• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Eşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.
Ben de dinledim o ses kaydını, bunun korumasını içeri almamışlar galibba, yerin dibine sokuyor adamı. Babaladaki tavrı da öyleydi ya zaten. Cık olmaz o adamdan

Ben de dinledim o ses kaydını, bunun korumasını içeri almamışlar galibba, yerin dibine sokuyor adamı. Babaladaki tavrı da öyleydi ya zaten. Cık olmaz o adamdan
Zemheri dün bende dinledim buraya yazdıktan sonra. O resepsiyon çocukta nasıl efendi, alttan almış. Evet senin dediğin gibi korumayı içeri almamışlar. Aslında tam Rte’nin kalemi ama işte biz bıktık böyle kabadayılardan. Eskisi gibi temiz siyaset istiyoruz.

Öfffff🤢🤢🤢 takipleştiğim kişilere bakın ya hoffff
Eki Görüntüle 3247006
Screenshot_20230513-113831_WhatsApp.webp

Yalnız değilsin

Emek verip mühür bastığım oy başkasına yazılırsa veya yok sayılırsa üzülürüm. Teslim edildikten sonra da birileri oluyor diye biliyorum ben, yani ilçe seçim kurulunda da parti temsilcisi olmuyor mu? Olmuyorsa çok yanlış olması lazım ne gönüllüler var gece yarısına kadar ayakta bekliyor en çok onlara üzülürüm
Tutanak teslim ve kayda geçişte de parti müşahitleri var diye duydum ama net bilmiyorum.

ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
allahtan yanımızda gelinim var da herşeyi hallediyor.

hani sıra yok,hastanedekuyruk beklemiyoruz diyenlere ithafen...
ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.
Çok geçmiş olsun, işleriniz tez zamanda bitsin inşallah, şifa ile kurtulun

bahçelinin şöförünü bilmiyorum ama eski bir sporcu olan,bir milletvekili ile söylentileri var.hatta bu milletvekilinin eşi genç yaşta intihar etti.
Beşiktaşlı alpay işte. Çocukluğumun yıldızlarından o benim. Yaşı 40 civarı olanlar bilir.

ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.

ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.
O kadar haklısınız ki çok geçmiş olsun 💐

Çık takipten çıııık, ruhuna zarar verme
Bir ara akpliler beni takipten çıkarsın diye durum paylaşacaktım.ajshshs Ama kaybettikleri zaman yapacakları paylaşımları da merak ettiğim için takipten çıkarmayı biraz erteliyorum.

Teşekkür ederim🥰bu seçimlerde geçip gidecek, sandıktan en çok oyu alan iktidar olacak ve 3-5 gün belki 1 hafta sonra bizler yine eski dertlerimize geri döneceğiz, ki bugünlerde bu topikte ele alınan diğer konular bir yana, memlekette birçok insanın ortak derdi mutfaktaki tenceresi.

Daha bu akşam gün aşırı aradığım annemi aradım, ben egedeyim o İstanbul’da, birkaç hoşbeş Ayşe n’apıyor, Fatma nasıl muhabbeti sonrası İstanbul pazarlarında kilosu 30 liraya kadar çıkan soğanı konuştuk mesela, annem sokakta herkes pahalılıktan konuşuyor, ne olacak bu insanların hali dedi, ne diyeceğim ki ? Allah herkesin yardımcısı olsun dedim.

Bir sürü vaatler veriliyor hem iktidardan hem muhalefetten, yaptık, biz yaptık ya da şunu yapacağız bunu yapacağız diyorlar, mesela togg reklamları dönüyor, ülkem adına gerçekten mutluyum kendi otomobilimizi üretmemiz gurur verici ama 955 bin lira ile 1 milyon 215 bin lira fiyat aralığı çok değil mi? Her şeyini bizim ürettiğimiz bir araç daha uygun fiyat olmalıydı.

Suv ve elektrikli olan yani toggla aynı klasmandaki Opel Mokka-e 1 milyon 85 bin lira, yerli araçla yabancı araç arasında gümrük vergisi vs bir sürü maliyete binen fark olması gerekir ben mi yanlış biliyorum.

Ülkede kaç vatandaş bu fiyatlara alabilecek bu aracı? İnsanlar elindeki telefonun yenisini bile nakit alamıyor, hadi telefon lüks ya hani, buzdolabı gibi zaruri bir beyaz eşyayı bile krediyle alabiliyorlar, piyasada nakit alışveriş yapabilen sayısı az.

O yüzden dün, bugün, yarın halkın ilk sıradaki gündemi hep geçim derdi olacak, Maliye Bakanımızın komik bulduğu gülerek söylediği soğanın cücüğünü, patatesi kaça aldı, evine gelen kira zammı, elektrik faturası dert çünkü.

Aslında daha çok şeyler yazacaktım lakin topikte hiç hoş olmayan atışmalar gördüm, birbirinizi kırmayın dedikçe yazışmalar sertleşiyor, ilk turda biterse belki 1 hafta sonra gündemimizden düşecek seçimler için kalp kırmaya değmez, hep dedim sizlerde bıktınız biliyorum ama şurada yine biz bize kalacağız yüz yüze bakacağız, kırmaya gerek yok, siyasetçiler için değmez.
Platon’dan Sokrates’e kadar bir sürü filozof bile siyasetçiler hakkında neler neler demiş, hatta Abraham Lincoln gibi bir devlet başkanı dahi.

Eki Görüntüle 3246913
Maalesef TOGG un %51 i yerli. En önemli parçası elektrikli motor Alman Bosch a ait. O yüzden fiyatının düşük olmasını beklemek biraz zor. Bu arada galiba patentte alamıyor TOGG markası çünkü aynı isimli bir tekstil markası varmış.

Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum🙏.

Back
X