Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Oy çalınması mı sadece 1 kişi bir komisyon saymıyor oyları 😂komik olmayın bu kadar mı bilginiz yok Yüksek Seçim Kurulu hakkında
ay gercekten 1 kisi sayilmiyormuymus :KK57: ben 1 kisi kapiyi kilitleyip sayip sandigi kucaklayip gidiyor da ondan caliniyor zannediyordum o.O ciddi misin

Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş... :) Aklım almıyor.
Bu konuda bir yorumcu bişeyler söylemişti. Bir tarafta gücü elinde tutan iktidar var, bir tarafta vaatler var, o psikolojiyle yönelmiş olabilirler gibi bişeyler söylüyordu.

Parti yönetiminde cıkarları için bulunan bi arkadasmn babası oylar hazır torbalar mühürlü bosuna ugrasmayın demişti pusulalar hazırlandktan snra:KK43:
Chemist gerçekten benim aklım almıyor.
Sihirbazlık numarası yapmıyorlar ya. Tv gösteriyor açıyorlar sınıflarda sandıkları. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oyları veren kim?

Bir ay önce şöyle bir yorum yapmıştım ;

Mevcut iktidarın devam edeceğini düşünüyorum.

Sebebini şöyle açıklayayım;
Örneğin ailem ve eşimin ailesi mevcut iktidara oy verecekler, hep verirler.
Onlara göre maaşlara çok zam geldi ama marketlerin pahalı olma sebebi market sahiplerinden, ev kiralarının pahalı olma sebebi ise ev sahiplerinden kaynaklı. gibi gibi.. :)
Onlar gibi düşünen de çok var çevremde.

Ben gelecekten çok umutsuzum. Partici bir insan değilim. Mutlaka hepsinin olumlu veya olumsuz çalışmaları olmuştur/ olacaktır. Bu seçimde tercihimi ekonomi belirleyecek. Son yıllarda yaşanan enflasyonun pandemi, deprem veya halk taraflı sebeplerden değil, yeni ekonomi modeli adı altında atılan hamlelerden dolayı olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla oyumu kime vermeyeceğimi iyi biliyorum.

Back
X