- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.385
- 158
Gonca kurişi araştırBugün yine bir şehit verildi biliyorsun demi
Domuz bağlarını bir araştır
Hüdaparın ideolojisi bir araştır sen bir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonca kurişi araştırBugün yine bir şehit verildi biliyorsun demi
Onlarda biliyor bu adamdan olmayacağını ama kasetmen bırakmıyor gitmiyor bir türlüKonya'yla Çorum'a ülke diyen, kendi kendine ülkeye yeşil pasaport veren Kılıçdaroğlunun seçmeni mi diyor bunuMersin'e güneydoğunun ili, Van Gölü'ne Van denizi diyen mi yoksaa.
Bileni de gördük bi'de bilmeyeni görelimDaha Konya'nın neresi olduğunu bile bilmiyor
Senin topragin yok ki? Senin topragin yok! Sen beni cildirtmak mi istiyorsun? Satildi hepsi parsel parsel. Alacağız. Kazanacağız.O yüzden mi teror bitti noktasına geldi ? Şimdi de toprak vermek isteyen, özerklik diye zıplayan sizsiniz
E uzaydan gelmemişti hani.Dinlensin de özerklik mi gelsin, yerel yönetim mi gelsin? Size Kılıçdaroğlunun vaatleri yeter, çok söze gerek yok
Hüdapar askeri şehit eder karısınıda kendine eş yaparGonca kurişi araştır
Domuz bağlarını bir araştır
Hüdaparın ideolojisi bir araştır sen bir
Evet baştakinin epey haberi var zaten. Öğretmen maaşını 25bin zannediyor.Bu ülkenin derdiyle dertlenen biri için fazla bile yaşadı bence. Kusura bakmayın kendi ülkesinin ekonomisinden, memurunun maaşından dahi haberi olmayan Kılıçdaroğlu niye yaşlansin ki? Bir derdi bir çabası mi var, ülkesini tanımıyor
Hahah evet özerklik vererek kazanacaksın değil miSenin topragin yok ki? Senin topragin yok! Sen beni cildirtmak mi istiyorsun? Satildi hepsi parsel parsel. Alacağız. Kazanacağız.
Beni de aaaaal, ama grup olmazsa kabul etmemHepinizi öpücem
Harem kurmayı düşünüyorum sjsjhs
Hırsızları, yolsuzlari, yalancilari desteklemeyi kendine yedirebiliyorsan bence de başka söze gerek yok, buldunuz tabi din uzerinden baskiyla yürüyün, bir daha alintilamazsan sevinirim.Sana kimse Erdoğan'ı destekle demedi ama Kılıçdaroğlunun şu sozlerine bile bakarak onu desteklemeyi kendine yedirebiliyorsan bence de başka söze gerek yok, iyi akşamlar
Ya sabır.O yüzden mi teror bitti noktasına geldi ? Şimdi de toprak vermek isteyen, özerklik diye zıplayan sizsiniz
Bu karenin İslam la ne ilgisi var ?
Dünyaca tehdit edilen bir Liderin kızı kendisi.
Tabiki tedbir alınacak
El pençe duran kimseyi de görmedim
Nasıl savunma yapacağınızı şaşırdınız
Ben sizlerin sinir uclariniza dokunuyor muşum amacım bu değil amacım bir gerginlik yahut tartışma çıkarmak değil bu yüzden daha fazla cevap vermemeyi uygun bulmuyorum..
Umarım yarın ülkem için en hayırlı olanı olur![]()
Milyar liralari hic edenler kazandıysa biz de kazaniriz sen git o paralarin hesabini sor bakalimHahah evet özerklik vererek kazanacaksın değil miPKK'nın itlerini ülkeye sokarak kazanacaksin. Ya yok yok fetoculeri cezaevlerinden çıkararak kazanacaksın
Profil fotoğrafın güzelmiş.Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun
Hahah ağzımdan çayı püskürdüm ya ne alaka? Tesettürlü fotoğrafımı mi koyacağım burayaProfil fotoğrafın güzelmiş.
Şehit?Bugün yine bir şehit verildi biliyorsun demi
Kac liraya aldin o cayi?Hahah ağzımdan çayı püskürdüm ya ne alaka? Tesettürlü fotoğrafımı mi koyacağım buraya