• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz ki 😅 istediğiniz CB 74 yaşında.
E dursun artık o zaman joltukta ölmek şart değil. Demirel gitti kuzu kuzu köşesinde geçirdi ihtiyarlığını. Ülkeye de yazık kendine de

Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun
Omurgalı ol derken hakaret ettiğinizin farkında olduğunuzu biliyoruz,lütfen birazcık saygılı olun.

Onların yerlerini bildirin kanıt ile konuşun öyle bi durum varsa derhal müdahale edilir, gerekirse ben ve ailem yardım ederiz hiç sorun degil nerede konteyner yok hangi insan aç kalmış ?(!)
Bu ülke insanı buna müsaade eder mi?
Asıl bu sözlerle siz algı yapıyorsunuz..

Yapılan hizmetlerin hiç birini soylemiyirsunuz
Sadece şikayet şikayet şikayet...

Depremzelerden dinleyin olanları

Son düzenleme:
Ahlak ve adaptan bari siz bahsetmeyin gördük burada herkesle dalga geçilerek konuşuyorlar önce buradakiler öğrensin konuşmasını
Gerilla,Kandil ne alaka?Tartisacaksak edebimizle,adabimizla tartışalım hanımefendi.Verdigim oydan ötürü kimse bana bu yakıştırmaları yapamaz!

Bu ülkenin derdiyle dertlenen biri için fazla bile yaşadı bence. Kusura bakmayın kendi ülkesinin ekonomisinden, memurunun maaşından dahi haberi olmayan Kılıçdaroğlu niye yaşlansin ki? Bir derdi bir çabası mi var, ülkesini tanımıyor
Daha Konya'nın neresi olduğunu bile bilmiyor

Dili sürçmenin öteki boyutunda artık😆😆
Dili de yaşlandı😒böyle miydi eskiden karıştırırdı kelimeleri. Şimdi ana bacı.
Ahh zaman
Konya'yla Çorum'a ülke diyen, kendi kendine ülkeye yeşil pasaport veren Kılıçdaroğlunun seçmeni mi diyor bunu 🤭 Mersin'e güneydoğunun ili, Van Gölü'ne Van denizi diyen mi yoksaa.

Ay ne dalga geçtilerdi adamla püskevit dedi diye. Ne yıllardı beeeee :KK53:
Kaç sene günlük hayatta bisküvi şakası yapıldı, püskevit diye diye. :KK70:
Keşke şaka olarak kalsa. Lise öğrencilerine mini bir test yapılsın, kaç tanesi bisküvi yazabiliyor diye 🤦🏻‍♀️

Allah aşkına Kılıçdaroğlu ne yapmış yahu😅 ne devlet işi var, ne kaygısı var ? Bir iki aydır seçim işiyle uğraşıyor ordan oraya geziyordur en fazla. Kaldı ki sorun bu da değil, Erdoğan hasta da olabilir. Uzaydan gelmedi ya bu adam, elbette ki hasta olabilir.

İlahi adalet elbette işler. En çok da Kılıçdaroğlu'nun ben ve benim gibilerin başörtüsüne ' bez parçasi' dedigi günler için işleyecek.
İnşallah rtenin şehitlerimiz için "kelle" dediği günler için de işleyecek. Kolay kolay ölmeyecek ölemeyecek ızdırab kolay bişey değil.

Back
X