüyorum bile, açıp bakınca yazdıklarını beğenmedim o kadar, seninle benim ne husumetim olabilir? 🥴

Pazartesi kazanınca balkonlardan pkk bayrakları asılır artık avm park pazar her yerde erkek erkeğe elele öpüşen sevgililer olur dört duvarın içinde ne halt ederlere etsinler ama artık dört duvar olamaz herkesin kızı oğlu var bir gün elinden tutup erkek çocuğunuz ben bu erkekle evlenecem derse yada kızınız ben bu kızla evlenecem derse ...ha özgürlük dimi cinsel hayatlari bize ne değil mi ...he he
Çok saçma mesaj gördüm böylesini görmedim
Nasıl zihniyetiniz değişik
Anlamak mümkün değil
Soru sorup cevap bekleyince de hep aynı tavır. Konuyu çarpıtıyorsunuz deyip duruyorsunuz

Dun aksam biri burada,giderse Türkiye düşer dedi.Zor tuttum kendimi😬.

Back
X