- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.828
- 548
- 25
Yazık yavYere yatıp ez beni diye yalvaran dayılar gördükten sonra iyice ruh sağlığım bozuldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık yavYere yatıp ez beni diye yalvaran dayılar gördükten sonra iyice ruh sağlığım bozuldu.
Evet, surada o videosu.
Ama tıklamadan önce uyarayım arkadaşlar, küfürlü bir video. Dinlemek istemeyenler tiklamasin.
İnsana tepeden bakan, büyük büyük konusan, lanli lunlu konuşan lider istemiyorum. Tarih sahnesinden silinsin gitsin
Aaaa bu paylaşımının yorumlarına birisi şunu bırakmış.Ciddi ciddi hayal kırıklığına uğradım. Benin için bitmiştir Sinan Oğan...Siyasette görmek istemiyorum artık kendisini.
Bu meselelerden aklanıp geri döndü, tekrar ihraç edildi tekrar döndü diye biliyorum.Aaaa bu paylaşımının yorumlarına birisi şunu bırakmış.Eki Görüntüle 3247051
Yine hiçbir şey bilmediğim gir günden herkese melabalaarBu meselelerden aklanıp geri döndü, tekrar ihraç edildi tekrar döndü diye biliyorum.
Kendisini merak ettim, kimdir sonuçta aday diye.Yine hiçbir şey bilmediğim gir günden herkese melabalaar![]()
Bende geçen seçimden sonra kendisinden uzaklaştım.Muharrem İnce benim gözümde tam da böyle bir insandı. Sevemiyorum adamı. Konuşmalarının bir ağırlığı yok, hep hayal olarak kalacak tarzda şeyler söylüyor. Yani İnce'yi sevenler alınmasın gücenmesin ama İnce'nin Cumhurbaşkanı olmasını istemedim hiç. Söylediklerimde videonun etkisi yok hep bu şekilde düşünüyordum.
Heee sadece bu kadar ise tamamdır sorun yok.Kendisini merak ettim, kimdir sonuçta aday diye.
Özgeçmişini okudum, babama sordum falan bunun meseleleri nedir neden 2 ihraç diye.
Dönüp araştırdım ettim, bu kadar.
Aklında ne kaldı de, hiç.
Parti içi anlaşmazlıklarla karalamaya çalışılmış sadece.
E çok normal Bahçeli başta iken![]()
Daha sonra ne oluyor? MHP AKP ile ittifak yapıyor.Aaaa bu paylaşımının yorumlarına birisi şunu bırakmış.Eki Görüntüle 3247051
Arkadaşlar ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. Duyduğum şey zaten paylaşımın altında yazıyormuş.ahahshssBen bu ikinci tur meselesi ile ilgili başka bir şey daha duydum ama söylemem.![]()
Daha duymadığımız bilmediğimiz neler vardır ..bahçelinin şöförünü bilmiyorum ama eski bir sporcu olan,bir milletvekili ile söylentileri var.hatta bu milletvekilinin eşi genç yaşta intihar etti.
Ne haltlar yendiğini çok merak ediyorumDaha duymadığımız bilmediğimiz neler vardır ..
Bu topik ilk açıldığı zamanlar bu seçimde de kazanacaklar, bu kadar kolay gitmeyecekler diyordum ama artık öyle demiyorum. Açıklanan seçim anketlerini baz alırsak kesin kazandık ama daha oyları çalacaklar falanCok stresliyim kızlar hiç bisey yapasım gelmiyor![]()
Bridgerton yeni sezonu izledim, bitirmeye az kaldı.Cok stresliyim kızlar hiç bisey yapasım gelmiyor![]()