- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.770
- 448
Niye acılarıyla dalga geçmek için mi? Tehdit edilmiş olmalarından keyif almak için mi?Deprem bölgesinden gelecek oyları çok ama çok merak ediyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye acılarıyla dalga geçmek için mi? Tehdit edilmiş olmalarından keyif almak için mi?Deprem bölgesinden gelecek oyları çok ama çok merak ediyordum
Ahh canım benim gittiğim gibi herkesin gitme imkanı olsa keşkeÇatır çatır çalıyolar niloya hemde sadece oyları değil..
Senin gttklerinden bi cacık olmamıs almıyım ben bulurum![]()
Ozmn bile günlerce sayamadılar artk insanlar nöbeti bırakmadı diye pes edip gerceği yanıstmak zorunda kaldılar.. bi istanbul du smdi tüm türkiye .. o kdr istikrarlı bi bekleyiş sağlanamaz korkum o benmSakin yahu, daha önce abb ibb için de böyle başladı.
Yol uzun, yarıya bile ulaşamadık.
Ya da protesto olarak oy vermiş olabilirlerHaberleri yok demekki cekildiginden![]()
bence yazmayin arkadaslar afet bolgesindeki kisilerin şuan zaten kafasi daginik ..ben dusunmesi gerekeni yaptiklarini sanmiyorum gercekten bir cogu yarali ve sıfırlar bizlere goreSonuç böyle olursa yorumsuz bırakmicam ben.
Bi kitleleri var bu kesin.. burda da görüyorz.. ama gösterildiği kdar fazla değil işte..Chemist gerçekten benim aklım almıyor.
Sihirbazlık numarası yapmıyorlar ya. Tv gösteriyor açıyorlar sınıflarda sandıkları. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oyları veren kim?
Ucu sana da dokunacak elbet merak etme bu ahlar sadece tayyibe mi sanıyorsun? O gün elbet gelecek. Sen üç maymunu oynamaya devam et kuzucukYenilgiyi kabul edemeyince oylar çalındı bilmem neBidencilere selam olsun
![]()
Ben olabilirim.Bu konuda bir yorumcu bişeyler söylemişti. Bir tarafta gücü elinde tutan iktidar var, bir tarafta vaatler var, o psikolojiyle yönelmiş olabilirler gibi bişeyler söylüyordu.
Yok sayyyAsdfff kız sen beni sinir hastası etcen sonunda![]()
Istedikleri bu, o yuzden onde baslatiyorlar Erdoğanı, algi yonetimi! Inecek! Dursun bu yorum burda, kazandik!Benim moral sıfır sıfır sıfır
Bore tv gösteriyor. Sandığı açıyorlar sınıfta. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oylar biz çıktıktan sonra açılıp, sayılmıyor mu? Nasıl çalıyorlar o halde.Çalıyorlar çünkü Niloya,hiç çekilmezsin bu akşam hiç![]()
Ay ne oldu? Ben de merak ettim.![]()
Ya bunlar gözüyle görseler inanmazlar ki,bu güne kadar çalıp çırpıp gelmedi mi.Bore tv gösteriyor. Sandığı açıyorlar sınıfta. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oylar biz çıktıktan sonra açılıp, sayılmıyor mu? Nasıl çalıyorlar o halde.
Sen ben vermedik ama birileri bu adam ne yaparsa yapsın taraf değiştirmiyor.
O bir kitle var belli burada yazdığım beğendim ve beğenmedimlerden çok belliydibence yazmayin arkadaslar afet bolgesindeki kisilerin şuan zaten kafasi daginik ..ben dusunmesi gerekeni yaptiklarini sanmiyorum gercekten bir cogu yarali ve sıfırlar bizlere gorebence vaatlere inanip vermis olabilirler
gercekten onlarin gozu ile bakamayiz hic biseye![]()
Gecenin sonunda balkon konusmasi değil halkla ic ice bayram yasanacak, cistak cistakGecenin sonunu merakla bekliyorum
Keşkeee… ama işte malum ekonomi gidilmiyooAhh canım benim gittiğim gibi herkesin gitme imkanı olsa keşke