- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asdfff kız sen beni sinir hastası etcen sonundaOy çalınması mı sadece 1 kişi bir komisyon saymıyor oylarıkomik olmayın bu kadar mı bilginiz yok Yüksek Seçim Kurulu hakkında
ay gercekten 1 kisi sayilmiyormuymusOy çalınması mı sadece 1 kişi bir komisyon saymıyor oylarıkomik olmayın bu kadar mı bilginiz yok Yüksek Seçim Kurulu hakkında
Korkma kız kaç tane psikolog arkadaşım var yönlendiririm seniAsdfff kız sen beni sinir hastası etcen sonunda![]()
Ne demek istediğiniz belli değil pek
Bu konuda bir yorumcu bişeyler söylemişti. Bir tarafta gücü elinde tutan iktidar var, bir tarafta vaatler var, o psikolojiyle yönelmiş olabilirler gibi bişeyler söylüyordu.Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş... :) Aklım almıyor.
Sonuç böyle olursa yorumsuz bırakmicam ben.
Chemist gerçekten benim aklım almıyor.Parti yönetiminde cıkarları için bulunan bi arkadasmn babası oylar hazır torbalar mühürlü bosuna ugrasmayın demişti pusulalar hazırlandktan snra![]()
Çalıyorlar çünkü Niloya,hiç çekilmezsin bu akşam hiçYenilgiyi kabul edemeyince oylar çalındı bilmem neBidencilere selam olsun
![]()
Çatır çatır çalıyolar niloya hemde sadece oyları değil..Korkma kız kaç tane psikolog arkadaşım var yönlendiririm seni![]()
Ay ne oldu? Ben de merak ettim.Burada insanlara yok artık kimse öyle birsey yapamaz dediğimiz günlerce anlattığımız şeyi birebir yaşadık. İnşallah mahallenin delisidir diyorum.
Mevcut iktidarın devam edeceğini düşünüyorum.
Sebebini şöyle açıklayayım;
Örneğin ailem ve eşimin ailesi mevcut iktidara oy verecekler, hep verirler.
Onlara göre maaşlara çok zam geldi ama marketlerin pahalı olma sebebi market sahiplerinden, ev kiralarının pahalı olma sebebi ise ev sahiplerinden kaynaklı. gibi gibi.. :)
Onlar gibi düşünen de çok var çevremde.
Ben gelecekten çok umutsuzum. Partici bir insan değilim. Mutlaka hepsinin olumlu veya olumsuz çalışmaları olmuştur/ olacaktır. Bu seçimde tercihimi ekonomi belirleyecek. Son yıllarda yaşanan enflasyonun pandemi, deprem veya halk taraflı sebeplerden değil, yeni ekonomi modeli adı altında atılan hamlelerden dolayı olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla oyumu kime vermeyeceğimi iyi biliyorum.
Benim umudum var.Sakin yahu, daha önce abb ibb için de böyle başladı.
Yol uzun, yarıya bile ulaşamadık.