• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Valla arkasına gencecik gerillaları aldı, o dinç olmasın da ben mi olayım ?

Ben hasta olamaz demedim, diğer mesajınıza ithafen. Elbette olabilir 69 yaşındaki adam.
Ne alaka gencecik gerillalar:KK53:

69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz ki 😅 istediğiniz CB 74 yaşında.
Yaşla alakası yok dinç olmakla alakalı. Kemal Kılıçdaroğlu dinç. Temel Karamollaoğlu 81 yaşındaymış. O da dinç. Erdoğan’ın mecali yok. Zaten kendide heralde görevdeyken ölmek istediği için bu sefer çok diretti. “Son son” diyor.

Ülke öyle kutuplaştı ki dinsizler, kâfirler havada uçuşuyor. Hepimize çok iyi gelecek harika bir haber bırakayım, geçen senenin haberi; ama olsun denk geldim hoşuma gitti. Çarpışacağımız, savaşacağımız tek masa bu masa olsun :KK36:

Eki Görüntüle 3247274
Zaten İslam dininde müslüman olmayan birisi ile arkadaş olmayın,sohbet etmeyin,düşman olun gibi bir emir falan yok.
Sorsan en müslüman kendileri ama inandıkları dinin emir ve yasaklarından haberleri yok.

Valla olaydan baya uzaksınız galiba 😅
o gerillaları açılım saçılım yaparken alkışlayan sizlerdiniz.
şuan yanindaki kadın düşmanlarıninda onlardan pek farki yok bana göre.
kimin ayagı daha çok b.ka battı acaba bi düşünün derim.

Yaşla alakası yok dinç olmakla alakalı. Kemal Kılıçdaroğlu dinç. Temel Karamollaoğlu 81 yaşındaymış. O da dinç. Erdoğan’ın mecali yok. Zaten kendide heralde görevdeyken ölmek istediği için bu sefer çok diretti. “Son son” diyor.
Bu ülkenin derdiyle dertlenen biri için fazla bile yaşadı bence. Kusura bakmayın kendi ülkesinin ekonomisinden, memurunun maaşından dahi haberi olmayan Kılıçdaroğlu niye yaşlansin ki? Bir derdi bir çabası mi var, ülkesini tanımıyor

Günde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten ya
Adam hasta cok hasta ne dizlerini bükebiliyor ne yürüyebiliyor ne de prompter olmadan konusabiliyor. Daha yaşlı olan Kemal Kılıçdaroğlu da hiç durmadı bunu uykusuzlukla alakası yok fsrkındasınız. Şu görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu'nun olsa demedıgnız kalmazdı. Ve cok dogru Bülent Ecevit için söyledikleri an gibi aklımızda ve Allah herkes için cok büyük tek size ya da rteye değil. İlahi adalet tecelli ediyor🙏

Back
X