• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
bittimi eminmisiniz ?
madem bu kadar harika bir adım atılmistida niye kandirildik dediniz çıkıp.
ha birde biz anamizdan babamizdan kalan bir karis toprak icin oz kardeslerimizle bir birimizi yiyen insanlariz kimseye toprak moprak vermeyiz.
ha verecek olsak bile veremeyiz malum sata sata bisey birakmadiniz memlekette 🙃
Allah Allah gerçekten mi yahu? Neden özerklik diye sözler yeminler ediyor lideriniz? Onun da mı dili sürçmüş?

Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun

Günde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten ya
E gitmesin.
Biz de onu diyoruz.
Çok yoruldu, dinlensin.
Ya da kestane balını aldığı yeri değiştirsin.Çarpmış olabilir.

Beceriksizmi ? (!)

Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.

Dün ankarayı sel basmış haberlerde gördüm.
Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
:olamaz:

Sana söz kandile bahar gelmeyecek 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Sana söz şeriat gelmeyecek
Sana söz bir erkeğin yarısı olmayacaksın
Sana söz sen tam bir insan olacaksın
Şahitliğinde kabul görecek
Sana söz bir adamın 4 karısından biri olmayacaksın
Sana söz çocukkarın ensar vakıflarında okumayacak
Sana söz

Sana söz şeriat gelmeyecek
Sana söz bir erkeğin yarısı olmayacaksın
Sana söz sen tam bir insan olacaksın
Şahitliğinde kabul görecek
Sana söz bir adamın 4 karısından biri olmayacaksın
Sana söz çocukkarın ensar vakıflarında okumayacak
Sana söz
21 yıldır bu dediklerin olmadı zaten.

Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun
Erdoğan'ı desteklesem omurgali mi olacağım, neyse kardeşim buna cevap vermek istemiyorum yeteri kadar şey yaşıyorum. Kimin niyetinin ne olduğunu Allah biliyor. İyi akşamlar.

Allah aşkına Kılıçdaroğlu ne yapmış yahu😅 ne devlet işi var, ne kaygısı var ? Bir iki aydır seçim işiyle uğraşıyor ordan oraya geziyordur en fazla. Kaldı ki sorun bu da değil, Erdoğan hasta da olabilir. Uzaydan gelmedi ya bu adam, elbette ki hasta olabilir.

İlahi adalet elbette işler. En çok da Kılıçdaroğlu'nun ben ve benim gibilerin başörtüsüne ' bez parçasi' dedigi günler için işleyecek.
Kılıçdaroğlu'nun yapacaklarını yarından sonra hep birlikte yaşayarak göreceğiz inşallah. 🤲

Erdoğan'ı desteklesem omurgali mi olacağım, neyse kardeşim buna cevap vermek istemiyorum yeteri kadar şey yaşıyorum. Kimin niyetinin ne olduğunu Allah biliyor. İyi akşamlar.
Sana kimse Erdoğan'ı destekle demedi ama Kılıçdaroğlunun şu sozlerine bile bakarak onu desteklemeyi kendine yedirebiliyorsan bence de başka söze gerek yok, iyi akşamlar

Back
X