- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.799
- 548
- 25
Daha kazanmadan görüntüler gelmeye başladı bile![]()
Ahahahahaha affedersiniz ama gülmekten işeyebilirim.ansjsjsjshdbd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kazanmadan görüntüler gelmeye başladı bile![]()
Kemal Kilicdaroglu oldukça dinç ve sağlıklı.69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz kiistediğiniz CB 74 yaşında.
Valla arkasına gencecik gerillaları aldı, o dinç olmasın da ben mi olayım ?Sizin uzundan daha dinç görünüyor maşallah dedeye.
Ben 74 yaşında olduğunu duyunca çok şaşırmıştım.Kemal Kilicdaroglu oldukça dinç ve sağlıklı.
Ne alaka gencecik gerillalarValla arkasına gencecik gerillaları aldı, o dinç olmasın da ben mi olayım ?
Ben hasta olamaz demedim, diğer mesajınıza ithafen. Elbette olabilir 69 yaşındaki adam.
silkemezler demek isterken dili sürçüyorArkadaşlar bir şey izledim.
Bahçeli; alayi birden erdogan bir sey yapsalar falan diyor.
O ne öyle?
Valla olaydan baya uzaksınız galibaNe alaka gencecik gerillalar![]()
Yaşla alakası yok dinç olmakla alakalı. Kemal Kılıçdaroğlu dinç. Temel Karamollaoğlu 81 yaşındaymış. O da dinç. Erdoğan’ın mecali yok. Zaten kendide heralde görevdeyken ölmek istediği için bu sefer çok diretti. “Son son” diyor.69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz kiistediğiniz CB 74 yaşında.
Ya ne ahlaksızca bir yorum bu böyle,adabınizı takınınValla arkasına gencecik gerillaları aldı, o dinç olmasın da ben mi olayım ?
Ben hasta olamaz demedim, diğer mesajınıza ithafen. Elbette olabilir 69 yaşındaki adam.
Kafayı yediler artik iyiceNe alaka gencecik gerillalar![]()
Zaten İslam dininde müslüman olmayan birisi ile arkadaş olmayın,sohbet etmeyin,düşman olun gibi bir emir falan yok.Ülke öyle kutuplaştı ki dinsizler, kâfirler havada uçuşuyor. Hepimize çok iyi gelecek harika bir haber bırakayım, geçen senenin haberi; ama olsun denk geldim hoşuma gitti. Çarpışacağımız, savaşacağımız tek masa bu masa olsun
Eki Görüntüle 3247274
Sam,Tony,jony,herkel,frank ve alayını alamadiktan sonra karşısına arkasında gerilla olsa ne?Ne alaka gencecik gerillalar![]()
Olay ne tam olarak,ben bilmiyorum. Kaynaklı kanıtlı bir şey ise paylaşabilir misiniz?Valla olaydan baya uzaksınız galiba![]()
o gerillaları açılım saçılım yaparken alkışlayan sizlerdiniz.Valla olaydan baya uzaksınız galiba![]()
Silmek demek istemiş diyorlarsilkemezler demek isterken dili sürçüyor![]()
Zoruna mı gittiİyi biliyorsun bu işi desene
Hayır ya, ben zaten tv hiç açmıyorum. Bebe gözlerini ayırmıyor açıncaKız hiç mi denk gelmedin?![]()
Bu ülkenin derdiyle dertlenen biri için fazla bile yaşadı bence. Kusura bakmayın kendi ülkesinin ekonomisinden, memurunun maaşından dahi haberi olmayan Kılıçdaroğlu niye yaşlansin ki? Bir derdi bir çabası mi var, ülkesini tanımıyorYaşla alakası yok dinç olmakla alakalı. Kemal Kılıçdaroğlu dinç. Temel Karamollaoğlu 81 yaşındaymış. O da dinç. Erdoğan’ın mecali yok. Zaten kendide heralde görevdeyken ölmek istediği için bu sefer çok diretti. “Son son” diyor.
Adam hasta cok hasta ne dizlerini bükebiliyor ne yürüyebiliyor ne de prompter olmadan konusabiliyor. Daha yaşlı olan Kemal Kılıçdaroğlu da hiç durmadı bunu uykusuzlukla alakası yok fsrkındasınız. Şu görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu'nun olsa demedıgnız kalmazdı. Ve cok dogru Bülent Ecevit için söyledikleri an gibi aklımızda ve Allah herkes için cok büyük tek size ya da rteye değil. İlahi adalet tecelli ediyorGünde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten ya
Ben de TV izlemem ama Instagram kesfetimde görmüştüm. Dur bulup atayımHayır ya, ben zaten tv hiç açmıyorum. Bebe gözlerini ayırmıyor açıncasosyal medyada falan da karşıma çıkmadı hiç