Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar
Daha sonuçlar kesinleşmedi ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca kim fetö ile PKK ile kol kolaydı hepimiz (siz de dahil) çok iyi biliyoruz.

Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar
Bir kerede kabul et derken? İstanbul seçiminde kabul etselerdi akp seçimin üstüne yatacaktı. Seçim bitmeden açıklama yapmıştı Binali Yıldırım kazandık diye.

Canan kaftancioglu nün açıklama yapmasını bekliyor CHP taraftarı bu nasıl bir kansızlık!

Gülmeye devam edin daha çok güleceksiniz sayemizde 🇹🇷☝🏻🙂
9e03487b-3a61-4e5f-8b88-4694bbeb6c54.webp

Eger ki hdp ile bu kadar can ciger olunmasaydı ve kılıçdar yerine Mansur yavas aday olsaydı açik farkla millet ittifakı alirdi. O kadar çok kararsız ve oy kullanmayacak boş basacak insan vardı ki hepsini kaybettiler bende dahil 🤷‍♀️ ülkem için en hayırlisi neyse o olsun inşallah
+1

Aynen öyle kaç adam toplandılar sonuç ortada.

Türk milleti hdp ye destek çıkanı başa getirir mi !

Hiç şüphem yoktu zaten duaya devam ediyoruz

Şükür NAMAZLARIMIZI kılmaya az kaldı inşallah ☝🏻🇹🇷🇹🇷

Yenilgi sancısı
Size sonbahar geldi maalesef.. 😆

Afet bölgesindekilerin vermesine şaşırmışsınız çünkü bu devlet hizmet ediyor sizin gözünüz görmek istemiyor..
Ve bu MİLLET VATANINI SEVİYOR ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI KEMAL COOK !

Daha yarısı açılmamış öndeyiz diyor diğerleri çıkıp açıklama yapıyor bi telaş var kii

Ekrem mendillerini hazırla terlerini silmen yakındır biz balkonu hazırlıyoruz RTE İÇİN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Saygı duymayı öğreneceksi
Canan kaftancioglu nün açıklama yapmasını bekliyor CHP taraftarı bu nasıl bir kansızlık!

Gülmeye devam edin daha çok güleceksiniz sayemizde 🇹🇷☝🏻🙂
Bence siz bir kaç saat ne kadar çok gülerseniz o kadar kâr sizin gibiler biraz sevinsin diye önde gösteriyorlar sonuçların tamamı açıklandıktan sonra ağlayacağınızı düşünüyorum öyle bir hırs sezdim buraya kadarmış 😀
Uğraşamam ya cidden sonuca hep beraber saygı duyalım bu yeterli :)

Kim ne derse desin sonuç belli 🇹🇷🇹🇷🇹🇷☝🏻☝🏻☝🏻
😂😂

Bence siz bir kaç saat ne kadar çok gülerseniz o kadar kâr sizin gibiler biraz sevinsin diye önde gösteriyorlar sonuçların tamamı açıklandıktan sonra ağlayacağınızı düşünüyorum öyle bir hırs sezdim buraya kadarmış 😀

😂😂

He he evet aynen öyle Kemal önde bütün TV kanalları böyle diyor zaten

Back
X