Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sakin yahu, daha önce abb ibb için de böyle başladı.
Yol uzun, yarıya bile ulaşamadık.
Ozmn bile günlerce sayamadılar artk insanlar nöbeti bırakmadı diye pes edip gerceği yanıstmak zorunda kaldılar.. bi istanbul du smdi tüm türkiye .. o kdr istikrarlı bi bekleyiş sağlanamaz korkum o benm

Sonuç böyle olursa yorumsuz bırakmicam ben.
bence yazmayin arkadaslar afet bolgesindeki kisilerin şuan zaten kafasi daginik ..ben dusunmesi gerekeni yaptiklarini sanmiyorum gercekten bir cogu yarali ve sıfırlar bizlere gore :( bence vaatlere inanip vermis olabilirler

gercekten onlarin gozu ile bakamayiz hic biseye :(

Chemist gerçekten benim aklım almıyor.
Sihirbazlık numarası yapmıyorlar ya. Tv gösteriyor açıyorlar sınıflarda sandıkları. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oyları veren kim?
Bi kitleleri var bu kesin.. burda da görüyorz.. ama gösterildiği kdar fazla değil işte..

Bu konuda bir yorumcu bişeyler söylemişti. Bir tarafta gücü elinde tutan iktidar var, bir tarafta vaatler var, o psikolojiyle yönelmiş olabilirler gibi bişeyler söylüyordu.
Ben olabilirim.
Son haftaya kadar zaten işlerin rayında gittiğini düşünüyordum iktidar için.
Canlarıyla uğraşan insanlar yeni bir kaosa kendini atmaz, bilinmezlik istemez.

Çalıyorlar çünkü Niloya,hiç çekilmezsin bu akşam hiç😠
Bore tv gösteriyor. Sandığı açıyorlar sınıfta. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oylar biz çıktıktan sonra açılıp, sayılmıyor mu? Nasıl çalıyorlar o halde.
Sen ben vermedik ama birileri bu adam ne yaparsa yapsın taraf değiştirmiyor.

Ay ne oldu? Ben de merak ettim. o_O

CHP söz konusu ise insanların hep itiraz ettiği konu üzerinden yok artık hala öyle birsey olmaz derdik
Bugün sandık görevlileri satasmis
Dünya kadar hakaret edip 85 yaşında kadını aglatmislar. Öyle işte. Sen niye geldin, ne faydan var. Artık kurtuluyoruz bir dahakine yetişemezsin olursun hiç ihtimaliniz kalmayacak tarzı şeyler. Sandık görevlileri tartışmaya tutuşmuş. Anneme söz verdirmistim uymamış ztn ne anlatsın? Sebep yok durup dururken imza artırırken çıkmış

Bore tv gösteriyor. Sandığı açıyorlar sınıfta. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oylar biz çıktıktan sonra açılıp, sayılmıyor mu? Nasıl çalıyorlar o halde.
Sen ben vermedik ama birileri bu adam ne yaparsa yapsın taraf değiştirmiyor.
Ya bunlar gözüyle görseler inanmazlar ki,bu güne kadar çalıp çırpıp gelmedi mi.

bence yazmayin arkadaslar afet bolgesindeki kisilerin şuan zaten kafasi daginik ..ben dusunmesi gerekeni yaptiklarini sanmiyorum gercekten bir cogu yarali ve sıfırlar bizlere gore :KK43: bence vaatlere inanip vermis olabilirler

gercekten onlarin gozu ile bakamayiz hic biseye :KK43:
O bir kitle var belli burada yazdığım beğendim ve beğenmedimlerden çok belliydi 😂

Back
X