• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bir şey söyleyeceğim bir kaç sayfa okudum da bunu alıntılayarak cevaplamak istiyorum ben. Bu üye çoğu konu hatta neredeyse her konuda her şeyi dine bağlıyor. İnanılmaz bir bağlam aracı var ve bazı arkadaşlarıyla operasyon düzenliyor adeta. Benim sosyal mecralarda konuşmaktan hoşlanmadığım şey dindir. İlgimi de çekmez, kimsenin kutsalıyla dalga geçmem. Saf bir duyguyla dinsel bir şeye yorum yapmamı müthiş bir operasyona bağlayıp devlet tartışması haline getiriyor. Geçenlerde bir depremzede üye paylaşmıştı bununla ilgili bir yazı orayada düşüncelerimi dile getirmiştim.
Böyle bir şey yok ya. Gördüm ama böylesini asla.
dur dedin fırsat bulmuşken
Icimdeki nefreti kusayim 🤣🤣

O dediginiz profil mesajı bambaşkaydı ramazan ayında idı ve yine inançla dalga geçildi ve dediginiz gibi kasım şirin bir şey değildi sizde şuan masumca yazıyorsunuz fakat dalga geçtiniz ve Mune uyardı sizi devam ettiniz diğer arkadaşta aynen burda masum hale getiriyorsunuz ama sizde biliyorsunuzki dediginiz gibi olmadı

Şuan algı ya yada başka şeye hiç ama hiç gerek yok .inançlarrn inançları dalga geçilecek şey değildir neye inanır hangi dine inanır yada inanmaz beni ilgilendirmez ama biri benim nancimla dalga geciliyorsa bende tepki veririm ..

Bu adamın kendisini bilmem ama kadrosunu full akp den getirdi. Bi ilçe teşkilatta arkadaşım görev almıştı. Maalesef o gelen AKP kafası geride devam ediyor demişti. Ayrildi zaten sonra da. Babacan in dürüstlüğüne güvenmek inanmak istiyorum ama. Umarım farkeder eğer dogruysa
Ben zaten oyumu "iktidar değiştikten sonra yeni iktidarın potansiyel ortakları arasinda geriye dönük işletilecek soruşturmada sanık mi yoksa tanık mi olacağı belli olmayan kişiler var. Belki de bir kısmı sanık olacak. Simdi onlar iktidara gelmişler, bu dosyalarin üzerini kapatmak isteyebilirler. Tam da bu yüzden Türkiye işçi partisi gibi bir partiye önümüzdeki dönem çok ihtiyaç var" diyen TİP'e vereceğim ki bunlar da yargılansın,geriye dönük soruşturmalarda.
ama AKP'ye gönül bağı olanlar için - ki çok var öylesi - güzel bir video çekmiş. Hoşuma gitti.
hatta sonlara doğru şey diyor, 'zaten bu video seçmenin çoğuna ulaşmayacak..çünkü onlar sabahin erken saatinden akşam geç saate kadar çalışıp evde TV izleyip yatıyorlar, bunları izlemeye, düşünmeye vakitleri yok"
güzel konuşmuş bence 😇

Bir arkadaş vardı burada alışveriş yapmış baya ucuzdu aldıkları fiş atacaktı bana kimdi o kayboldu :KK53:

Tepkini ortaya koymanın çok daha farklı yolları vardı emin ol.
Sen mesajı black'a değil inanıp oy vermeyecek olan herkese yazdın.

Hiç yakıştıramadım...
Benim de yakıştıramadıgim yorumlar oldu kişiler oldu ama kimseye bir şey demedim mesela sizede yakismadi bu sözler..

Keşke bana yapılan hakaretler yada dalgalar yada eziklemelere de tepki verseydiniz inaclara yorumların yapıldığı da tepki verseydiniz altına gülme emojileri ve begenmedimler yapana kadar

Ve benim yazdigim farklıydı yine beni şaşırtmadınız her zaman diyorum bunu Bdv de de yapılıyor hemen konuya yorumlar yapılıyor konu bambaşka hale geliyor kelimelere başka yorumlar ekleniyor oysa ben orda ben inacliyim ben en inancliyim demedim diyemem de haddim değil bana ne milletin inancı beni hiç ilgilendirmez ve ben böyle biri de değilim asla olmadım da... milletin inancı derdinde değildim ama öyle bir alinti yaptiniz ki konu nerden nereye geldi... black çok güzel algı yaptı sanki ben onu inancından vurmuşum gibi oysa dedim ki sende inanclisin bunları bilirsin dedim ama kendisi alıntı yapip her zaman yaptığı algıyı yaptığı için ki buda sizin işiniz birde mağdur oldu ne gerek vardı durum sizler sayesin de nereye geldi ... .Benim orda demek istedigim gayet iyi anladiniz ama işte algı yaratmak konuyu örtbas etmek bunlar da cidden üstünüze tanımıyorum ..bakalım buna ne deyeceksiniz

Ben de size yakıştıramadım başka düşünceye saygı duyulmadığı zaman başka duruma sokulup sen kimsin bile dediğin de sustugunuz için ...

Benim de yakıştıramadıgim yorumlar oldu kişiler oldu ama kimseye bir şey demedim mesela sizede yakismadi bu sözler..

Keşke bana yapılan hakaretler yada dalgalar yada eziklemelere de tepki verseydiniz inaclara yorumların yapıldığı da tepki verseydiniz altına gülme emojileri ve begenmedimler yapana kadar

Ve benim yazdigim farklıydı yine beni şaşırtmadınız her zaman diyorum bunu Bdv de de yapılıyor hemen konuya yorumlar yapılıyor konu bambaşka hale geliyor kelimelere başka yorumlar ekleniyor oysa ben orda ben inacliyim ben en inancliyim demedim diyemem de haddim değil bana ne milletin inancı beni hiç ilgilendirmez ve ben böyle biri de değilim asla olmadım da... milletin inancı derdinde değildim ama öyle bir alinti yaptiniz ki konu nerden nereye geldi... black çok güzel algı yaptı sanki ben onu inancından vurmuşum gibi oysa dedim ki sende inanclisin bunları bilirsin dedim ama kendisi alıntı yapip her zaman yaptığı algıyı yaptığı için ki buda sizin işiniz birde mağdur oldu ne gerek vardı durum sizler sayesin de nereye geldi ... .Benim orda demek istedigim gayet iyi anladiniz ama işte algı yaratmak konuyu örtbas etmek bunlar da cidden üstünüze tanımıyorum ..bakalım buna ne deyeceksiniz

Ben de size yakıştıramadım başka düşünceye saygı duyulmadığı zaman başka duruma sokulup sen kimsin bile dediğin de sustugunuz için ...
Pare seninle birebir bi polemiğim olmadı benim.
Hala aynı şeyi yapıyorsun.Ben sana tek bir şey sordum cevapların iç içe ve karman çorman.Bence asıl algı bu.

Biri sana inancın üzerinden geldiğinde verebileceğin tepkiyi az evvel bir yorumunda gördüm.Aynı şey işte.Senin inancına saldırı olunca laf ettirmezsin.Başkasının inancına lafı getirince ve tepki alınca da algı yaratıldı diyorsun.

Çelişiksin şu an bana göre.

Ben seninle siyasi tartışma peşinde değilim. Beni oraya sürükleme rica ederim.Sadece tek bir soru sordum yakıştıramadığımı söyledim hala da aynı fikirdeyim.
Herkes bir başkasının inancına saygılı olsun.Ben cumhur'a oy vermeyince inancımın sorgulanmasını istemem.Millet'e oy verenin vatan sevgisinin sorgulanmasını istemem.Oğan'a oy verenin milliyetçiliğinin sorgulanmasını istemem.

Hoş şeyler değil.Black bi algı yapmadı.
Black inanç üzerinden saldırıya maruz kalıyor ve gayet haklı olarak hassas bu konuda. Çünkü ben de maruz kalıyorum zorbalığa.Senin yorumun tuz biber oldu,eleştirdim.
Eleştirimin arkasındayım.

(Düzeltme yapıyorum)Bir önceki yorumunda bana örtbas etmektek dem vurdun.
Dayanağın var mı?

Neden kuzum, herifin gotune kadar gördük. Rezil oldu defoldu gitti. Hxhhxhxh o muydu çok da emin değilim gerçi ama olsun bxbxh birinin gotunu gördük bu vesileyle bxbxhxhh
Keşke gördüğümüz sadece mabad olsaydı, neler neler gördük be arka kapılarda ne dönme dolaplar dönüyormuş bu namus bekçisi ahlâk ve din bezirgânlarının.
Evet okudum bende mesajını. Kendi sayfasından videoları alıp paylaşanların paylaşımlarını o sildirtmiş. Ali Yeşildağ ın Twitter hesabı yok ve 18+ paylaşımlar ona ait değil anladığım kadarıyla. Ali Yeşildağ ın adını kullanarak asıl ifşaları gölgelemeye çalışıyorlar bence. Amaç ta şu olabilir bakın bu kişinin videoları sahte deyip asıl ifşalarında sahte olduğunu düşündürtmek.
O hesaptan bir troll çıkmış deniyor. Onlara yakın bir isim olduğu söyleniyor, Twitter’da kim olduğu yazıldı da dikkat kesilmedim. Bilemiyorum artık. Belki de dediğiniz gibi itibarsızlaştırma çabasıdır, videolarında söylediklerini bulandırmak için güven sarsmak maksatlı Twitter’ını açmış olabilirler. Ali Yeşildağ bu düşük profil iki kadınla neden uğraşsın ki?

Şu an uygunum ama birkaç saat giremeyebilirim topiğe.
Görür görmez yazarsan cevap vereceğim.
MssPARE MssPARE

Keşke gördüğümüz sadece mabad olsaydı, neler neler gördük be arka kapılarda ne dönme dolaplar dönüyormuş bu namus bekçisi ahlâk ve din bezirgânlarının.

O hesaptan bir troll çıkmış deniyor. Onlara yakın bir isim olduğu söyleniyor, Twitter’da kim olduğu yazıldı da dikkat kesilmedim. Bilemiyorum artık. Belki de dediğiniz gibi itibarsızlaştırma çabasıdır, videolarında söylediklerini bulandırmak için güven sarsmak maksatlı Twitter’ını açmış olabilirler.
Gene kimin mabadını gördünüz :27:

Back
X