• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İki farklı gazete haberi var. Birinde Kemal Kılıçdaroğlu İnce yi aramış ama ulaşamamış, diğerinde Erdoğan İnce ile telefonda görüşmüş...
Onu okudum ama kaset olayıyla ilgili görüşülmüş. Çarpıtmaya çalışmışlar anladığım kadarıyla..

Maalesef TOGG un %51 i yerli. En önemli parçası elektrikli motor Alman Bosch a ait. O yüzden fiyatının düşük olmasını beklemek biraz zor. Bu arada galiba patentte alamıyor TOGG markası çünkü aynı isimli bir tekstil markası varmış.

Bi gururlanamadık gitti ya

Eklentiler

• Screenshot_20230513-012628_Instagram.webp
    Screenshot_20230513-012628_Instagram.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
Eşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.
Evet, surada o videosu.
Ama tıklamadan önce uyarayım arkadaşlar, küfürlü bir video. Dinlemek istemeyenler tiklamasin.

İnsana tepeden bakan, büyük büyük konusan, lanli lunlu konuşan lider istemiyorum. Tarih sahnesinden silinsin gitsin

ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
allahtan yanımızda gelinim var da herşeyi hallediyor.

hani sıra yok,hastanedekuyruk beklemiyoruz diyenlere ithafen...
ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.
Geçmiş olsun annenize en kısa sürede iyileşir umarım.

Back
X