Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yenilgi sancısı
Size sonbahar geldi maalesef.. 😆

Afet bölgesindekilerin vermesine şaşırmışsınız çünkü bu devlet hizmet ediyor sizin gözünüz görmek istemiyor..
Ve bu MİLLET VATANINI SEVİYOR ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI KEMAL COOK !

Daha yarısı açılmamış öndeyiz diyor diğerleri çıkıp açıklama yapıyor bi telaş var kii

Ekrem mendillerini hazırla terlerini silmen yakındır biz balkonu hazırlıyoruz RTE İÇİN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Saygı duymayı öğreneceksiniz!

O kadar millet ittifakıydım ki İmamoğlu’nun dişi versiyonu görüntüsü😂 orda beni pusulayı bastıra bastıra katlamam için uyaran kadını uyardılar ya yırtılırsa geçersiz öyle yapmayın siz diye.
Açık atarken lütfen yalayın düşer müşer sağlama alalım işimizi dediler.
Ki ünide kendi sınıfımda kullandım, bundan önceki her seçimde iktisat sınıfları açılırdı, ilk defa bizim fakülte ve hayatımın geçtiği sınıflar açılmış.
Yoksa bu bir işaret mi diye iyiye yordum😂
Bizim müşahitler fındık, fıstık,badem yemek ile meşgul oldukları için bir şeycik demediler.

Yenilgi sancısı

Afet bölgesindekilerin vermesine şaşırmışsınız çünkü bu devlet hizmet ediyor sizin gözünüz görmek istemiyor..

Daha yarısı açılmamış öndeyiz diyor diğerleri çıkıp açıklama yapıyor bi telaş var kii

Ekrem mendillerini hazırla terlerini silmen yakındır biz balkonu hazırlıyoruz RTE İÇİN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Git buydan🥰🥰🥰🥰

Yenilgi sancısı

Oğan’ı mı takip ediyorsunuz😀 tam paylaştığını yazmışsınız.

Ben 2 kızımla gittim. Oyumu kullanırken eşim onların başında durdu. Anca 16 gibi gidebildik, sıra beklemedim.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi bu sene anneler günü hediyesini ben onlara verdim. Oyuma sahip çıkarak.
İlk mesajımda yazdım. Ülkede bazı şeyler ekonomi, mülteci sorunu, yolsuzluk, adalet sistemi… düzelmez ise çocuklarımı alıp yurtdışına gideceğim. İnşAllah buna gerek kalmaz. Çünkü kaçmak bir çözüm değil.
Bu arada sizi tebrik ederim Prime Hanım. :) İsminiz vardı ama nick değişmiş, adınızı yazmadım rahatsız olursunuz diye.
Çok çocuk istiyordunuz, şükür iki tane bebeğiniz olmuş. Kendime olmuş kadar sevindim inanın. Umarım çocuklarınızın güzel günlerini görürsünüz. :KK68:

Annenizin yaşadığı şeye üzüldüm Esila Hanım. Yanında yok muydunuz, kabine girmek yasak tabi de oraya kadar eşlik etseydiniz keşke. Her neyse daha fazla soru sorup da sinir bozmak istemem. İyi akşamlar ve forumlar diliyorum size. :KK54:

Yok hayır bizim okullar farklı idi.
Olsaydım ztn kendimi tutamaz bu olayı medyadan izletirdim

Yenilgi sancısı

Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar

Ay çok da süslü değildim ya. Kot pantolonla gittim, utandırmayın beni. :KK53:
Oy kullanmaya efe kıyafetiyle, atla giden seçmenlerin yanında sönük kalıyorum. :KK70:
Beni profilimde görebilirsiniz aslında bayramlığımı giyecektim ama gene spor giyimd gittim :KK70:rahatliğın kölesi olmusuz

Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar
Ee son yerel seçimde de aynısı olmuştu ve gerçekten 13bin farkla kazanmışlardı.
Sonrasını siz de hatırlarsınız zaten.
Sanırım başını unutmuşsunuz

Back
X