• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
o gerillaları açılım saçılım yaparken alkışlayan sizlerdiniz.
şuan yanindaki kadın düşmanlarıninda onlardan pek farki yok bana göre.
kimin ayagı daha çok b.ka battı acaba bi düşünün derim.
O yüzden mi teror bitti noktasına geldi ? Şimdi de toprak vermek isteyen, özerklik diye zıplayan sizsiniz

Adam hasta cok hasta ne dizlerini bükebiliyor ne yürüyebiliyor ne de prompter olmadan konusabiliyor. Daha yaşlı olan Kemal Kılıçdaroğlu da hiç durmadı bunu uykusuzlukla alakası yok fsrkındasınız. Şu görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu'nun olsa demedıgnız kalmazdı. Ve cok dogru Bülent Ecevit için söyledikleri an gibi aklımızda ve Allah herkes için cok büyük tek size ya da rteye değil. İlahi adalet tecelli ediyor🙏
Yürürken ayağının birisini de tam kaldıramıyor diyorlar.

O yüzden mi teror bitti noktasına geldi ? Şimdi de toprak vermek isteyen, özerklik diye zıplayan sizsiniz
Ya 5 sene daha nasıl yönetecek bu ülkeyi
Ortağı desen bunadı ne dediğini bilmiyor
Ülkeyi soylu mehmet ağırlara mı kalsın
Yada hizbullaha mı ya da hüdapara mı kalsın

bittimi eminmisiniz ?
madem bu kadar harika bir adım atılmistida niye kandirildik dediniz çıkıp.
ha birde biz anamizdan babamizdan kalan bir karis toprak icin oz kardeslerimizle bir birimizi yiyen insanlariz kimseye toprak moprak vermeyiz.
ha verecek olsak bile veremeyiz malum sata sata bisey birakmadiniz memlekette 🙃

Adam hasta cok hasta ne dizlerini bükebiliyor ne yürüyebiliyor ne de prompter olmadan konusabiliyor. Daha yaşlı olan Kemal Kılıçdaroğlu da hiç durmadı bunu uykusuzlukla alakası yok fsrkındasınız. Şu görüntüler Kemal Kılıçdaroğlu'nun olsa demedıgnız kalmazdı. Ve cok dogru Bülent Ecevit için söyledikleri an gibi aklımızda ve Allah herkes için cok büyük tek size ya da rteye değil. İlahi adalet tecelli ediyor🙏
Allah aşkına Kılıçdaroğlu ne yapmış yahu😅 ne devlet işi var, ne kaygısı var ? Bir iki aydır seçim işiyle uğraşıyor ordan oraya geziyordur en fazla. Kaldı ki sorun bu da değil, Erdoğan hasta da olabilir. Uzaydan gelmedi ya bu adam, elbette ki hasta olabilir.

İlahi adalet elbette işler. En çok da Kılıçdaroğlu'nun ben ve benim gibilerin başörtüsüne ' bez parçasi' dedigi günler için işleyecek.

Bilinc alti cok dolu bence, bi kere de promptersiz kaldiydi, Paris'te pasta sokma biseyler gevelemisti
promtee gidince bi error veriliyo zaten niyeyse bunu sadece onlar icin soylemiyorum.
ezberlemek yerine yaziya dokup okuyarak konustuklari icin bence

Allah aşkına Kılıçdaroğlu ne yapmış yahu😅 ne devlet işi var, ne kaygısı var ? Bir iki aydır seçim işiyle uğraşıyor ordan oraya geziyordur en fazla. Kaldı ki sorun bu da değil, Erdoğan hasta da olabilir. Uzaydan gelmedi ya bu adam, elbette ki hasta olabilir.

İlahi adalet elbette işler. En çok da Kılıçdaroğlu'nun ben ve benim gibilerin başörtüsüne ' bez parçasi' dedigi günler için işleyecek.
şehitlere kelle diyenler icinde isleyecek o adalet siz hic merak etmeyin.

Back
X